Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Hobilerine Yoğunlaşıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2020, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 50%

Eğer bir ilişkiniz yoksa, normalde sizin tipiniz olmayan birine karşı çok güçlü bir çekim hissedebilirsiniz. Zaten bir ilişki içindeyseniz, sevgilinizin daha önce hiç görmediğiniz aptalca (ve oldukça çılgın) bir tarafını görebilirsiniz. Bu biraz rahatısızlık verici olabilir, ancak sizi güldürecek de. Sürekli sevgiliniz hakkında yeni şeyler öğrenmek, aşkı çekici kılan şeylerden biri. Anın tadını çıkarın!

İşler sizin için oldukça sorunsuz gidiyor olmalı, tıpkı iyi yağlanmış bir makinenin çalışması gibi. Düşünceleriniz açık ve aklınız duygularınızla uyumlu çalışıyor. Eğer durum bu değilse, neyin yanlış gittiğini bulmanız ve onu durdurmanız önemlidir. Belki de gerçekten kendi meselelerinize odaklanamayacak kadar başka birinin dramalarına dahil olmuşsunuzdur.

Bugün kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmeniz için güzel bir gün. İşle ilgili bir sorun için yaratıcı bir çözüm bulabilirsiniz. Belki de bu bir yerlere not etmek isteyeceğiniz bir hikaye ya da bir şiir. İçinizdeki sese kulak verin. Bazı sesler duyabilir ve inanılmaz sanatkar fikirler için bir vasıta olabilirsiniz.

Bırak eğlenceli yönün bugün kendini göstersin. Gün ilerledikçe, aydınlık gökyüzünü bulutlar kaplamaya başlayacak. Nasıl hisseettiğini ifade etmek konusunda güçlükler yaşayabilirsin. Odağını içeriye ver ve kimseye bir şey kanıtlamana gerek kalmadan yüksek bir seviyede özgüven sürdürebileceğini bil.Fikir farklılıkları, tarafları zedelemenin aksine; zengin ve çekici bir diyalog yaşanmasına sebep olabilir. Senle aynı görüşte olmayan birine karşı agresif tavırlar takınmana zaten hiç gerek yok. Herkesin kendi bakış açısına sahip olmasına sıcak bak ve onları anlamaya çalışırkenki süreçte öğrendiklerine odaklan.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularını ifade etmek senin için bazen zor olabiliyor. Huzurlu bir yaradışılın var, bu yüzden işler yolunda gitmediğinde ya da birileri seni üzdüğünde konuşmaktan çok, sessizleşme ve yalnız dolaşma eğilimine sahipsin.Normalde bu durum senin için bir olay oluştursa da, bugün farklı bir gün! Kozmik enerji iletişim konusunda bugün sana yardım edecek ve kendini çok iyi bir şekilde ifade edebileceksin. İnsanlar seni daha iyi anlayabilecekler.

12 Mayıs 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Zorluklar günü. Kendinizi sorgulama konusunda profesyonel birisiniz, çünkü bugün başarılarınıza sıkıca baktığınızda hangi zorluklara göğüs gerdiğinizi göreceksiniz. Son on yılda kendinizden şüphe ettiğiniz için başka birinin örneğini takip ettiniz mi? Sonsuza dek 'neredeyse' hazır mıydınız? Hala kusurlu olan projelere atlamaya cüret ettiniz mi? Bu soruların ele alınması gerekiyor.

12 Mayıs 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üstesinden gelemeyeceğin duygusal problemleri düşünerek güne başlıyorsun. Umutsuzluğu bir kenara bırakıp hayatına başka bir açıdan bakmanın sana olan avantajlarını görmek isteyebilirsin. Zihninde oluşan kara bulutları dağıtmak için hobilerine odaklanabilirsin. Ailen ile yaşadığın sorunları paylaşıp birlikte bir karara varmak isteyebilirsin.

12 Mayıs 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün harcamalarınız planladığınızdan daha fazla olabilir. Aniden ortaya çıkan borçlar sizi zorlasa da karşınıza çıkan fırsatlar bunları tolere edecektir. Kariyerinizdeki gelişmeler sizi cesaretlendirecektir. Evde kalmaya devam edin, az kaldı.

12 Mayıs 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgili sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için sabırlı davranmanız gereken zamanlar var. Bazı işlerinizi bitirebilmeniz için, feragat etmeniz gereken durumlar olabilir. Bürokratik konularla uğraşıyorsanız, işleri fazla aceleye getirmemeye özne göstermelisiniz. Bugün annenizle ilgilenebilirsiniz.

12 Mayıs 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerekli olmayan estetik ameliyatlar ve ihtiyacınız olmadığını bildiğiniz halde bedeninize eziyet edecek diyetlere meyil etmek isteyebilirsiniz, etmeyin.

12 Mayıs 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaşlık ilişkileriniz ve aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalar ve iletişim problemlerine açık bir zaman diliminden geçmektesiniz. 17.00 sonrasında ev temizliği, hijyen ve bakımla ilgili konulara yönelebilir, çalışma hayatınızı ilgilendiren konulara hız verebilirsiniz.

12 Mayıs 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün önünüze çıkan hiçbir şey sizi yavaşlatamayacak. Kafanıza koyduğunuz şeyi yapmak için her yolu deneyeceksiniz.

12 Mayıs 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim gezegeni Merkür bugün itibariyle İkizler burcunda seyahat etmeye başladı. Yakın çevrenizle kurduğunuz iletişimin önem kazandığı bir döneme giriyorsunuz.Gündüz saatlerinde odağınızda kariyerinizle ilgili konular olacaktır. Ay'ın Kova burcuna girişi ile sosyal ilişkileriniz ön plana çıkıyor.

12 Mayıs 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Içinde bulunduğunuz durumdan çok ilerisini düşünüyorsunuz. Fazla kuralcı ve katısınız. Hayatınızda biraz da hayallere yer verin. Sağlık problemlerinizle boğuşuyorsunuz.

12 Mayıs 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Koçlar aşk bugün her yerde! Eşinizle paylaşmak isteyeceğiniz pozitif enerjiyle dolusunuz. Onları öpün, elini tutun ve daha sevecen olun. Birarıyorsanız, bugün çok ilginç bir e-posta alacaksınız. Neyse ki, Venüs size iyi hisler gönderiyor, bu yüzden bugün endişelenecek bir şeyiniz olmayacak.

12 Mayıs 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, paylaşım konusunda oldukça cimri davranıyorsunuz. Bilinçaltınızda gizli korkularınız var. Duygularınızı hiç kimse ile paylaşmama konusunda inatçı bir tutum sergilemeniz, partnerinizle aranızda bazı problemlerin oluşmasına neden olabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerin hedef tahtası olmak istemiyorsanız daha net olmalısınız.

12 Mayıs 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 25' 45" R
Ay
Boğa
08° 07' 25" R
Merkür
Başak
19° 58' 58" R
Venüs
Terazi
27° 20' 15" R
Mars
Yengeç
09° 22' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 55"
Satürn
Balık
15° 03' 57"
Uranüs
Boğa
27° 06' 08"
Neptün
Balık
28° 31' 03"
Plüton
Oğlak
29° 44' 47"
Chiron
Koç
22° 15' 48"
Lilith
Terazi
09° 15' 08"
True Node
Koç
06° 37' 42"
Son Güncelleme : 21/09/2024 01:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>