Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Farklı Yöntemlere Yönelebilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 100%

Sıra dışı bir şekilde tutkulu bir ruh halinde olabilirsiniz. Koç 'ın büyüleyici bakışları kadar güçlü bir şey yok. Hoşunuza giden birinin dikkat çekebilirsiniz. Kendinizi bir oyun peşine takılmış gibi hissedebilirsiniz. Ancak, avınızı kovalarken, bu kişiyi doğru nedenlerle takip ettiğinizden emin olun. Zararsız bir flörtün tadını çıkarmak isteyebilirsiniz fakat gerçekten istemediğiniz birinin duygularıyla oynamak için başka bir şey!

Herkesten daha iyi biliyorsunuz ki, iyi birplanı hataları ve aksaklıkları her şey tamamen altüst olmadan ortaya çıkarabilir. Bugün, profesyonel yaşamınızdaki bir proje için kaynak yetersizliği ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bununla birlikte, hedeflerinizi duruma uyum sağlamak için değiştirme fikri sadece sizin doğanızda yok. Bugünü, problemleri faza taviz vermeden çözmek adına, stratejik düşünmek için kullanın.

Bugün biraz para kazanabileceğiniz bir gün olabilir. Bu para bir çok çeşitli yerden gelebilir: Devlet Dairesi, bir hesaplama hatasından dolayı size geri ödeme yapabilir veya maaşınızda beklenmedik bir artış olabilir. Bu paranın nasıl geleceğine dair olasılıklar sayısız. Bu paranın gelişini, hayatınızın her alanında doğru yolda olduğunuz şeklinde yorumlayabilirsiniz.

İçindeki savaşçı bugün kendini gösterecek. Kılıcın oldukça keskin ve bunu dikkatlice kullandığına emin olmalısın. Ölümcül zehir harika bir yardım unsuru da olabilir; büyük bir engel de; tamamen nasıl kullandığına bağlı. Bu enerjiyi istediğin şeylerin peşinden gitmek için kullanmalısın. Ama seni hedefine götüren yolda birkaç köprü yakmamaya dikkat et.Biriyle barışmaya karar verebilirsiniz. Belki de bir arkadaşınızla geçinemiyorsunuz. Ya da belki de aile üyelerinden biriyle tartıştınız. Eski meselelerin ilişkilerinizi zedelemesine izin vermeyin. Bugün zeytin dalı uzatmaya daha yatkınsınız. Olumlu bir iletişim kurmaya odaklanın. Yanlışınız varsa bunu kabul edin. Geçmişe bir sünger çekin ve yeniden başlayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yelkenlerinizi dolduracak şiddetli bir rüzgar olacak, bu yüzden rotanızı uzun mesafeli bir yolculuk için egzotik bir yere belirlemekten çekinmeyin. İşler an itibariyla sizin için çarpıcı bir noktaya ulaşıyor; zira hayatınızın bazı önemli kısımlarının büyük bir dönemece giriyor olduğunu fark edebilirsiniz. Değişimin büyümek için gerekli bir şey olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Hayatınızın belli alanlarında gerilim meydana gelirse de onunla mücadele etmeyin. Tamamen farklı bir yön almayı deneyin.

4 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün harcamalar, kazançlar ve ödemeler gündeminizde olabilir. Kontrol isteği, ısrar ve inatçılık, kararlılık ve baskın tavırlar gün içinde daha güçlü çalışabilecek enerjiler. İstediğinizi elde edebilirsiniz.

4 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayal kırıklığına uğradığın konularda farklı yöntemler deneyebilirsin. Kariyer yaşamında sabrını zorlayan insanlara karşı keskin bir dil kullanıyorsun. İnsanlardan adil olmasını isteyebilirsin. Evli bir Koç burcuysan yaşanan stresli hava seni karamsarlığa düşürebilir. Akşam bu konuda eşinle bir konuşma yapabilirsin.

4 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi yatırım kaynaklarınızı değiştirmek istiyor olabilirsiniz. Borsa/digital para gibi riskli mecralarda yatırım yapmak için uzman kişilerin fikirlerine başvurarak kararınızı netleşebilir ve değişimi gerçekleştirebilirsiniz.

4 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Sabah saatlerinde fikir çatışması içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda endişe içinde olacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. . Parasal konularda daha dikkatli olmanızda fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Akşam saatlerinde yaratıcı uğraşlar söz konusu olabilir.

4 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tezahür gücünüzün artacağı bugünlerde sorumluluklardan kaçmayacak ancak istemediğiniz şeyleri de yapmayarak dengede kalabileceksiniz.

4 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatı ve çocuklarla iletişiminizde hissettiklerinizle beklentilerinizi paralel tutmanız ve tatminsizlik hissine karşı, elinizde olan değerlere odaklanmanız faydalı olacaktır. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, özel hayatınızda sizi yüksek bir enerjiye taşıyan yeni tekliflerle karşılaşabilir, enerjinizi her alanda coşkulu ve pozitif bir şekilde ifade edebilirsiniz.

4 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlardaki başarılarınız hakkında sağa sola böbürlenmeye başlamak için çok alçakgönüllüsünüz, ancak kendini beğenmiş olmama arayışınızda, gerçekten hak ettiğiniz olumlu bir ilgiden kendinizi mahrum mu bırakıyorsunuz? Bugün kendizi usulca övmelisiniz. 

4 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızın her türlü sorununa çare bulma çabası içinde olacaksınız. Bugün özellikle dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz. Uzun sürecek yakınlıklara tanık olacaksınız. Arabuluculuk size yakışıyor.

4 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mesleki yaşamınız ve kariyeriniz bugünkü öncelikleriniz olacaktır. Artan yaratıcılığınızı bu alanlarda sonuna kadar kullanabilir, önünüze çıkan engelleri sıradışı yollar ile aşabilir, belki de şimdiye dek yaptığınız en etkin hamleleri gerçekleştirebilirsiniz. Planlarınız üzerinde fikirler eşsiz olabilir.

4 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte geçirdiğiniz her dakikanın tadına varacaksınız. İş yerinizdeki yoğun çalışma temposundan dolayı çok yoruluyorsunuz. Aile bireyleriniz ile birlikte vakit geçirmek isteyeceksiniz.

4 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda her şey yolunda. Bu kez şansın da sizi sonuna kadar desteklediğini düşünüyor ve her gün yeni bir olumluluğu fark ederek, yaşadığınız ilişkiyi gereksiz yere geciktirdiğiniz için hafif pişmanlıklar duyuyorsunuz. Çalıştığınız işinize engel olmayacak ilave birarayışınız var. Koşulları oluşturma çabalarınızda bugünlerde sonuçlanabilir. Yatırım ve finans konularında aldığınız duyumların doğru çıktığını görmek, sizi rahatlatacak. Mide ağrılarınızın nedenini öğrenmeye çalışın.

4 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 03' 03" R
Ay
Yay
22° 46' 08"
Merkür
Koç
16° 12' 01"
Venüs
Koç
27° 59' 17"
Mars
Balık
27° 50' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 17"
Satürn
Balık
16° 21' 25"
Uranüs
Boğa
22° 12' 29"
Neptün
Balık
28° 49' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 13"
Lilith
Başak
23° 03' 60"
True Node
Koç
15° 27' 32"
Son Güncelleme : 27/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>