Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Eleştirileri Önemsemiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 90%

İnsanların olumlu tarafını görmeye çalışın. Rahatlayın ve kendi iç duygusallığınızı harekete geçirmeyin. Bu kargaşanın sorumlusu sizsiniz. Yaratıcı bir projede olmanın keyfini çıkarın. Yapmayı sevdiğiniz bir şey yapın, bu sizi gerçekten mutlu edecek. Havada, şu anki modunuzu yükseltecek bir his var.

Geçmişte gösterdiğiniz azmi ve başarıyı hatırlıyor musunuz? Şimdi, bu azmi yeniden devreye sokmanın zamanı geldi. Tüm işaretler kendinize daha iyi bakmaya başlamanız gerektiğini gösteriyor. O kadar meşgulsünüz ki, egzersiz yapmak için zaman ayırmak karşılayamayacağınız bir lüksmüş gibi hissetmeye başladınız. Aslında, egzersiz ve doğru beslenme, karşılayamayacağınız lüksler değiller. Son zamanlarda gece gündüz çalışıyorsunuz ve bunun etkisini hissetmeye de başladınız. Tamamen tükenmeden önce durun!

Bir işi veya grubu ilgilendiren çok fazla sorumluluk yükü - bazıları ailesel olabilir - bugün kafanızda çok yer etmiş durumda. Kendinizi koca dünyayı omuzlarında taşıyan Atlas gibi hissedebilirsiniz. Yorgunsunuz ve belki de sözlerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Doğuştan gelen nezaketiniz yüzünden, gereğinden fazla sözler veriyorsunuz. Vermiş olduklarınızı yerine getirin fakat yenileri için iki kez düşünmeden karar vermeyin. Nihayetinde, siz de çok önemlisiniz, biraz da kendinizi düşünün.

Yapmayı planladıklarını listeye dök. Çünkü bugünün dikkat dağıtma etkisi çok yüksek. Liste yardımıyla daha kolay hareket eder; yapman gerekenleri düzenler ve unutkanlık yaşamazsın. Eğer bugün izinliysen ya da kendine izin veriyorsan, günü dinlenerek geçir. Ciddi konsantrasyon gerektiren işlerle uğraşacaksan, bu işlere gerekenden biraz daha fazla süre ayır.Eğer bir nedenden dolayı tartışma çıkarmayı planlıyorsan, savunacağın güçlü kanıtlara ve görüşlere sahip olduğuna emin ol. İnsanlar ağzından çıkanlara öyle kolayca ikna olmayabilir. Fikirlerini değiştirmen tereyağından kıl çekermiş gibi olmayacaktır. Bugün dışarı çıkıp ormanda minik bir yürüyüş yapmak için harika bir gün. Toprağa; doğana geri dön. Yaşam alanına da yeşillik kat- çiçek açan güzel bitkilerle yaşam alanını süsle.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aile yükümlülükleri arasında kaybolmanız muhtemel. Birkaç küçük işle ilgilenebilir, çocukları arabayla arkadaşlarına bırakabilir ve evinizi temizlemeye çalışabilirsiniz. Oldukça yoğun bir gün olacak, dolayısıyla hızınızı ayarlamanızda fayda var. Bir işten diğerine koştururarak iyi bir egzersiz yapabilir ve hatta tüm bu koşturmacada birkaç kalori bile yakabilirsiniz!

31 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün planlarınızda değişiklikler olabilir. Beden ve ruh sağlığını iyileştirmek adına çabalamalı, beslenmede daha kontrollü olmalısınız. Zararlı alışkanlıklara dikkat edin.

31 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi yolunu ilmek ilmek işlerken önüne çıkan engellere aldırış etmiyorsun. Fikirlerini toparlamak için gününü yalnız geçirmek isteyeceksin. İlişki yaşantına verdiğin arayı hayatımın aşkı dediğin kişiyle kuracağın iletişim sayesinde geride bırakıyorsun. “Aradığımı buldum” hissine kapılmanı sağlayacak. Hakkında kötü düşünen insanların düşüncelerini ciddiye almayacaksın.

31 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eviniz içerisinde uzun zamandır ertelediğiniz işlerinizi yapmaya karar verebilirsiniz. Fazla yoğun çalışmadan günü tamamlamak enerjinizi koruyacaktır. İş hayatınızdaki yoğunluğu bugün planlayarak düzene sokabilirsiniz.

31 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın tamamlanması gereken işler ve sorumluluklar olabilir. Eve yönelik konular da uğraştırabilir.

31 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gününüzü renklendirmek için yapacağınız ufak konuşmalar ve keyifli sohbetler sonrasında dedikodu malzemesi olmasın.

31 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize güveninizin tam olduğu ve sahip olduğunuz maddi manevi değerlere teşekkür edeceğiniz bugün, sosyal ortamlarda yer alarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacağı için ilişkilerinizde ılımlı davranmanız yararlı olacaktır. Mutlu seneler.

31 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ne yaptığınızı tam olarak biliyorsunuz, ama başka kimse bilmiyor. Tek yapmak istediğiniz şey tek başınıza kalmak olduğunda, onlarla takılmak için sizi rahatsız edecektir.  

31 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün inandırma kabiliyetiniz artıyor. Karşıt fikirde olan kişilere sabır ve güç göstermeniz çok önemli. Sizi aşan durumlarda bile olaylara çok çabuk hakim olabilmeniz, çevrenizde fark yaratıyor ve siz de bunu biliyorsunuz.  

31 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önceliği maddiyat ile ilgili konulara vereceğiniz bir gündeyseniz de, sabırsızlığınız yüzünden yanlış hamleler yapma riskine sahipsiniz. Tüm noktaları tamamen kavramalı ve üzerlerinde de iyice düşünmeli, planlarınızı da gerçekçi bir bakış açısıyla hazırlamalısınız. Riskler almaktan kaçının.

31 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda beklenmedik değişimler olabilir. İş yerinizde karşınıza çok büyük bir fırsat çıkacak ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz. İç sesinizi dinlemeye ve pozitif olmaya devam ettikçe hiçbir talihsizlik önünüzde duramayacak.

31 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden beklediğiniz haber bugün gelecek. Bu haberle birlikte ferahlayacak ve üzerinizdeki tereddütlerden sıyrılacaksınız. Dedikodulara önem vermeyin. İş ortamında dikkat dalgınlığı yaşayabilirsiniz. Bugünlerde hiçbir işi şansa bırakmayın, riskleri iyi hesaplayın. Birtakım görüşlerinizde değişiklikler olabilir ve yeni hedeflere yönelebilirsiniz. Bazı yüklü ödemeleriniz var. Bunları erteleme talebiniz, olumlu karşılanmayacak gibi. Bugünlerde sağlık konularında bazı koşuşturmalar söz konusu olabilir.

31 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 39' 59" R
Ay
İkizler
26° 18' 48" R
Merkür
Koç
24° 30' 13"
Venüs
Boğa
14° 01' 03"
Mars
Koç
07° 50' 53"
Jüpiter
Boğa
26° 26' 16"
Satürn
Balık
17° 26' 37"
Uranüs
Boğa
22° 57' 25"
Neptün
Balık
29° 12' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
21° 14' 20"
Lilith
Başak
24° 30' 36"
True Node
Koç
15° 07' 42"
Son Güncelleme : 10/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>