Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Duyguların Isınmaya Başlıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2020, Perşembe

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 10%

Aşk hayatınızda daha fazla ilgi isteyebilirsiniz. Şu anda bir ilişkiniz yoksa, biriyle yeni bir ilişkiye başlamak için istekli olabilirsiniz. Veya uzun süredir birisiyle ilişkiniz varsa, bir şeyleri canlandırmayı ümit ediyor olabilirsiniz. Aşk hayatınıza yeni enerji ve fikirler katmanın zamanı geldi. Sevgilinizle dinlendirici bir tatil ya da şık bir akşam yemeği planlamak isteyebilirsiniz.

Uzak düşmek için vakit yok. Doğru, hayat akıyor. Asla kendinize ayıracak bir dakikanız bile varmış gibi gözükmüyor. Bir evin dört duvarını sadece iki elinizle tutuyor gibisiniz! Ancak bu konuda bir seçeneğiniz yok: ayaklarınızı, aklınızı vegörebilecek herhangi bir şeyi kullanmayı deneyin, çünkü kendiniz için o küçük evi inşa etme zamanı geldi!

Nasıl da değiştiniz! Devrimi savunan öfkeli bir isyancı oldunuz. Sizden finansal olarak faydalanmaya çalışan ve her türlü hoş olmayan taleplerde bulunan herkesin Tanrı yardımcısı olsun. Adalete olan bağlılığınız ön sıralarda geliyor bu yüzden kendiniz de dahil adaletsiz olan insanlara karşı lafınızı hiç sakınmıyorsunuz.

Klasik inatçı modunda olabilirsin. Bütün gerçekleri ve verileri topladın. Araştırmanı tamamladın. Aklını bir kez başına aldın mı, kimse seni sözünden döndüremiyor! 'Haklı' olmak konusuna çok da yoğunlaşma. Şu an içinde bulunduğun mesele sadece siyah ya da beyaz olanı içermiyor. Kendini başkalarının da bakış açılarına açık tutarsan, önemli tahminleri resmine ekleyebilirsin.Bugün ikna kabiliyetin zirve yapmış görünüyor; o yüzden de yeni bir projeye başlamak veya zam talep etmek için uygun bir gün. Başarılarınla tanınırlık kazanma arzun şöhretin peşinden gitmeni zorunlu kılıyor; eğer ihtiyacın olan şey tanıtımsa başarılı olabileceğin bir gündesin. Gözlem yeteneklerin yoğun; başkalarının hislerini kestirme gücün gibi. Bugün gelişim ve yükselme açısından kesinlikle güzel bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tahammül sınırlarını kanıtlaman bekleniyor gibi.Hatta dahası talep ediliyor ve senden bekleneni yapmak dışında başka çaren yok. Başka yol yok: sen çevrende dönüp duran olayların kilit oyuncususun. Zaten bunu anlamışsındır. Her ne kadar bir tatile çıkmak istesen de, maalesef şu an bu isteğini gerçekleştiremezsin.

25 Haziran 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çocuklarla ilişkiler öne çıkabilir. Çocukların yaşamını düzenleme ve onlara göre hareket etmeye odaklı olabilirsiniz. Aşk ilişkilerinde bir konuya veya bir duyguya takılı kalmaya açık bir gün.

25 Haziran 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaza geçte olsa uyum sağladın. Güneş gibi, duyguların düşüncelerinde ısınmaya başlıyor. Arkadaşların ile her zamankinden daha çok vakit geçirmek isteyebilirsin. Bağımsızlığına çok fazla düşkünlük gösterebilirsin. Mükemmel sezgilere sahipsin. Yıkıcı olmaktan ziyade yapıcı ve paylaşımcı olmayı tercih ediyorsun. Güçlü ve Sağlıklı bünyeni koruyorsun.

25 Haziran 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve finansal projelerinizin gündemde olacağı bir gün olabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekmektedir. Özellikle banka işlemlerine biraz daha önem verin. Aşk hayatınızda artık yeni açılımlar yapmanın zamanı geldi. Aşk hayatınızda bambaşka yollar denemek isteyeceğiniz yeni bir dönemi başlatıyorsunuz. Çalışma hayatınızda ise yürüttüğünüz bir proje var ise daha detaylı işlemeniz gerekebilir.

25 Haziran 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni fikirler içinde olabilirsiniz. Hayatınız için planlamalar yapmak size iyi hissettirebilir. Olaylara karşı ani tepkiler vermemeye dikkat etmelisiniz. Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yazışmalarınız ya da hitabet gerektiren işleriniz düzene girebilir. Bilhassa arkadaşlık ilişkilerinde motivasyon konuşmacısı, motive eden kişi rolünü üstlenebilirsiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizle ilgili muazzam destek ve şans elde ederken, hayatın keyifli taraflarına odaklanabilir, kendinizi güzelleştirmek adına güzellik ve bakıma yönelebilir, ilişkilerinizde duygusal ve romantik bir gün geçirerek, moral ve yaşam enerjinizi arttırabilirsiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızın her aşamasında başarıyı elde etmeniz mükemmel hissetmenizi sağlıyor. Ancak bunun aksi bir durumda neye uğradığınızı şaşırabilirsiniz. Fazla yükseklerden uçmamakta fayda var.

25 Haziran 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçtiğimiz bir buçuk ayda yakın ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalarla karşılaşıyordunuz. Venüs’ün 13 Mayıs’ta başlayan geri hareketi bugün sonlanıyor.Önümüzdeki günlerde yakın çevrenizdeki kadınlarla ilişkilerinizde yaşadığınız problemler çözümlenecektir. Kısa süreli seyahatler planlamak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizle birbirinize karşı açık ve dürüst olmaya özen gösterin. Son zamanlarda yaşadığınız sıkıntılı durumlardan dolayı kafanızı boşaltmak için, daha önce denemediğiniz aktivitelere yönelin.

25 Haziran 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili ilginç gelişmelerin olduğu bir gündesiniz. Yeni şartlar lehinize gelişmesi, sizi de şaşırtacak. Ani çıkan fırsatların ardında, gizli olan duygusal konular sizi şaşırtabilir. Partnerinize şans verdiğiniz zaman, şartların aleyhinize döneceğini zannetmekle hata ediyorsunuz. Bugün, sinirleriniz oldukça duyarlı.

25 Haziran 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 52' 58" R
Ay
Oğlak
17° 42' 09"
Merkür
Koç
16° 41' 41"
Venüs
Boğa
00° 18' 41"
Mars
Balık
29° 17' 40"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 37"
Satürn
Balık
16° 31' 34"
Uranüs
Boğa
22° 18' 55"
Neptün
Balık
28° 53' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 38"
Lilith
Başak
23° 16' 33"
True Node
Koç
15° 22' 18"
Son Güncelleme : 29/04/2024 20:35

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>