Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendini Yanlış İfade Etmiş Olabilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 50%

İyi kalpli olmak genellikle Koç ile ilişkilendirilen bir şeydir. Ancak, bu diğerlerinden çok sizin için büyük bir tehdit oluşturuyor. Bunun olmasını önlemek için içgüdülerinize gerçekten güvenmeniz gerek. Duyduğunuz şeyler, hissettiğin şeylerle çelişiyorsa, hislerinize güvenin. Kullanıldığınızı hissederseniz, takmamaya çalışın. Eğer bunlara alınıp yardımsever doğanızı yok ederseniz, bu gerçekten utanç verici olur.

Bugün tetikte olun çünkü muhtemelen önemli biriyle tanışacaksınız. Aylardır, hayatınızda büyük bir değişimi başlatacak birini ya da bir şeyi bekliyormuşsunuz gibi, ilişkilerinizde mesafeyi korudunuz. Bugün, bu tip bir etkileşim ihtimalinin son derece yüksek olduğu bir gün. Monoton konulara gelecek olursak, işyerindeki sıkıntılarınız derinleşecek gibi görünüyor. Bu yeni ve özel arkadaşla geçireceğiniz vakit, tam da ihtiyacınız olan şey olabilir.

Bugüne kadar kariyeriniz için sarf ettiğiniz çabalar sonunda istediğiniz gibi meyve vermeye başlayabilir. Kendinizi size para getirecek hukuki sözleşmeler imzalarken bulabilirsiniz. Açıkcası, tüm gün boyunca harika hissedeceksiniz. Bu yüzden sosyal yaşantınızda da aynı şekilde iyiye gidiyor gibi. Arkadaşlarınızı sizi kutlamak için arayabilir, sevgiliniz ise sizi bunu kutlamak için dışarı çıkartabilir.

Eğer bir süredir anaakım olmayan felsefi ve dini fikirler ilgili çekmekteyse, günün enerjileri bu ilgi alanını eyleme dökmek için muhteşem bir zaman olduğunu söylüyor. Neden astroloji, yoga veya Sanskrit dersi almıyorsun? Bu alanlardan biri hoşuna gidebilir, hiç olmazsa şimdilik.Bugün entelektüel alanda ilginizi çeken bir konu vaktinizin çoğunu alabilir. Zihninizde bu konuda cevaplanmasını istediğiniz bazı sorular oluşabilir. Bu soruların hemen cevaplanmasını istiyorsunuz! Bu yüzden derin bir araştırma yapmaya girişebilirsiniz. Bu sebeple kütüphaneye tam anlamıyla tıkılabilir ya da bulmak istediklerinizin peşinde internete takılı kalabilirsiniz. Bol şans!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer aynı rüyayı görüp duruyorsan, belki de yapman gereken bir şey vardır. Bazı rüya tabircilerinin dediğine göre içinde insanların olduğu tekrarlayan rüyalar, o insanlara söyleyecek önemli bir şeyiniz var demektir. Eğer bu size oluyorsa, bugün rüyanızda gördüğünüz o kişiyle konuşmak için uygun bir gün. N e söylemek gerektiği konusunda emin olmasan bile onlarla sohbet et. Eğer uzakta yaşıyorlarsa belki onları aramak ya da mektup yazmak dagörebilir. Ya da rüyalarınız yalnızca bu kimseyi özlediğinizi söylemeye çalışıyor da olabilir!

1 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde bir süreç kapanabilir, sıkıntılı bir duruma son verebilirsiniz. Yöneticileriniz, üstleriniz ve aile büyüklerinizle ilişkilerinizde daha kontrollü olma zamanı. Yasal konular gündeme gelebilir.

1 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili Koç burcu Şubat ayına Merkür Retro’su ile başlıyorsun. Aile içinde aldığın kararlar sık sık sorgulanabilir. Kendini yanlış ifade etmemeye özen göstermelisin. Dış görünüşün ve mimiklerini ölçülü kullanmaya dikkat ediyorsun. Maddi konularda aldığın önlemler birikimlerini artırabilmende işine yarayabilir.

1 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelecek planlarınızı hayata geçirmek adına adım atabilirsiniz. Yeni başlangıçlar için harika bir gündesiniz Güçlü iletişiminiz istediklerinizi almanızı kolaylaştıracaktır. Sürpriz gelişmeler sizleri şaşırtabilir.

1 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kıvrak olmayı anlatan koşullar var. Gençlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Tepkilerinizi kontrol etmeniz gereken zamanlar var. Eşinizle ilgili uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin. Akşam saatlerinde yolculuklar ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz.

1 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile karmaları, kan bağı içeren konularda gelişmeler gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde ise kafanızı karıştıracak yeni gelişmeler gününüzün akışını değiştirebilir.

1 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün olumlu haberler alabilir, kısa gezilere katılabilir, sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirerek, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Amaçlarınıza daha rahat konsantre olabileceğiniz bugün 18.00 sonrasında ailenize zaman ayırmak, sevdiklerinizle görüşmeler yapmak ve evde vakit geçirmek için keyifli bir zaman dilimi olacak.

1 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçe dönüklüğünüz, dışa dönüklüğünüz tarafından etkisiz hale getiriliyor ve bu, gecikmiş bir dengenin kurulmasını sağlıyor. Artık biraz daha konuşkan olmanın vakti geldi.

1 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her zaman idealleriniz çok önemli. Düşündüklerinizin gerçekleşmesi mümkün değil. Yapacağınız yeni anlaşmalara özen göstermelisiniz. Bazı özel durumlar söz konusu olabilir. Siz sert çizgiler koyan bir yapıya sahipsiniz.

1 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki kişilere ve birlikteyaptığınız insanlara uymak durumunda kalabileceğiniz, bu yüzden de önceden hazırlamış olduğunuz programın dışına çıkabileceğiniz bir gündesiniz. Programınızı değiştirmenizin diğer nedenleri de çalışma ortamı, ailevi konular veya sağlıkla ilgili çeşitli gelişmeler olabilir.

1 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte eğlenceli bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. İş yerinizde gruplar halinde çalışacaksınız ve arkadaşlarınız ile ortaya çok üretken çalışmalar çıkaracaksınız. Bazen ihtiyacınız olan tek şey güzel günlerin geleceğine inanmaktır.  

1 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki sorun, bütün hayatınızı da olumsuz etkiliyor. Daha mesafeli ilişki kurma çabanız beklediğiniz ölçüde olmasa da olumlu sonuç getirecek. İş hayatında başarılı ve zeki birisiniz. Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Haksız yere endişelendiğinizi yakında anlayıp rahatlayacaksınız. Ödemeler gözünüzü korkutmasın, beklemediğiniz bir yerden para geliyor. Midenizi düşünüyorsanız, acılı yemekleri azaltın.

1 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 39' 59" R
Ay
İkizler
26° 18' 48" R
Merkür
Koç
24° 30' 13"
Venüs
Boğa
14° 01' 03"
Mars
Koç
07° 50' 53"
Jüpiter
Boğa
26° 26' 16"
Satürn
Balık
17° 26' 37"
Uranüs
Boğa
22° 57' 25"
Neptün
Balık
29° 12' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
21° 14' 20"
Lilith
Başak
24° 30' 36"
True Node
Koç
15° 07' 42"
Son Güncelleme : 10/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>