Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Aceleci Bir Tavırda Değilsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2020, Çarşamba

Aşk 40%
Para 30%
Sağlık 20%

Bugün aşk meselelerinde kendinizi fazla öne çıkarmayın, özellikle de yakın zamanda yeni biriyle tanıştıysanız. Bir adım atmadan önce bu kişiyi iyice tanımak için zaman ayırın. Eğer bir ilişkiniz varsa, bugün eşiniz/sevgilinize karşı daha dikkatli olmaya çalışın.

Yakın bir arkadaşınızla ya daarkadaşınızla yapacağınız telefon görüşmesi sayesinde kariyerinizi vehayatınızı ilgilendiren güzel haberler alabilirsiniz. Bir süre rüyadaymış gibi dolaşabilirsiniz fakat u son derece normal. Ayaklarınız tekrar yere basacak. Bastığında, hayatınızdaki o özel kişi sizi tebrik etmek için yanınızda olacak, sevincinizi paylaşacak ve gerçek bir kutlama yapmayı önerecek. Bu kutlamaya, sizinle birlikte çalışanları da davet etmek isteyeceksiniz.

Bugün ev içerisinde veya evinizi ilgilendiren birsize ekstra para getirme açısından oldukça başarılı olabilir. Bu konuda özellikle iyimser hissetmeniz muhtemel ve gelecekte karşınıza çıkacak yeni fırsatları da dört gözle bekliyorsunuz. Sezgileriniz kuvvetli ve bu nedenlefırsatlarının olduğu yerlerde sapla samanı ayırt edebilecek kapasitedesiniz. Harekete geçin!

Gün boyu ekstra gelir elde etme yolları aklına gelip duracak. Bazıları biraz zorlu olsa da seni durdurmalarına izin verme. Olasılıklara bak; göründükleri kadar cüretkar olmayabilirler. Bugün kendi ilgi alanların konusunda ilerleyebilirsin, harikalar yaratacak bir enerji ve motivasyona sahipsin. Günün avantajlarını sonuna kadar kullan!An itibariyla yeni bir plan yapmaya başlayabilirsiniz. Bu günlük yaşam düzeninizi etkileyebilir. Yeni bir ev almayı düşünüyorsanız bugün ilanlara bakmaya başlayabilir ya da bir emlakçıya danışıp bölgenizdeki fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Harekete geçip rüyalarınıza doğru bir adım atmak size iyi gelecektir. Haydi o kanepeden kalkın, şimdi eyleme geçme zamanı!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işleriniz genel olarak çok iyi gidecek gibi görünüyor. Hayallerinizin her anlamda peşinden gitmek için bu fırsatı kaçırmayın. Her ne yapıyorsanız tutkuyla yapmaktan çekinmeyin. Unutmayın ki sizi istediğiniz yere varmaktan ancak kendi aklınız ve iradeniz alıkoyabilir. Bugün mıknatıs gibi bir çekim gücünüz var, bu sayede başkalarından yardım taleplerinizi karşılık bulacaktır.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün akşam saatlerine kadar Ay boşlukta. Önceki gün gibi dağınıklıklar, karışıklıklar devam edebilir. Finansal planlarda ve harcamalarda aksaklık, karışıklık gibi durumlar oluşabilir. Gereksiz harcamalardan kaçınmalı. Geleceğe dair kaygı, gerilim duyguları ortaya çıkabilir. Saat 21.12'de Ay boşluktan çıkıyor. Günün bu saatinden sonra daha sakin ve yaşamla uyum enerji içinde olabilirsiniz.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafında aceleci tavırda bulunan insan olsun istemiyorsun. Arkadaş tercihlerini daha sakin insanlardan seçmeye başlayabilirsin. İşlerinde her şeyin mükemmel olması için çalışıyorsun. Bu nedenle sakin ve temkinli ilerleyebilirsin. Zihnini ve fiziksel potansiyelini verimli kullanman akşam eve çok yorulmadan dönmeni sağlıyor.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İsteklerinizi belirtmekten çekinmeyin. Biraz daha açık ve sevgi dolu olmanız birçok konuyu kolayca kendi lehinize çevirebileceğinizi gösteriyor. İş hayatınızdaki bazı sorumluklar bugün gündeminizde olabilir. Ortaklıklar ve ekonomik koşullarınızı dengeleme fikri içinde olabilirsiniz.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerindekitemponuz ilerleyen zamanlarda azalabilir. Sosyal konulara yönelebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için plan yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eksikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla daha fazla iletişim de olmak keyfinizi yerine getirecektir.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün aile içinde iletişim daha gergin olabilir, türlü aksaklıklara açık olan ve ani / dürtüsel kararların zarar verebileceği bir gün.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sıra dışı ve farklı fikirlerinizin yakın çevrenizdekiler tarafından sevileceği, takdir edileceği bir günde olabilirsiniz. Hayatı akışına bıraktığınızda keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi sınırlarınızı zorlamanın en iyi yolu yeni şeyler keşfetmeye çalışmaktır. Bilinmeyen bölgelere doğru yola çıkmak, beyninizi gerçekten canlandırmanın yanı sıra kendinizle guru duymanızı da mutlaka sağlayacaktır.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Balık burcuna giriş yapacağı 21:12'ye kadar Kova burcundaki seyahatine devam edecek.Gündüz saatlerinde arkadaşlık ilişkileriniz ön planda olacaktır. Ay'ın Balık burcuna girişi ile kendinizi içe dönük hissedebilirsiniz. Merkür ile Mars arasındaki sert etkileşim kendinizi ifade ederken sözcüklerinizi dikkatli seçmeniz gerektiğini gösteriyor.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş yerinizde, sürekli göz göze geldiğiniz biriyle ateşli bir konuşma yapabilirsiniz. Uzun mesafeli ve sürprizler içeren, keyifli bir araba yolculuğuna çıkacaksınız. Sahip olduğunuz yaratıcı enerjiler,hayatında size yardımcı olacak.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün insanlara karşı fazla sabırsız olmamaya özen gösterin. Yerinde duramadığınız ve her şeyin arzu ettiğinizden daha yavaş ilerlediği günlerden biri olabilir. Akışına bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve kendinizi işleri belli bir zamanda bitirmeye o kadar da kaptırmayın. Kalite hızdan daha önemli ve sakin bir kafa stresli olana kıyasla çok daha verimli ve üretkendir.

8 Temmuz 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 58" R
Ay
Oğlak
13° 33' 19"
Merkür
Koç
16° 35' 42"
Venüs
Koç
29° 55' 50"
Mars
Balık
29° 03' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 17"
Satürn
Balık
16° 29' 55"
Uranüs
Boğa
22° 17' 51"
Neptün
Balık
28° 52' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 35"
Lilith
Başak
23° 14' 29"
True Node
Koç
15° 22' 58"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>