Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İletişime Kapalı Olduğun Bir Gündesin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2020, Salı

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 40%

Bugün analitik bir ruh hali içinde olabilirsiniz. İnsanları çözmekte her zaman iyisiniz ve doğuştan bir psikolog gibisiniz. Bugün, hayatınızdaki birinin sorunlarını çözmesine yardımcı olabilirsiniz. Eğer uygunsuz bir durum varsa müdahale etmemeye çalışın ancak uygun görülürse desteklerinizi ve sezgilerinizi sunmaktan çekinmeyin. Sevdiğiniz birinin önemli bir ikilemi çözmesine yardım edebilirsiniz.

Bugün tartışmalara kapılmak kolay olabilir, bu yüzden barışçıl bir tutum sürdürmek için çalışmak isteyeceksiniz. Eserlerinizde bazı kötü niyetli irade yaratabilecek eserlerde bazı değişiklikler olabilir. Gelecekle ilgili olumsuz sonuçlara varmak istemezsiniz. Muhtemelen, herkes ayarlandıktan sonra işler yoluna girecektir. Bu yüzden başkalarının olumsuzluğunun sizi tutukularınızdan uzak tutmasına izin vermeyin.

Parayla ilgili canınızı sıkan ne varsa bugün çözülecek. Birkaç saat içerisinde hediye veya bonus alabilir hatta belki de bir şekilde masraflarınızı kesebilirsiniz. Bu, büyük ölçüde omuzlarınızdaki yükü hafifletecek ve siz rahat bir vicdanla bu akşamı kutlamaya gideceksiniz. Bu kutlamanın bi kısmını meditasyon veya şarkı söylemeye ayırabilirsiniz. Tadını çıkarın!

Hayatın bir film gibi. Dramatikleşme söz konusu çünkü hayatındaki kilit elementler şu an çok duygusal hareket ediyor. Aile üyelerin bazı sorunlarla boğuşuyor olabilir. Kaos her yeri sarmış gibi duruyor. Rahatla. Bunlar daha çok sadece bugünün enerjisi. Sakinleşip esnek kalmak en iyisi olacaktır. Bu şekilde karşına çıkan her güçlüğün bir şekilde üstesinden gelebilirsin.Bugün işleriniz genel olarak çok iyi gidecek gibi görünüyor. Hayallerinizin her anlamda peşinden gitmek için bu fırsatı kaçırmayın. Her ne yapıyorsanız tutkuyla yapmaktan çekinmeyin. Unutmayın ki sizi istediğiniz yere varmaktan ancak kendi aklınız ve iradeniz alıkoyabilir. Bugün mıknatıs gibi bir çekim gücünüz var, bu sayede başkalarından yardım taleplerinizi karşılık bulacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün göksel enerjileri talepkar olacak. "şartlara uygun" olup olmadığın konusu üzerine kafa yorup durduğun için gezegenler, arsız bir şekilde, bu soruna, uygun olmadığın şeklinde cevap gönderiyorlar! Çünkü çok hızlı hareket ediyorsun! Şu anda yaptığın yön değişikliği oldukça temel ve ciddi fakat sen bunu hafife alıyorsun. Daha da derine kazmaya devam et.

7 Temmuz 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konular gündeminizde olabilir. Sosyal çevrenizde ve arkadaşlarla iletişimde, gün içindeki planlarınızda hızlı değişimler söz konusu olabilir. Ay tüm gün boşlukta olacağı için yarım kalan işleri halledebilirsiniz.

7 Temmuz 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafanı dinleyecek sakin bir yere ihtiyaç duyuyorsun. İş yerindeki işlerini erken bitirip patronundan erken çıkmak için izin istiyorsun. İnsanlar ile çok fazla diyalog kurmak istemeyebilirsin. İletişime kapalı olduğun bir gündesin. Eve geldiğinde sabah yapamadığın egzersizleri akşam yapmaya çalışıyorsun.

7 Temmuz 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşünsel anlamda bazı değişimlere açık olmaya başlayacağınız bir zaman dilimi. Siyah gözlüklerini gözünden çıkartma zamanı. Karamsarlığı bırakmanız gereken ve moralinizi yükseltmeniz gereken bir gündesiniz. Umutlarını yenile, ayağa kaldır düşenlerini.

7 Temmuz 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal konular ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda alacağınız destekler sizi iyi hissettirecektir.

7 Temmuz 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda olumlu bir sürece girmektesiniz. Partnerinizle uyum içerisinde olduğunuz bir dönemdesiniz. Verimli bir çalışma ve sağlık içerisinde olursunuz.

7 Temmuz 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü bir motivasyonla ifade edebilir, eşiniz ve yakın dostlarınızla dürüst, açık ve doğrudan iletişim kurarak, paylaşımlarınızı güçlendirebilirsiniz. Seyahatlere çıkabileceğiniz bugün, görüşmeler ve eğitim hayatınızda fırsatlara açık bir zamandan geçerken, akşam saatlerinde iletişim problemlerine dikkat etmeniz gereken, duygusal olarak incinmeye bir zaman diliminde olacaksınız.

7 Temmuz 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün beklentilerinizi yüksek tutmak yerine gerçekleri görmeye çalışmalısınız. Ortada olanları inkâr etmek size hiçbir şey katmayacaktır. Ancak kendi potansiyelinizi keşfetmek kozlarınızı daha doğru oynamanıza yardımcı olur.

7 Temmuz 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Kova burcundaki seyahati sosyal ilişkilerinizi ön plana taşıyor. Arkadaşlık ilişkilerinizin önem kazanacağı, kalabalık gruplarla birlikte olmaktan keyif alacağınız bir gün.Yaşam amaçlarınızı ve hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz. Gündüz saatlerinde arkadaşlarınızdan alacağınız haberler sizi şaşırtabilir.

7 Temmuz 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

7 Temmuz 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Büyüleyici ve etkileyici tavırlarınızdan dolayı etrafınızdaki herkesi kendinize hayran bırakıyorsunuz. İş hayatınızdaki iki yüzlü ve sinsi insanlardan uzak durmaya, hatta hayatınızdan çıkarmaya çalışın.

7 Temmuz 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sabah parasal konularda beklenmedik bir durum ile karşılaşabilir, sosyal çevrenizden sürpriz haberler alabilirsiniz. Öğleden sonra bu şok ile devam edecek gibi duruyor.

7 Temmuz 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 36' 10" R
Ay
Oğlak
13° 50' 03"
Merkür
Koç
16° 36' 05"
Venüs
Koç
29° 57' 23"
Mars
Balık
29° 04' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 35"
Satürn
Balık
16° 30' 02"
Uranüs
Boğa
22° 17' 56"
Neptün
Balık
28° 52' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 39"
Lilith
Başak
23° 14' 38"
True Node
Koç
15° 22' 55"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>