Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sorunlar Karşısında Daha Cesursun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2020, Salı

Aşk 80%
Para 10%
Sağlık 10%

Bugün insanları eğlenceli ruh halinizle şaşırtabilirsiniz. Bazen biraz sert ve eski kafalı oluyorsunuz ama bu gerçek siz değilsiniz. Bütün Boğa'lar sıcak, romantik bir doğaya sahiptir. Ama bu doğalarını meraklı gözlerden saklarlar! Bugün kendinize karşı biraz daha açık ve samimi olmanıza izin verin, ağzınıza kadar mutluluk dolu hissedeceksiniz.

Saldırgan tavrınızın, bu zamanda çözülmesi zor olabilecek bir kavga başlatması muhtemeldir. İş yerinde aşırı inatçı güçler olabilir ve hiç kimsenin kendi pozisyonunu korumaya istekli olmadığını fark edebilirsiniz. Bu durumu daha da zorlaştıracak olan şey, insanların bulmacanın belirli bir parçasını yanlış yorumlayabilecek olmalarıdır. Daha fazla saldırgan olmak yerine durumu anlamaya çalışın.

Hayatınıza vermek istediğiniz yeni yön hakkında yeterince düşündünüz. Bu düşünce aşaması şu an sona eriyor gibi. Projeleri somut olarak ele alma ve becerilerinizi test etme aşamasında, harekete geçerek tüm soruları çözmek zorundasınız. İster inanın ister inanmayın, bu şekilde harekete geçmek sizi daha da rahatlatacak.

Bir Koç olarak, gerçekten yoğun bir yapıya sahipsin. Derinden hisseden ve düşüncelere dalarak saatler geçiren birisin. Yine de fazla yoğunluk ve derinlik sağlığına ve refahına zarar verebilir ki şu aralar dışarı çıkıp eğlenmek için en uygun zamanlar! Öyleyse oturduğun yerden kalk ve dolaş. Biriyle öğle yemeği buluşması ayarla, alışveriş yap. Günlük rutininin monotonluğunu kırmak için aktif uğraşlar edin.Arkadaşlarınız sizi dansa, sinemaya ya da bir tür grup etkinliğine sürüklemek isteyebilir. Zorlu birkaç gün geçirdiğiniz ve dinlenmek isteyeceğiniz için muhtemelen canınız gitmek isteyemecek. Ancak yalnız kalmak sizin genel bir eğiliminiz, bu yüzden belki de yorgun olsanız bile diğerleriyle dışarı çıkmalısınız. Konuşmak yerine dinleyebilir ve dans etmek yerine oturabilirsiniz. Nasılsa daha sonra her zaman dinlenecek vakit bulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kararlı olun ve başkalarının sizi sindirmelerine pabuç bırakmayın. Belki de ortamın tadı kaçmasın diye herkesin dilediği gibi davranmasına göz yummaya alıştınız. Ancak böyle devam ederseniz kendi hedeflerinizden ve hayallerinizden olabilirsiniz. Varmak istediğiniz asıl noktayı gözden kaybetmeyin. Hayatın yüzeyde gördüğünüzden ibaret olmadığını anlayın ve daha derinlere inin.

14 Temmuz 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda fırsatlar doğabilir. Para yönetiminde daha titiz olmalı. Anlık isteklerde yüksek harcamalar yapabilirsiniz. Aile içinde maddi yardımlaşmalar olabilir. Ev için harcamalar gerekebilir.

14 Temmuz 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş ilişkin yüzünden yıpranan duygularının tazelenip yenilendiğini hissediyorsun. İşine ve günlük hayatına olan konsantrasyonun artıyor. Problemler karşısında daha cesur kararlar alabilirsin. İş yerinde ki potansiyeline fark eden yöneticiler seni farklı bir alanda değerlendirmek isteyebilirler.

14 Temmuz 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde bazı gerginlikler söz konusu olabilir. Eğer kaçamayacağınız bir durum söz konusu ise, onu daha iyi bir hale getirmek için neler yapabileceğinizi düşünün. Münakaşalardan mümkün oldukça uzak kalmayı seçin. Sosyal ilişkilerinizi güçlendirecek kendinize yeni hedefler belirleyecek bir iç güç yakalayacaksınız. Tartışmalardan ya da kendinizi savunmak zorunda kalacağınız durumlardan uzak durmalısınız.

14 Temmuz 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel yetenekleriniz konusunda yapıcı girişimlerde bulunabilirsiniz. Maddi kaynaklarınız için kararlılık göstereceğiniz koşullar oluşabilir. İşinizle ilgili konularda daha hırslı davranıp, mücadeleci davranabilirsiniz. Başkalarından destek göreceğiniz zamanlar var. Öğleden sonra karşınızdakini anlamak için daha çok çaba sarf edebilirsiniz.

14 Temmuz 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda beklediğiniz ilgiyi görememeniz kafa karışıklığına sebep olsa da partnerinizin size olan sevgisinin yoğun ve geçerli olduğunu bilmelisiniz.

14 Temmuz 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Boğa burcunda ilerlerken maddi konulara odaklanabilirsiniz. Para ve alım satım işleri ve görüşmeler gündeme gelebilir. Ayrıca karşınızda çıkan sosyal fırsatları özgüveninizi pekiştirmek için değerlendirebilirsiniz.

14 Temmuz 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün elinizdekilerden vazgeçmeden daha fazlasına nasıl sahip olabileceğinizi düşünmeli ve araştırma yapmalısınız. İnsanlar bu konu hakkında sizinle birlikte kafa yormaya hevesli, onlardan yardım isteyebilirsiniz.

14 Temmuz 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcunda seyahat edeceği bugün gündeminizde finansal konular olacaktır.Gelirlerinizi arttırmanın farklı yollarını arayabilir, yeni kazanç kapıları bulabilirsiniz. Beklenmedik bir yerden kazanç elde edebilir veya sürpriz bir harcama yapabilirsiniz. Güneş'in Jüpiter ile karşıtlığı eviniz ve işiniz arasında dengeyi bulmanın önemine dikkat çekiyor.

14 Temmuz 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

14 Temmuz 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşık olduğunuzu sandığınız kişi için kendinizi çok fazla üzmeyin ve yıpratmayın. Kalabalık bir toplumda yüksek cesaretiniz ile kendinizi hemen belli ediyorsunuz. İnsanlar sizi incitecek hareketlerde bulunsa bile, hiçbir zaman güçlü ruhunuzdan vazgeçmeyin.

14 Temmuz 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her olayı farklı algılayarak, kendi içsel potasında değerlendirmek gibi özel bir yeteneğe sahipsiniz.Bugün, Ay'dan olumlu etkiler alıyor olmanız sayesinde, partnerinizle olan ilişkilerinize yeni bir enerji oluşturuyorsunuz. Bugün, sosyal yaşamınızda aktivite hızlanması gözleniyor ve arkadaşlarınızla bir araya geleceksiniz.

14 Temmuz 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 18' 59" R
Ay
Başak
09° 43' 14"
Merkür
Boğa
01° 16' 04"
Venüs
Boğa
21° 13' 17"
Mars
Koç
12° 19' 09"
Jüpiter
Boğa
27° 49' 09"
Satürn
Balık
17° 51' 57"
Uranüs
Boğa
23° 17' 49"
Neptün
Balık
29° 21' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 31"
Chiron
Koç
21° 32' 35"
Lilith
Başak
25° 09' 33"
True Node
Koç
14° 53' 17"
Son Güncelleme : 16/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>