Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2020, Çarşamba

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk hayatınız bugün aklınızda olabilir. Sevgilinizle biraz zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ya da birine çıkma teklifinde bulunmayı düşünebilirsiniz. Kesinlikle bu akşam biri ile rahat ve samimi bir atmosferde birlikte olacaksınız, bu nedenle planlarınızı buna göre yapın! Sizin için özel bir kişiyle temas kuracağınız harika bir gece olacak.

Bugün, bir çok farklı insanla iletişim kuracağınız bir gün olabilir. Çalışmanız gerekiyorsa, telefon görüşmeleri yapacak, müşterilerle ilgilenecek ve ortalığı yakan meşhur yangınları söndüreceksiniz. Tüm bu faaliyetler sizi yorabilir, bu yüzden ekstra enerji için bir miktar proteinli beslenmeye çalışın. Yakıtınız düşükken etrafta koşmaya devam edemezsiniz! Kendinize iyi bakarsanız, network kurmaktan ve fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmaktan zevk alacaksınız.

Bugün tüm finansal giişimleriniz iyi yönde ilerleyecek. Yeni birgirişimine atılmayı düşünüyor olabilirsiniz. Eğer öyleyse, bugün idealortağınızla tanışmanız muhtemel. Rutin işinizi yapmaya devam ederken bir yandan da gözünüzü kulağınızı dört açın. Hayatınızda ihtiyacınız olan özel kişiyle ne zaman tanışacağınızı bilemezsiniz. Arkadaşlarınızla akşam biraz sosyalleşebilirsiniz.

Yerinde duramamaktan yakınmak yerine bu hareketliliği fiziksel aktivite için kullan. Evden çıkıp temiz hava almak konsantrasyonun ve odaklanman adına harikalar yaratabilir. Eğer şehirde yaşıyorsan, neden öğle aranda küçük bir yürüyüş yapmıyorsun? Ya da arkadaşlarınla içeride ya da dışarıda; akşam için bir organizasyon yapabilirsin. Yaşam tarzın birçok insanınki gibi hareketsizse, asansör yerine merdiven kullanarak bir farklılık sağlayabilirsin. Oturmak dışındaki bütün aktiviteler enerjini güzelleştirecektir.Bugün içinizdeki tutkuyu harekete geçirecek bir şeyler yapın. Ufak aksaklıklar hevesinizi kaçırmasın, aksine motivasyonunuzu artırsın. Disiplininizi ve sabrınızı, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için itici güç olarak kullanın. Olaylara gerçekçi yaklaşın. Hatalarınızın bedeli ödeme zamanı geldi. Her ne yaparsanız yapın, insanların bir şeyleri sizin yerinize halledeceğini umarak arka planda durmayın. Kendiniz için en iyisini bilen ve bunu gerçekleştirecek olan kişi yine sizsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün ilerledikçe işler sizin için gitgide daha iyi bir hale gelecek. Gün boyunca gerçekçi, pratik ve mantıklı kişiliğinizden faydalanmaya çalışın böylece sosyalleşmek ve yakın arkadaşlarla iç içe olmak için akşam size kalacaktır. Denge bugün sizin için önemli bir mesele olacak, bu yüzden hayatınızın herhangi bir tarafı çok fazla çığrından çıkmadan önce işleri kontrol altına aldığınızdan emin olun.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iş, finans ve gelir kaynaklarında hareketlilik, ilerleyiş söz konusu olabilir. Borç alma-verme veya beklenen bir ödemeyi almakla ilgilenebilirsiniz. Geçmişte yaptığınız bir hatayı fark edebilir, geçmişteki konuları sorgulayabilirsiniz.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlük rutinlerin biraz sarpa sarsa da basit planlarla üstesinden geliyorsun. Beslenme konusuna verdiğin önemi sporuna da verirsin fazla kilolarından kurtulabilir fit bir vücuda sahip olabilirsin. İş yerinde bir arkadaşının sıkıntısı seni derinden etkileyebilir. Ona yardımcı olayım derken kendi sorumluluklarını unutmamalısın.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İsteklerinizi belirtmekten çekinmeyin. Biraz daha açık ve sevgi dolu olmanız birçok konuyu kolayca kendi lehinize çevirebileceğinizi gösteriyor. İş hayatınızdaki bazı sorumluklar bugün gündeminizde olabilir. Ortaklıklar ve ekonomik koşullarınızı dengeleme fikri içinde olabilirsiniz.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kriz yaratan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ortaklı para durumları sizi yorabilir. İlerleyen saatlerde koşullar daha rahatlayacaktır. Yeni ufuklara açılmak için kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk hayatınızda güzel atılımlar yapabilirsiniz. Özellikle bekar olan Koç'lar aşk hayatınız için dua edebilir, olumlama yapabilirsiniz.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ruhsal olarak derin duygular hissedebilir, rüyaların etkisinde kalabilir, evinize, ailenize zaman ayırma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizde olası problemler ve kırgınlıklarla karşılaşabileceğiniz için, sakin ve ılımlı davranmayı tercih etmelisiniz.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aklınızdan geçen her fikri uygulamanız pek mümkün değil. Daha önceden yaptığınız planları bir gözden geçirin ve bulunduğunuz ortama neyin daha uygun olacağını kararlaştırın.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcunda devam eden seyahati maddi konuları gündeminize taşıyor. Kredi ve borç başvurusunda bulunmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.Miras, nafaka, burs gibi konular ön planda olacaktır. Hayatın derin ve spiritüel yönleriyle ilgileneceğiniz bir gün olacak.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünlerde biraz hassas hissettiğiniz için duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Böyle durumlarda derin bir nefes alın ve yavaşça verin. Çoktandır kan değerlerinize baktırmadıysanız, kontrol ettirmenizde fayda var.  

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz.. Bugün, toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz.Birlikte çalıştığınız kadın arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda özgürce yönlendirebilirsiniz. Olayların tarzı sizin için önemli.

1 Temmuz 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 50' 13" R
Ay
Aslan
21° 23' 32" R
Merkür
Koç
29° 20' 47"
Venüs
Boğa
19° 20' 00"
Mars
Koç
11° 08' 57"
Jüpiter
Boğa
27° 27' 25"
Satürn
Balık
17° 45' 34"
Uranüs
Boğa
23° 12' 29"
Neptün
Balık
29° 19' 03"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
21° 27' 53"
Lilith
Başak
24° 59' 20"
True Node
Koç
14° 52' 29"
Son Güncelleme : 15/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>