Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendinden Eminsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk konusunda sürprizler seni bekliyor olabilir bugün. Yeni biriyle tanışabilirsin ya da var olan bir ilişkinin şekli daha farklı bir hal alabilir. Her şeye hemen en baştan hayır dememek önemli bir konu olabilir.

Hazırlıksız olduğunuz aksamalar söz konusu, ama altından kalkmayı başaracaksınız. İşinizi çok ciddiye alarak çalışıyorsunuz. Önünüzde atlamanız gereken iki engel var.

Parasal gücünü ustaca idare etme yeteneğine ihtiyacın olabilir bugün. Gereksiz harcamalardan uzak durmak zor gelecek sana ama kendine inanarak ve planlarını göz önünde tutarak hareket edebilmelisin.

Zararlı yiyeceklerden, gereksiz kalorilerden uzak durman bugün iyi olacak. Mümkün olduğu kadar su içip bolca yürümek, sağlıklı beslenmeye odaklanmak daha iyi olabilir. Bugün bu konularda daha fazla yol kat edebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gireceğin ortamlarda ister istemez ilgi odağı olabilirsin. Yaptığın işlerde kazancın eskisine oranla artabilir ve bunun için daha fazla çalışman gerekebilir. Sorumluluk alarak bazı şeylerin üstesinden gelmek isteyebilirsin.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Akıllı insanlar kendilerini bir çukurda bulduklarında kazmayı bırakırlar, aptal insanlar ise daha hızlı ve daha derin kazarlar. Bu hafta sonu akıllı olun ve şimdilik çözülemeyecek bir sorun için kendinizi yıpratmayın. Bazen akışına bırakmak en iyisidir. Bir süre kendi haline bırakın. Kendi kendine düzelebilir.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün aklında tasarladığın projelerde arkadaşların tarafından destekleniyorsun. Gelecekte gerçekleştirmek istediğin planların ile ilgili birikim yapmak isteyebilirsin. Önünü çıkan engelleri kendinden emin tavırlarınla, aşacaksın. Aile içerisinde yaşanacak tartışmalarda sessiz kalmayı düşünebilirsin.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde yaşadığınız iletişim sorunlarınızı dile getirmekten kaçınmamalısınız. Sorunları karşı tarafla konuşup olayları bir sonuca bağlayabilirsiniz. Problemlerin çözülmesi kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Kendiniz için bugün konuşmayı seçin.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yanan yolda ilerleyen Ay, ortaklaşa konularda daha sakın düşünmek gerektiğini anlatıyor. Öğle sonrasında duygusal açıdan kritik konular var.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Finansal aktiviteleriniz bugünlerde sonuç vermeye başlayabilir. Bu süreçte planlarınızın ne şekilde ilerlediğiniz görebilmek için, daha kontrollü olun.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her zamanki rolünüzden çıkın. Şimdi ya da sonra, bunu yapmak hayatınıza bilgi ve genişleme getirebilir. Günün gezegensel yönleri böyle bir büyümeyi destekliyor ve farklı bir tempoda yürümeye istekli olmanız, hayal ettiğinizden çok daha fazlasını size verebilir. Daha önce hiç düşünmediğin bir şeyi deneyin. Tamamen yeni bir yere gidin. Perspektifinizi değiştirmek için masanızı değiştirin. Kendiniz ve etrafınızdaki dünya hakkında neler keşfedebileceğinizi görün.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizden, özellikle de ailenizden şu an oldukça yüksek standartlarla kıyaslanarak iyi niyetli de olsa bir baskı görüyor olabilirsiniz. Bununla birlikte, onların onayını almak için çabalamadan önce, istediklerinin gerçekten haklı olup olmadığını kendinize sormak isteyebilirsiniz. İnsanların sizin için verdiği tavsiyeleri düşünün, ancak onu kendi iç mantığınızla dengeleyin.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli olmalı unutmayın. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz. Kendi değerlerinizin farkındasınız.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günü partnerinize ayırabilirsiniz, ancak aranızda bazı gerginlikler söz konusu olabilir. Karşılıklı anlayış ve empati yapabilmek önem taşıyor. Öğleden sonra parasal konular gündeminize gelebilir.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, idealist yönünüzü güçlü bir şekilde ortaya koyuyor, kendinizi her konuda üstün görüyorsunuz. Sahip olduğunuz değerlerin farkında oluşunuz sizi bencil yapabilir. Olayları irdelerken, karşı tarafında fikriniz almalısınız. Ay'ın bulunduğu konum, çevrenizdeki sahtelikleri görmenize yardım ediyor.

14 Mayıs 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 58' 44" R
Ay
Başak
17° 50' 51"
Merkür
Boğa
02° 09' 38"
Venüs
Boğa
22° 04' 01"
Mars
Koç
12° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 53"
Satürn
Balık
17° 54' 44"
Uranüs
Boğa
23° 20' 13"
Neptün
Balık
29° 22' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 40"
Lilith
Başak
25° 14' 07"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>