Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İvmen Artıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 20%

Bugün cesur ve maceracı bir ruh hali içinde olabilirsiniz ve heyecan verici bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Sadece evde oturup maç izlemeyin. Çıkın ve bir arayış içinde olun. Kısa bir yolculuk için bir arkadaşınızı davet edin. Mesela sevgilinizi şehir gezisine çıkmak için şehre girmeye ikna edebilirsiniz. Bugün güçlü, ilham verici enerjiyle iletişim kurmak isteyeceksiniz, bu yüzden kıçınızı kaldırın!

Bugün, mevcut projelerle ilerlemek için iyi bir gün. Duran çalışmalarınız varsa, artık ileriye doğru akmaya başlamalı. Eğer finanse edecek birilerini arıyorsanız, nakit akışı sağlanacak olmalı. Ya da bildiğiniz bulmacaların eksik parçasını size sağlayabilecek ilgili ortak çalışanlardan telefon alabilirsiniz. Kilitlenme anından sonra bu hareket hissinin tadını çıkarın!

Gizli bir tarafınız var gibi görünüyor. Gün boyunca,bitirici çalışan olacaksınız. Fakat havanın kararmasıyla bir palyaçoya dönüşebilirsiniz. Kesinlikle hem yazılı hem de sözlü becerileriniz çok iyi. Seyirci kitlenizi genişletmenin tam zamanı. Arkadaşlarınız yıllardır sizinleyken çok eğleniyor: Hünerlerinizi gerçek canlı bir seyirciye sunmanız için uygun zaman budur. Evet, çok korkutucu ama aynı zamanda çok heyecan verici. Bir deneyin. Ya şimdi ya hiç.

Hislerinin sabit olacağı bir gün. Yine de bu durağanlığı sinsi bir etken bozmaya çalışabilir. Dengesiz insanlardan uzak dur. İlk anda sessiz ve sakin ilerleyen bir durum, bir dakika sonra patlayabilir. Gün boyunca güvenli ve dengeli kalmalısın ki insanların değişken duygularından ve tavırlarından etkilenme.Arzunun seni biraz sabırsız yaptığı bir gündesin. Ne istediğini ve isteğine nasıl ulaşabileceğini görebiliyorsun gibi geliyor ama henüz bir şeyler tam değil. Eğer yeni birarayışındaysan, özgeçmişlerini yollamaya devam et. Eğer romantizm peşindeysen, buluşmalar ayarlamaya çalış. Doğru kombinasyon yakında karşına çıkacaktır. Bugün ümidini yitirmeye meyillisin gibi. Kaydetmiş olduğun ilerlemeyi görmeyi dene.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bilgisayarlarla şansınızı çok denemeyin, özellikle de başkalarıyla yazışmak veya başkalarıyla iletişim kurmak söz konusu olduğunda. Teknolojik harikalar ile ilgili arızalar gün boyunca sizi rahatsız edebilir. Aslında, bir arkadaşınıza bir mesaj iletmek istiyorsanız, en iyi yolu sonu ziyaret etmek olabilir! Yaratıcı çabalar aynı şekilde engellenebilir. Bugün eski kalem ve kağıt günlerine dönüş yapmak için harika bir gün! Sabret!

20 Haziran 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yeni kararlarlar alabilir, yeni düşünceler içerisinde olabilirsiniz. Küçük veya büyük bir seçim yapmanız gereken durum oluşabilir. Uzun vadeli düşünerek hareket etmelisiniz. Kardeşler, yakın çevre ve akrabalar gündeminizde olabilir.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte aldığın hatalı kararlar bu gün seni ilişki konusunda sorun ile karşı karşıya bırakıyor. Sevgilinle tartışmaya girebilirsin. Metanetini korumalı ve özür dilemeyi bilmelisin. Çocukları olan bir Koç burcuysan onların geleceği ile ilgili birikim yapma kararı alabilirsin. Rutinlerin hızlanırken sende onlara ayak uydurup ivmeni arttırıyorsun.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşka dair yeni bir bakış açısı kazanma sırası partnerinizde olabilir. Onun düşünce yapısını değiştirmesi ve yeni bir anlayış kazanması ilişkinizi beklediğiniz ölçüde değiştirecektir. Yakın çevre iletişimlerinizde heyecan verici görüşmeler söz konusu olabilir. Projelerinizi hayata geçirmek ya da ekip arkadaşlarınızla yenibirlikleri fikirleri içinde olmak için güzel bir gündesiniz.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda elinizdeki imkanları daha iyi değerlendirmeye bakın. Aynı zamanda kazançlı çıkabileceğiniz olanaklar elde edebilirsiniz.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularında aksiyonlar almak zafer kazanmış hissiyatı yaratabilir. Kendinizi iyi hissedeceğiniz bugünlerde keyfinizi arttıracak başka haberler de alabilirsiniz.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim ve haberleşme açısından oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Görüşmeler, ziyaretler, kısa yolculuklar birbiri ardına gelirken doğru bir planlamayla tedbirli, temkinli davranmak Güneş tutulması öncesi bu biraz karışık günde oldukça iyi gelebilir.

20 Haziran 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Telefonunuzun çalmaması kimsenin sizi özlemediği anlamına gelmez. Bazen sadece günlük telaşlarımız yüzünden sevdiklerimizi aramayı ve onlarla konuşmayı aksatabiliriz. Alınganlık yapmanıza gerek yok.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcunda seyahat edeceği bugün kendinizi ifade etmek önem kazanıyor. Yakın çevrenizle fikir paylaşımında bulunmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.Ay'ın Neptün ve Mars ile etkileşimi yakın ilişkilerinizde iletişim problemlerine sebep olabilir. Seyahatlerinizi ertelemek durumunda kalabilirsiniz.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizde bazı tartışmalar ve gerginlikler yaşayabilirsiniz. İkinizde çok yoruldunuz ve bunaldınız, bu yüzden romantik bir kaçamak planlamak için mükemmel bir zaman. Duygusal olarak kendinizi güçlü hissediyorsunuz.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili gerekli ayrıntıları kısa sürede tamamlamalı ve yeni projelerinizi geliştirmelisiniz. Ay'ın bulunduğu konum, aile içi kavgalarınızı gündeme getirebilir. Uzak yollarla ilgili projelerinizi için, elinizden birtakım paralar çıkabilir. Olayları bir an önce sonuçlandırmalı ve tereddütlerinizden kurtulmalısınız.

20 Haziran 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 30' 14" R
Ay
Başak
12° 01' 19"
Merkür
Boğa
01° 31' 06"
Venüs
Boğa
21° 27' 38"
Mars
Koç
12° 28' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 51' 54"
Satürn
Balık
17° 52' 44"
Uranüs
Boğa
23° 18' 30"
Neptün
Balık
29° 21' 33"
Plüton
Kova
02° 03' 27"
Chiron
Koç
21° 33' 11"
Lilith
Başak
25° 10' 51"
True Node
Koç
14° 53' 32"
Son Güncelleme : 17/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>