Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Uykucusun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 60%

Sevgilinizle eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Günün enerjisi sizi canlı, şen şakrak bir havaya sokacak. İşten izin alıp mola vermek istediğinize karar verebilirsiniz. Sevgilinizle bir macera yaratmak için biraz zaman harcayın. Şehir dışına bir geziye çıkmak isteyebilirsiniz. Belki de günü evde romantik bir şekilde geçirmek isteyebilirsiniz. Duygusal ve fiziksel yakınlık ihtiyacı hissedeceksiniz.

Bugün yapılacak işler varken oyun oynama modunda olabilirsiniz. Uzamış bir tatilde olmayı dileyebilirsiniz. Dikkatiniz dağılmış hissedebileceğiniz için, kendinize bir program yapmanız ve gün boyunca yapılması gereken işleri organize etmeniz gerekebilir. Odaklanabildiğiniz kadar odaklanın ve iyi bir ruh hali içinde kalmanıza yardımcı olmak için sık sık mola verin.

Bugün kendinizi aktif olduğunuz alanda geliştirmek için kitap, magazin köşeleri ve gazete okurken bulabilirsiniz. İstediğiniz gibi finansal konularda bilgi sahibi olduğunu düşündüğünüz insanlara telefon edebilir, onlarla ilginç bir sohbete girebilirsiniz. Yeni insanlar şöyle dursun, yeni planlar ve fikirler sonuç getirebilir. Hepsinin listesini tutmaya devam edin, dinlenmek için kendinize zaman ayırın ve günün tadını çıkarın.

Bugün evle ilgilenme olabilirsiniz. Belki bazı bireysel projelere yoğunlaşmak için günü değerlendirebilirsin. Rahatlamak ve pillerinizi şarj etmek için iyi bir zaman. Bazen çok fazla sorumluluk alarak kendini çok zorluyorsun. Arada bir mola vermek senin hakkın. Kendinle ilgilenmeye odaklan. Şöyle düşün: bu seni daha üretken kılacaktır.Bugün aile yükümlülükleri arasında kaybolmanız muhtemel. Birkaç küçük işle ilgilenebilir, çocukları arabayla arkadaşlarına bırakabilir ve evinizi temizlemeye çalışabilirsiniz. Oldukça yoğun bir gün olacak, dolayısıyla hızınızı ayarlamanızda fayda var. Bir işten diğerine koştururarak iyi bir egzersiz yapabilir ve hatta tüm bu koşturmacada birkaç kalori bile yakabilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iki farklı yöne çekiliyormuş gibi hissedebilirsin. Sen kibar bir insansın ve başkalarıyla zıtlaşmaktan hoşlanmıyorsun. Fakat şu anda değişim isteyen şeyler yaşanıyor gibi. Senin sahip olduğun bakış açısını anlayamayan bir sevgilin veya yakın arkadaşın olabilir. Düşüncelerini açık açık ifade et ve yaşadığın kaygıların tarafsızca bir listesini yap. Utangaç tarafın seni konuşmamaya itiyorsa da, ağzını açtığında kendini çok daha iyi hissedeceksin!

30 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün görev ve sorumluluklarınızla ilgilenebilir, birden fazlave konuda çözümcü ve başarılı olabilirsiniz. İhtiyaç ve gereklilik kaynaklı harcamalar yapabilirsiniz. Plan dışı masraflar çıkabilir.

30 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta içinin vermiş olduğu yorgunluğu üzerinden atmak için geç saatlere kadar uyuyabilirsin. Hayatında istediğin değişimi evinden başlatmak isteyeceksin. Yeni mobilyalar için araştırmalar yapabilirsin. Bir süredir görüşemediğin arkadaşlarınca yoğun ve uzun telefon görüşmelerine girişebilirsin.

30 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhunuzun beslenmeye ihtiyacı olduğunun farkında olabilirsiniz fakat sevgi isteğinizi açıklamamayı tercih ediyorsunuz. Sevdiklerinizin siz söylemeden özveride bulunmasını beklerken hangi şartlara sahip olduğunu hesaba katmalısınız. Duygularınızı açıklamak güçsüzlük değildir.

30 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi içinizde daha uyumlu olabilir ve içinizdeki sesi daha iyi duyabilirsiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak da keyifli olabilir.

30 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gününüzü renklendirmek için yapacağınız ufak konuşmalar ve keyifli sohbetler sonrasında dedikodu malzemesi olmasın.

30 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca günlük rutin işlerinizi tamamlamak üzere hareket edebilir, ev, dolap, eşyaların temizliği gibi konulara öncelik verebilirsiniz. Çalışma hayatınızda işlerinizi kolayca tamamlayabileceğiniz bugün, öğleden sonraki saatlerde ilişkilerde kıskançlık, kontrol etme ve incitme gibi duygulara açık bir etkiden geçeceksiniz.

30 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygusal yüklerinizi temizlemek ve o kişiye söylemek istediklerinizi söylemek için harika bir gün. Hislerinize sıkıca sarılmak akıllıca değil. Duygularınızı sisteminizden çıkardığınızda, ne kadar daha hafif ve mutlu hissettiğinize şaşıracaksınız.

30 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşantınızda değişim yaşamaktan hoşlanıyor ve partnerinizin durgun yapısından sıkılıyorsunuz. Mars, size olumlu bir motivasyon da sağlıyor. Çevrenizde istediğiniz konuma gelmek istiyorsanız  sabırlı olmayı denemelisiniz.

30 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para ile ilgili olan işleriniz ve maddi yönü bulunan her türlü konu bugün kafanızı kurcalayabilir. Çevrenizdeki insanlara veya uzmanlara danışarak bir hareket tarzı belirlemek isteyebilirsiniz. Ancak iletişim sorunlu olacaktır, bu yüzden de yaptığınız görüşmelerden verim alamayabilirsiniz.

30 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize sımsıkı bağlanmış bir durumdasınız. İş hayatınızda karşınıza bazı engeller çıksa bile azimli bir şekilde ilerlemeye devam edin. Çevrenizdeki insanlara pozitif enerjiler yayacaksınız.

30 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki heyecan verici gelişmeler var. Katılacağınız bir davette hayallerinizdeki kişiyle karşılaşabilirsiniz. Eğer sevdiğiniz birisi varsa ona karşı olan duygularınız daha da yoğunlaşıyor ve ilişkiniz giderek derinleşiyor. İş yerinde başkalarına yardım etmeniz ve istikrarlı yaklaşmanız mümkün olacak. Tavır ve davranışlarınızla sempati uyandıracak, cana yakın paylaşımlar içinde olacaksınız. Başkalarıyla ortak paylaştığınız maddi konularda birbirinize güvenirseniz paylaşım daha kolay olacak.

30 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 05' 47" R
Ay
İkizler
18° 14' 32" R
Merkür
Koç
23° 54' 40"
Venüs
Boğa
13° 17' 30"
Mars
Koç
07° 23' 48"
Jüpiter
Boğa
26° 17' 56"
Satürn
Balık
17° 23' 56"
Uranüs
Boğa
22° 55' 22"
Neptün
Balık
29° 11' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
21° 12' 27"
Lilith
Başak
24° 26' 40"
True Node
Koç
15° 11' 01"
Son Güncelleme : 10/05/2024 09:31

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>