Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Çok Fazla Çalışıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2020, Cuma

Aşk 30%
Para 50%
Sağlık 50%

Bazı şeyleri daha fazla dikkate almanız muhtemel. Çevrenizdeki ve tavırlarınızdaki ani değişimlerle hazır hissedecek ve gün geçtikçe olayların etrafında dönmeye başlayabilirsiniz. Bunun avatajlarından biri, etrafınızdaki insanlardan çok fazla fikir ve anlayış kazanmanızdır. Daha mantıklı kararlar almanıza yardımcı olacak insanların hisleri ve bakış açılarına daha açık olacaksınız.

Bugün çok fazla şey halletmek için iyi bir gün. Birden fazla göreve konsantre olmayı ve çeşitli projeleri bir kerede bitirmek size çok kolay gelecek. Telefon görüşmeleri yapacak, e-postalara yanıt verecek ve kendi projelerinizde de aynı anda çalışacaksınız. Bugün süper kahraman gibi hissedebilirsiniz! Çünkü gezegenlerin enerjileri şu anda dayanıklılığınızı ve açıklığınızı artırıyor. Öyleyse bundan faydalanın!

Bugün cesur olmanın zamanı. Gezegensel enerjiler bugünün risk almak için ideal olduğunu söylüyor. Birini kahve içmeye davet etmeyi düşünüyorsanız ya da belki bir akşam yemeğine, hiç tereddüt etmeyin. Tüm işaretler bugün bir şeyler için risk almanız gerektiğini gösteriyor. Çabalarınız karşılıksız kalmayacak.

Sen doğuştan bir arabulucusun ve bugün bu yeteneğine ihtiyaç duyuluyor. Görünüşe göre senin gibi birinin çözebileceği bir gerilim havaya hakim. Taraf tutmadığına emin ol yine de. Tarafsız kalamazsan, sıkıntılı atmosfer yoğunlaşacaktır. Sakin kal ve olaya odaklan, böylece üstünlüğü ele geçirmiş olursun. Olayın çözülmesi için senin öz yargılama yetin yeterli!Günün atmosferi, bugün evinizde bazı ufak tadilatlar ve bazı büyük dekorasyonlar yapmak için size ilham veriyor. Yoğun bir estetik anlayışınız var ve bu anlayış gezegenlerin dizilimi sayesinde artacak. Renkler ve parlaklık gözünüze çekici gelecek ve duyularınızı memnun edecek. Yine de, doğru öğeleri seçmek için gerekli yeteneğe sahipsiniz ve yapacağınız düzenlemelerin zarif, hatta zevkli görünmesini sağlayabilirsiniz. Kesinlikle bir beceriniz var!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile üyeleriniz bugün kendi dünyalarından çıkmak isteyebilir, belki bir festivale ya da müsabakaya katılabilirler. Bugün bu tarz etkinliklere katılmak için harika bir gün. Özellikle bugün kendinizi enerjik ve hevesli hissediyor olmalısınız. İlginç ve yeni insanları kendi yolunuza doğru çekebilirsiniz. Halka mal olmuş bazı kişilerin konuşmaları ya da bazı dersler ilginizi çekebilir. Arabaya atlayın ve biraz eğlenin!

3 Temmuz 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızla ilgili bir seçim, bir karar noktasında olabilirsiniz. Öğreneceğiniz yeni bilgiler ile düşünceleriniz değişebilir. Seyahatler ve eğitim, başvuru konularında adımlar olabilir.

3 Temmuz 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yorulmak nedir bilmeden çalışıyorsun. Bu durum senin hem bedensel hem zihinsel olarak yorulmana yol açıyor. Kendine dinlenmek için vakit ayırmalısın. Yeni keşfettiğin yetenlerini kullanarak kendine yeni hobiler edinebilirsin. Bu hobiler seni zihinsel açıdan rahatlatabilir. Yeni tanıştığın biri ile keyifli vakit geçirmek sana iyi geliyor.

3 Temmuz 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün beklediğiniz haberleri alabilir ve bu haber sayesinde kendinize olan güveninizi yinelenerek iyi hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınızda daha planlı olmayı seçin. Bugün eğer yeni şeyler keşfetmek yeni bilgiler öğrenmek istiyorum derseniz tam da size bir gün diyebiliriz. Partner ya da eşinizin ailesi ile ilgili durumlara sizin de yapıcı çözümler bularak yardımcı olmanız beklenebilir.

3 Temmuz 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkilerinizde çift taraflı durumlar yaşayabilirsiniz. Kararsızlık içinde yeni ufuklara açılma isteği içine girebilirsiniz. Ruhsal olarak daha fazla anlama ve öğrenme isteği içinde olabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için etrafınızdaki insanlarla sosyalleşebilirsiniz. Gün içinde bitirmeniz gereken işlere yoğunlaşacağınız zamanlar var.

3 Temmuz 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı kendinize ayırmak, kişisel gelişiminizin farkına varmak ve özgüveninizi arttırmak en nihayetinde karşı cinsin de dikkatini çekmenize vesile olacak.

3 Temmuz 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

3 Temmuz 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Agresif bir tavır sergilemek şu anda sizi sadece daha da sinirlendirecektir. Çevrenizdeki insanlar isteklerinize anında yanıt vermiyor olabilirler, bunu sizi kızdırmak için yapmadıklarını anlamanız gerekiyor.

3 Temmuz 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Yay burcundaki seyahatine devam edecek. Hayatın derin ve felsefi yönlerine merak duyacağınız bir gün.Öğlen saatlerinde etkili olacak Ay ile Neptün karesi kendinizi dalgın hissetmenize sebep olabilir. Bugün düşüncelerinizde fanatikleşmemeye dikkat edin.

3 Temmuz 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Yine de ayağınızı yorganınıza göre uzatmakta fayda var. Sonunda siz karlı çıkarsınız.

3 Temmuz 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Temmuz ayı genelinde Venüs ve Mars olumlu etkileşimlerde olacak, bizlere de ilişkiler, aşk ve risk almak istediğimiz türlü konularda destek olacak. Sizin için özellikle de yakınlarınızdan alacağınız destek, sosyal iletişimler ve de bekarsanız gireceğiniz ortamlarda karşınıza çıkabilecek potansiyel partneri işaret ediyor.

3 Temmuz 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Görüşeceğini kişilerin sizden farklı beklentileri olabilir ve kendinize disiplin getirmek istiyorsunuz. Bugün her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili ruhsal problemler yaşamak istemiyorsanız, olayları gereğinden fazla irdelememelisiniz. Partnerinizin desteğine ihtiyaç duyacaksınız.

3 Temmuz 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 06' 41" R
Ay
Aslan
24° 49' 18" R
Merkür
Koç
29° 41' 43"
Venüs
Boğa
19° 41' 01"
Mars
Koç
11° 21' 59"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 27"
Satürn
Balık
17° 46' 46"
Uranüs
Boğa
23° 13' 28"
Neptün
Balık
29° 19' 28"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
21° 28' 46"
Lilith
Başak
25° 01' 14"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>