Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yeni Heyecanlar Ayağına Geliyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 50%

Bugün aşk hayatınızda işler yolunda gidiyor, ancak gerçekleşmesine izin verirseniz. Vermek ve almak için önce kollarınızı açmalısınız. Kollarınız doluysa, insanların size sarılması daha zor olacaktır. Kollarınızdakileri bırakın ve ihtiyacınız olan sevgiyi almak için serbest bırakın. Vermenin, almak kadar önemli olduğunu unutmayın, ve aynı şekilde tam tersi de.

Bugün güvendiğiniz kişilere dikkat edin. Dışarıya çıkmak yerine, evde kalmaktan ve kazanmak için çok çabaladığınız konforlardan zevk almayı tercih edebilirsiniz. Sırrınızı kimseye emanet etmeyin ... Sadece bilginin yanlış yorumlanmasın değil, söyledikleriniz de istediğinizden daha az ciddiye alınabilir.

Hayatınıza vermek istediğiniz yeni yön hakkında yeterince düşündünüz. Bu düşünce aşaması şu an sona eriyor gibi. Projeleri somut olarak ele alma ve becerilerinizi test etme aşamasında, harekete geçerek tüm soruları çözmek zorundasınız. İster inanın ister inanmayın, bu şekilde harekete geçmek sizi daha da rahatlatacak.

Bugün rüzgar arkandan esecek. Enerjinin oldukça dönüştürücü olduğunu göreceksin. Başarmak, tamamlamak istediğin her ne varsa bunları gerçekleştirmek için eline birçok fırsat geçecek. Mevcut tavırlarında da önemli değişiklikler yapma zamanı olabilir. Bakış açıları ve fikirlerdeki farklılıkları kabul et ve bunlara kucak aç. Belli konuları anlamanda bu farklılık ve çeşitlilik destekçi olabilir.Bugün yelkenlerinizi dolduracak şiddetli bir rüzgar olacak, bu yüzden rotanızı uzun mesafeli bir yolculuk için egzotik bir yere belirlemekten çekinmeyin. İşler an itibariyla sizin için çarpıcı bir noktaya ulaşıyor; zira hayatınızın bazı önemli kısımlarının büyük bir dönemece giriyor olduğunu fark edebilirsiniz. Değişimin büyümek için gerekli bir şey olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Hayatınızın belli alanlarında gerilim meydana gelirse de onunla mücadele etmeyin. Tamamen farklı bir yön almayı deneyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için en zor şeylerden biri, yalnız kalmak. Ancak şu işe bakın ki, bu muhtemelen yaşamanız gereken en önemli şeylerden de biri. Şu an diğer insanlardan tamamen ayrı olduğunuzda nasıl mutlu olacağınızı öğrenmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz. Bunu kendiniz için bir ceza olarak görmeyin. Aksine büyüyüp kendi içsel durumunuzu geliştirebileceğiniz bir zaman olarak görmelisiniz.

3 Şubat 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dış koşullardan etkilenebilir, elinizde olmayan durumlara göre hareket etmeniz gerekebilir. Gün batımına kadar finansal konularda plansız hareket etmemeli.

3 Şubat 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın arkadaşının kimseye anlatmadığı bir sırrını öğrenebilirsin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan karşı tarafın her zamankinden daha fazla sevgi dolu olması ilişkinize yeni bir heyecan getirebilir. Aile içinde kardeşlerin ile sorun yaşıyorsan aile büyükleri tarafından kardeşlerin ile bir araya getirebilirsin.

3 Şubat 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklarınız ile iletişiminizin gergin olabileceği bir gün içindesiniz. Olayları anlatırken fevri ve abartılı tepkiler vermeniz işleri çıkmaza sürükleyebilir. Sakinliğinizi koruyarak konuşmaya ve sorunları çözmeye çalışmalısınız.

3 Şubat 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkilerde güven ve denge ihtiyacı oluşabilir. Tamamlanma ve olgunlaşma yaşayabilirsiniz. Çatışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Daha toleranslı olmanız gereken zamanlar olabilir. Otorite figürlerine karşı olumlu gelişmeler yaşanabilir. Abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. Harcamalarınıza özen göstermenizde fayda var.

3 Şubat 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızla ilgili konularda aksiyon almadan önce düşünmeniz gereken konuları göz önünde bulundurun.

3 Şubat 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkileriniz açısından hareketli gündem devam ediyor. İlişkiniz, evliliğiniz veya ortaklığınızla ilgili konular gündeme gelirken, fikirlerinizi paylaşmaya ve diyaloglara açık olabilirsiniz.

3 Şubat 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendini beğenmiş biriyle karşı karşıya kalırsanız, onun kötü davranışlarının gözünüzdeki imajını lekelemesine izin vermemeye çalışın. Bazen insanlar zor bir duruma düştüklerinde saldırgan, savunmacı veya kaba davranırlar. 

3 Şubat 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Evinizde olabilecek değişimlere karşı, huzursuzluk duymanız için hiçbir sebep yok.

3 Şubat 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

ÖNÜMÜZDEKİ günler içerisindeki en büyük arzunuz, sosyalleşmek ve kalabalıkların arasına karışmak olabilir. Yakın çevrenizle bir arada olmak, tanıdıklarınızla veya komşularınızla olan ilişkilerinizi güçlendirmek, akraba veya arkadaşları davet etmek veya onları ziyarete gitmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. YİNE de sosyalleşme isteğiniz yüzeysel kalabilir; bir taraftan da kendi içinize dönebilir, iç dünyanızda olan bitenleri kimseyle paylaşmadan kendi başınıza çözümlemek isteyebilirsiniz. Bu gizlilik, özel işlerinize de yansıyabilir ve sezgileriniz, yapmakta olduğunuz işleri sonuçlandırmadan çevrenize hiçbir şey açıklamama kararını vermenize neden olabilir.

3 Şubat 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir partner adayıyla tanışacaksınız ve kendinizi çok heyecanlı hissedeceksiniz. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için çabalamaya devam edin. Bugün size birçok yeni ve heyecan verici fırsat getirecek.

3 Şubat 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kıskançlık huyunuzdan vazgeçmeniz gerekiyor. Sevgilinizin son derece anlayışlı biri olmasının mutluluğunuzdaki payını görüp, küçük kıskançlıklardan vazgeçerseniz mutluluğunuz artacak. Size teklif edilen pozisyon değişikliğini kabul edip etmemekte tereddütleriniz var. Bu konu hakkında kararlar alırken daha sistematik düşünmeli ve şeytanın ayrıntıda gizli olduğunu unutmamanız lazım. Uzun zamandır beklediğiniz paranın size geleceği yolda her gün yeni bir engel ortaya çıkıyor.

3 Şubat 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 56' 05" R
Ay
İkizler
15° 55' 35" R
Merkür
Koç
23° 44' 46"
Venüs
Boğa
13° 05' 08"
Mars
Koç
07° 16' 06"
Jüpiter
Boğa
26° 15' 34"
Satürn
Balık
17° 23' 09"
Uranüs
Boğa
22° 54' 47"
Neptün
Balık
29° 11' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
21° 11' 55"
Lilith
Başak
24° 25' 34"
True Node
Koç
15° 11' 56"
Son Güncelleme : 10/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>