Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Tartışmalardan Kaçamıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2020, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün bir baba figüründe olabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızın ya da meslektaşlarınızın yol gösterilmeye veya cesaretlendirmeye ihtiyacı olabilir. Her zaman faydalı bir tarafınız var. İnsanlar dostça bir kucaklaşma için size gelmeyi seviyor! İhtiyacı olan insanlara bugün iyi bir enerji verin. Birkaç dakikanızı ayırıp biraz insanlara sıcaklık verirseniz kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Kariyeriniz için bir yol ayrımında gibi hissedebilirsiniz. Son zamanlarda profesyonel gelişiminizin bir aşamasını tamamladınız ve şimdi artık yeni bir yolculuğa çıkmanın zamanı geldi. Üniversiteyi yeni bitirdiyseniz, profesyonel dünyaya girmeye çoktan hazırsınız. Zaten bir süredir çalışıyorsanız, şu anki şirketinizde bir takım değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Kendiniz işinizi kurmaya bile hazır olabilirsiniz. Cesur ve iddialı olun.

Beyniniz bugün özellikle hızlı ve aktif çalışıyor olabilir. Bu nedenle, günün çoğunu kitap okumak, yazmak veya bir şeyler öğretmek gibi entelektüel aktivitelerle geçirmek istemeniz muhtemel. İnsanlarla iletişim kurmak, gününüzü güzel kılmak için başka bir yol olabilir, bu yüzden telefonda uzun zaman geçirebilirsiniz. Karşılaştığınız bir çok fikri yazmak isteyeceksiniz çünkü onları ilginç bulup daha sonra hatırlamak isteyebilirsiniz.

Bugün ciddi şeyler yapmaktan öte öylece uzanmak ya da mesela bir tur golf oynamak istiyorsun. Odaklanmak, bu göksel açılar sebebiyle oldukça güç. Ne yazık ki, bütün sorumluluklarından kaçma gibi bir lüksün olamayacak. Adım adım ilerlediğin takdirde her şey yolunda gidecektir.Bugün içsel ve ruhani alemlerle normalde olduğunuzdan daha fazla bağlantılı olabilirsiniz ve gün boyu meditasyon halinde gidip gelebilirsiniz. Yapabiliyorsanız, dışarı çıkmamanız en iyisi olacak. Mümkünse bu akşam, yalnız kalabileceğiniz bir zaman dilimi planlayın ki derin bir meditasyon yapabilesiniz. Yakınınızda bir not defteri bulundurun, aklınıza gelen her şeyi not alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, kimlik arayışınıza odaklanan bir döngünün ilk günü. Hiç şüphe yok ki bugün, kim olduğunuzu sergileyip kendinizi savunmanız beklenecek. Son iki aydır kendinize sorduğunuz soruların ardından, bir gelişme kaydetmenin vakti geldi çattı! Korkunuzun size gem vurmasına izin vermeyin. Peşinden gidin.

13 Ocak 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aşk ve sevgiyle ilgili konular gün içinde en çok meşgul olabileceğiniz alan olabilir. Sevdikleriniz ve varsa çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren gündelikve detaylara daha fazla odaklanabilirsiniz.

13 Ocak 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta başına sabırsızlığın üstünde başlıyor ve kendini dış etkenlere karşı korumaktan da geri kalmıyorsun. İş hayatındaki bir Koç burcuysan herhangi bir konu hakkında ortaya çıkabilecek tartışma, yanlış yorumlamaların sonucu daha da büyüyebilir. Evli bir Koç burcuysan eşine karşı biraz daha hassas davranmanı gerektirecek bir gün içindesin. Gün içinde terslikler ile karşı karşıya kalsan da sakinliğini koruman gerekiyor.

13 Ocak 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişe ait bazı düşünceler ve yarım kalmış kırık kalp hikayeleri gündeminizde olabilir. Burada böyle olmasaydı bu olur muydu gibi soru işaretlerini kafanızdan silmelisiniz. Olması gereken illaki olacaktır. Sizler sadece süreci yorgun ve tükenmiş geçirmemek için gayret göstermelisiniz.

13 Ocak 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendiniz için yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade edebilmek için hobi edinmek isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken günlerden biri. Yüksek beklentiler içinde olabilirsiniz. Güven içinde hissedeceğiniz, size keyif veren yerlerde olmak size iyi gelecektir. Gün boyu iyimserliğinizi koruyacaksınız.

13 Ocak 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İyi niyetinizden ötürü daha çok insanı etrafınıza çekmek, hakkınızda hemen fikir sahibi olmasına neden olabilir. Hayatınıza bakın ve başkalarının fikirlerini önemsemeyin.

13 Ocak 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün itibariyle aşk ilişkileri biraz daha içe dönük, saklı gizli daha bol; belki de platonik yaklaşımlar var. Romantik ve hülyalı olacağınız kesin.

13 Ocak 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünlerde işlerinize odaklanmanız ilişkinize odaklanmanızdan daha iyi olacaktır. Özel hayatınızda yaşadığınız sorunlardan dolayıyerinizdeki performansınızın düşmesi patronunuzun gözünden kaçmıyor. Dikkatli olmanızda fayda var.

13 Ocak 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgilinizle birbirinizi kırmadan, incitmeden problemlerin üzerine gitme beceriniz ilişkiyi yeniliyor. Kendinizi daha özenli davranmaya yöneltme niyetiniz, duyguları daha da pekiştirebilir. Mesleki açıdan duygularınızı harekete geçirecek gelişmeler gündeme gelebilir. Şimdiye kadar yaptığınız ya da yapmayı düşündüğünüz bir işi yeniden değerlendirebilirsiniz. Bu aralar para işlerinde doğru hesaplar yapmanız gerekiyor. Bağışıklık sistemini güçlendiren vitaminleri ihmal etmeyin.

13 Ocak 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

13 Ocak 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Koç burcu kariyerinizle alakalı girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Şu an Koç burçları tüm dikkatlerini gelecekleri, kariyerleri ve toplum önündeki imajları konusuna vermiş durumdalar. Hayatta ne olmak istediğinizi, ne yöne doğru ilerlemek istediğinizi belirlemek için hem çok uygun bir gün hem de çok uygun bir hafta olacaktır.

13 Ocak 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç: özellikle kariyer hayatında köklü dönüşümlerin başladığı şu günlerde; elindeki işleri bitirmek ya da kendine yeni bir yol hartası çizmek için önemli kararlar alabilirsin. Kimi zaman yaşayabileceğin huzursuzluğu etrafına yansıtabilir, akşamüzeri gerginleşebilirsin. Önümüzdeki dönem huzuru kendi içinde arayabilir, olaylara dışardan bakabilirsin.

13 Ocak 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 17' 56" R
Ay
Aslan
27° 09' 17"
Merkür
Koç
29° 56' 08"
Venüs
Boğa
19° 55' 22"
Mars
Koç
11° 30' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 12"
Satürn
Balık
17° 47' 35"
Uranüs
Boğa
23° 14' 09"
Neptün
Balık
29° 19' 45"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
21° 29' 22"
Lilith
Başak
25° 02' 32"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>