Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk hayatınızda duygusal öğelere yer vermek istemeyeceksiniz. Sevgilinizle bu yüzden küçük bir anlaşmazlık yaşamanız söz konusı olabilir.

İş hayatınızda bugün amiriniz sizden bazı görevleri yerine getirmenizi isteyecek ve canınız buna çok sıkılacak. Bazıarkadaşlarınızdan bu konuda yardım isteyebilirsiniz.

Harcamalarınıza dikkat ediyorsunuz ve gereksiz masraflardan kaçınıyorsunuz. Para biriktirme isteğiniz bugün ağır basacak ve ileriye dönük planlar yapacaksınız.

Açık konuşmaya ve kesin kararlar vermeye çalışın.Böylece ikili ilişkiler konusunda daha başarılı olursunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda bir temele dayandıramadığınız üzüntülerin koşullarını kendiniz hazırlıyor gibisiniz. Sabırsız aceleci değerlendirmelerin gerginliklerini azaltmalısınız. Bir konuyla ilgili aradığınız belirtiler, şu günlerde karşınıza çıkabilir. Bazı hayal kırıklıkları, yakın ilişkilerinizdeki güven duygunuzu yeniden gözden geçirmenize neden olabilir.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay tüm gün Başak burcunda hareketini sürdürüyor. Bugün bir Koç burcuna göre biraz daha düşük enerjili olabilirsiniz. Hem psikolojik hem fiziksel olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Olaylar karşısında biraz daha kendinizi geri planda tutmak isteyebilirsiniz. Ay'ın Merkür ile kurduğu pozitif kontak sebebiyle çalışma hayatınızla ilgili olumlu haberler alabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir terfi veya maaş zammı gibi bir durum olabilir.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişiklikler mutlu edecek!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. ?Zaten yeterince gerginim bir de insanların kaprisini çekemeyeceğim? dediğin bir Pazartesi. Gezegenlerin seyri haftanın ilk gününden programlı hareket etmekte zorlanmana, dağınık hareket etmene yol açabilir. Fakat hiçbir şey değil etrafındakilerin seni bu yüzden eleştirmesine baya içerleyebilirsin. Özel ilişkilerini toparlamak için ideal günlerde olmalısın ki bir süre önce kavgalı olduğun sevgilinle barış ilan edebilesin. Evin ve düzenin senin için bu günler çok daha önemli, büyük tadilatlar olmasa da yapacağın değişiklikler mutlu olmanı sağlıyor. Sanat ve koleksiyon merakın artabilir. Aklında özel bir yemek tarifi varsa, bu akşam onu mutlaka uygula...

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik işlerinizin verdiği yorgunluk keyifsiz olmanıza sebep olabilir. İş ortamınızda sizi eleştiren mesai arkadaşlarınıza karşı temkinli olmalısınız. Yaşanabilecek tartışmalara dahil olmamalısınız. Sizi eleştiren kişilere karşı mesafeli davranmalısınız.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız için fedakârlık edeceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerde detaylar içinde boğulabilirsiniz. Gün içindearkadaşlarınızla birlikte faaliyette bulunacağınız zamanlar var. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınızı ihmal etmemelisiniz. Akşam saatlerinde zevk aldığınız şeylerle uğraşacaksınız.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde sanatsal konulara, keyif aldığınızve uğraşlara ayıracak daha çok zamanınız olurken akşam saatlerinde yapmanız gereken ufak tefek işler ortaya çıkabilir. Kaygı ve kuruntuları bir kenara bırakmalısınız.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlar, arkadaş çevreniz ve etkinliklerde enerjinizle ön planda olan isim olurken, ikili ilişkilerinizde güzel tekliflerle karşılaşabilir,görüşmeleri ve özel yaşamınızdaki buluşmalarınızda keyifli saatler yaşayarak, mutluluk ve keyifle zaman geçirebilirsiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu dinamizm ve başarma gücünüz yüksek. Plansız ani gelişen işler harcamalarınızı artırabilir. İlişkilerde yenilenme, motivasyon sağlayan gelişmeler olasıyken dipte derinde kalan arzularınız gün yüzüne çıkabilir.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç; Duygusal sorunlar yaşadığın günlerin ardından artık dışarıya karşı daha dik bir duruş sergileyebileceğin bir gündesin. Sorunlarının üzerini örtmeden duygusal ve finansal krizlerle başa çıkabilirsin. Bugün artık olumsuz duyguları bir kenara bırakıp hayatın tadını çalışıp, üreterek çıkarmanda fayda var.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

13 Mayıs 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 53' 46" R
Ay
Balık
15° 32' 28"
Merkür
Koç
18° 41' 37"
Venüs
Boğa
05° 24' 22"
Mars
Koç
02° 28' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 37"
Satürn
Balık
16° 53' 02"
Uranüs
Boğa
22° 33' 08"
Neptün
Balık
29° 00' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 32"
Lilith
Başak
23° 44' 04"
True Node
Koç
15° 22' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>