Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Duygularını İyileştirmek İstiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Manevi ya da felsefi meselelerle ilgili bilgi edinebilirsiniz fakat bu o kadar da güvenilir bir kaynaktan gelmeyebilir. Bugün duyduklarınıza hemen inanmamaya dikkat edin. Yakın bir arkadaşınız ya da sevgiliniz çok uzakta olabilir ve kendinizi çok yalnız hissediyor olabilirsiniz. Ayrılık sürecini atlatmanın en iyi yolu, çalışma ya da araştırma ya da bir tür sanatsal faaliyetlerle meşgul olmanızdır.

Bugün tetikte olun çünkü muhtemelen önemli biriyle tanışacaksınız. Aylardır, hayatınızda büyük bir değişimi başlatacak birini ya da bir şeyi bekliyormuşsunuz gibi, ilişkilerinizde mesafeyi korudunuz. Bugün, bu tip bir etkileşim ihtimalinin son derece yüksek olduğu bir gün. Monoton konulara gelecek olursak, işyerindeki sıkıntılarınız derinleşecek gibi görünüyor. Bu yeni ve özel arkadaşla geçireceğiniz vakit, tam da ihtiyacınız olan şey olabilir.

Bugün sözleşme imzalamak ya da büyük alımlar yapmak için uygun bir gün değil. Bir markete gidin, tabii ki bonfile deüil hamburger alın. Paranızı güvende tutun ve biriktirdiklerinizden istifade edin. Bugün hiç bir şey hakkında görüşme yapmayın. Teklif kulağa ne kadar iyi gelirse gelsin, pazarlık ne kadar zorlayıcı olursa olsun siz yolunuza bakın.

Coşkulu hissedeceğin bir gün; içinde bulunduğun bir proje konusunda oldukça tutkulu hissediyorsun. Yeni başladığın bir ilişkiyle ilgili de arzu dolu olabilirsin. Bir optimizm ve cesaret hissi sana eşlik ediyor olacak. Bu enerjileri iyi yönde kullanabilirsin. Bütün bunlar, kendini güçlü şekilde ifade etmeden destek olacak! Eğer karşına odak noktası olma fırsatı çıkarsa bunu sakın kaçırma!Duygusal bir girdaba sürüklendiğiniz hissine kapılabilirsiniz. Bir şeyler aslında hiç de sizin değilken sizin oldukları yanılgısına düşmemeye dikkat edin. Elinizde hiçbir kanıt olmadan birisini hırsızlıkla suçlamaya kalkışmamanızda fayda var. Bu aralar ortalıkta dolaşan büyük miktardaki duygusal hassasiyet nedeniyle işleri dengede tutmak pek kolay olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki insanlar sözlü olarak size saldırabilir ve bundan korunmak isteyebilirsiniz. Bugün eleştirilerin odak noktası olabilirsiniz. İnsanların size agresif sözler sarf ederek keyfinizi kaçırmasına izin vermeyin. Geçerli sebepleri varsa, kibar ya saygılı bir biçimde de ifade edebilirler. Kaba davranışlar karşısında kendinizi savunmak zorunda değilsiniz. Haklarınız söz konusu olduğunda net ve ısrarcı olun. Geri çekileceklerdir.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün plan dışı ödemeler ve harcamalar karşınıza gelebilir. Eğitim ve seyahatler için para çıkışlarınız olabilir. Günün erken saatlerinde şaşırtıcı haberler alabilirsiniz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ummadığın birinin desteğini arkandan hissedebilirsin. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan zede alan duygularını iyileştirmek istiyorsun. Bugün dalgın olabilirsin. Unutulan faturalar ödemeler olabilir. Arkadaşlarının seçimleri konusunda yanıldığına şahit olabilirsin. Ailenin sana verdiği öğütleri yanlış algılamamalısın.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük işleriniz ve çalışmalarınızda dikkat ve titizliği ön planda tutmalısınız. Bu sayede istediğiniz düzeni kısa sürede kurup devamını da getirebilirsiniz. Hızınız, düzeni kurmakta size yardımcı olabilir.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda hedeflere ulaşmak için kendinizi daha çok öne atacağınız bir gündesiniz. Üstlerinizle ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Gün içinde ikili ilişkilerinizde sıkışıklıklar meydana gelebilir. Ortaklı konulara daha fazla dikkat etmeniz gereken süreçler yaşayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güzel açılımlar yapabileceğiniz ve iyi bir çevrenin eşiğinde olabileceğiniz günlerdesiniz. İstediğiniz eğer bir çevre ya da arkadaşlık ise çok büyük artıdasınız.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi kurallı, otoriter ve hedef odaklı davranışlarla ifade ederken, aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde soğuk ve mesafeli tavırlarla karşılaşabileceğiniz için, ilişkilerinizi dengelemeli, beklentilerinizi net olarak ifade etmelisiniz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kaybedecek bir şeyiniz yok, bu yüzden risk almaktan korkmayın. Ufak adımlarla ilerlemek şu aşamada size hiçbir şey katamayacaktır. Artık ipleri elinize alıp büyük oynama zamanı. İnsanlara kimin oyuna girdiğini gösterin.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün düşüncelerinizi açıklarken, karamsar davranmayı bırakın ve her zamanki gibi akılcı bir yaklaşımı seçin. Farklı konuları savunarak, onunla birbirinize ters düşebilirsiniz. Yollarla ilgili yeni fırsatlar söz konusu.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailenizde bazı sorunlar söz konusu olabilir. Evde olma duygusu bazen sizi çok mutlu ediyor ancak bazen de oldukça geriyor. Özgürlüğüne düşkün olan Koç burçları için fazla ilgi ve alaka bazen kısıtlanmak anlamına gelebilir. Sosyalleşeceğiniz bir Cuma olacaktır. Birçok Koç burcu dışarıda ve arkadaşları ile. Ancak fazla alkol almamanızı tavsiye ediyorum.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Finansal konular yüzünden partneriniz ile tartışmamaya çalışın. Bugünyerinizdeki bir arkadaşınıza çok yardımcı olacaksınız. Protein ağırlıklı beslenin ve vücudunuzu susuz bırakmayın.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz, sizin kişisel sosyal çevrenizde rahat davranamayışının, yine sizden kaynaklı olduğunu düşünüyor. Mevcut tavırlarınızla bunun böyle olmadığını anlatmalısınız. Yoğun bir çalışma dönemi içine girdiniz. İçinizden gelen ses kulak verin ve sağduyunuza güvenin, sizi başarıya götüreceği muhakkak. Umudunuzu bağladığınız bir paranın gelmesi gecikebilir. Gece yorgunluklarına dikkat etmelisiniz. Son günlerin yorgunluğu olağanın üstünde bir dinlenme gerektiriyor.

8 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 03' 03" R
Ay
Yay
22° 46' 08"
Merkür
Koç
16° 12' 01"
Venüs
Koç
27° 59' 17"
Mars
Balık
27° 50' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 17"
Satürn
Balık
16° 21' 25"
Uranüs
Boğa
22° 12' 29"
Neptün
Balık
28° 49' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 13"
Lilith
Başak
23° 03' 60"
True Node
Koç
15° 27' 32"
Son Güncelleme : 27/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>