Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Aileyle Görüşmek Moralini Yerine Getiriyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2020, Cuma

Aşk 30%
Para 70%
Sağlık 50%

Bazı ilginç sosyal davetiyeler alabilirsiniz. Belki bazı arkadaşlarınız çılgın bir partiye katılmanızı isteyebilir. Veya bir kolej veya lise buluşmasına davet edilebilirsiniz. Bu etkinlik için ne giyeceğinizi düşünebilirsiniz. Dolabınız ve görünüşünüzle meşgul olabilirsiniz. Nasıl göründüğünüz hakkında çok fazla endişelenmeyin. Mükemmel görünmenizi sağlayacak doğru kıyafetleri seçeceksiniz.

Bugün enerjiniz çok yüksek olabilir, ancak tüm bu enerjiyi nereye akıtacağınızdan çok emin olamayabilirsiniz, bu yüzden çalışmaya odaklanamayacaksınız. Kalkın ve biraz egzersiz yapın. Vücudunuza ihtiyacı olan antrenmanı verin. Terlemenin nasıl bir şey olduğunu hatırlayın. Daha sonra kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ve bedeninizi fiziksel olarak sınırlarını zorlamaya başlarsanız, sağlıklı bir yolda ilerlemeniz daha olası olacaktır.

Abiniz, ablanız veya komuşunuz uzak bir yerlere taşınmak zorunda kalabilir. Bu sizin için duygusal anlamda bir burkulma olabilir ve bu kişiyle duygusal bir konuşma yapabilirsiniz. Sevdiğiniz birinin gidiyor olması kolay değil fakat bu durum yalnızlık konusunda size değerli bir ders verebilir. Ancak bugünden sonra, hoşunuza gitmese de muhtemelen bu fikre alışmaya başlayacaksınız. Sabırlı olun!

Duygusal olarak, kendini iyi hissediyor olabilirsin, ancak ne yazık ki çevrendekiler pek de mutlu hissetmiyor. İçgüdüsel olarak,insanlar için işleri kolaylaştırmak ve onlara destek olmak isteyebilirsin. Fakat insanların kendi başlarının çaresine bakmalarını öğrenmeleri gerektiğini unutma. Eğer kötü hissediyorlarsa bırak kötü hissetsinler. Bugünü kendinle baş başa geçirmen en iyisi olacaktır.Bugün bilgisayarlarla şansınızı çok denemeyin, özellikle de başkalarıyla yazışmak veya başkalarıyla iletişim kurmak söz konusu olduğunda. Teknolojik harikalar ile ilgili arızalar gün boyunca sizi rahatsız edebilir. Aslında, bir arkadaşınıza bir mesaj iletmek istiyorsanız, en iyi yolu sonu ziyaret etmek olabilir! Yaratıcı çabalar aynı şekilde engellenebilir. Bugün eski kalem ve kağıt günlerine dönüş yapmak için harika bir gün! Sabret!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyin doğru şekilde ilerlediğinden emin ol. Sabah erken saatlerde başladığın işler gün içindeki gidişatı etkileyecek. O yüzden bu günün başlangıcını olması gerektiği gibi yapman önemli, etkilerini ilerleyen saatlerde yaşayacaksın. İnsanların gereksinimlerine karşı hassas olmak şartıyla üzerinde çalışmakta olduğunuz bir projede öncülük rolü üstlenebilirsin.

19 Haziran 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim trafiği artabilir. Yanlış anlama ve anlaşılmalarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade etmeye çalışmalısınız. Daha önceden düşündüğünüz konuşmaları gerçekleştirebilir, ilişkiler ve para konularında değişikliğe gidebilirsiniz. Hareketli bir gün.

19 Haziran 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişinle yüzleşmen gerekebilir. Hatırlamak istemediğin anıları hatırlamak moralini oldukça fazla bozabilir. Ailenden gelen bir telefon ile moralin yerine geliyor. Onlar kadar özverili bir aileye sahip olduğun için şanslısın. İştahın artabilir. Buna bağlı olarak yeme içme alışkanlıklarına bir düzen getirmen gerekebilir. Evli bir Koç burcuysan eşine daha çok zaman ayırıyorsun.

19 Haziran 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşlerinizi yetiştirebilmek adına zamanı nasıl kullanmanız gerektiği üzerine düşünerek ve sorumluluklarınızı yeniden gözden geçirerek çözümler bulmak isteyebilirsiniz. Acelecilikten sakının. Aşk hayatınızda gelişen durumlar şaşırtıcı sonuçlar doğurabilir. Özlem duyduğunuz birileri varsa onları neden aramıyorsunuz?

19 Haziran 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle ilgili soruların cevabını arayacağınız zamanlar olabilir. Öğle saatlerinde işlerinizde kendinizi daha cesaretli hissedebilirsiniz. Olaylara karşı ani tepki vermekten çekinmelisiniz. Zihinsel olarak çok hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Aileye ait konularda hassasiyetler oluşabilir. Akşama doğru kendinizi daha duygusal hissedebilirsiniz.

19 Haziran 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal çevrenizden olumlu geri dönüşler alabilir, bugün çokça iltifat duyabilirsiniz. Işığınızın herkesçe fark edilmesi hoşunuza gidip özgüveninizi arttıracak.

19 Haziran 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde başarılıgörüşmeleri yapabilir, finansal konulardaki işlerinizi halledebilir, ilişkilerde kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde sosyal etkinlikler ve davetlerde bulunabilir, dostlarınız ve partnerinizle keyifli zaman geçirebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

19 Haziran 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayallerinizin peşinden koşmanız çok önemli. İstediklerinizin öylece avcunuzun içine konmayacağını anlamalısınız. İyi bir plan yaparak işe koyulmalısınız.

19 Haziran 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün İkizler burcunda seyahat edecek. Bugün gündeminizde yakın çevrenizle ilişkileriniz olacaktır.Zihninizi dinlendirecek aktivitelerle ilgilenmek iyi gelecektir. Ay'ın Venüs ile kavuşumu yakın çevrenizdeki kadınlardan göreceğiniz yardım ve desteğe işaret ediyor.

19 Haziran 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

19 Haziran 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşinizde verimli olmak istiyorsanız, akşam telefonunuzun sesini kapatıp erkenden yatağa gidin. Duygusal olarak kendinizi iyi, sakin ve toplanmış hissediyorsunuz.                                 

19 Haziran 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Koşullardan yeterince memnun kalmadığınız için, kendinizi zorlamamalısınız. Ay'ın bulunduğu konum, ilişkilerinize şüpheli bir şekilde yaklaşmanıza neden oluyor. İstediğiniz şartları göremediğiniz zaman huzursuz oluyorsunuz. Duygusal konularda partnerinizin kabul edemediği konular üzerinde fazla ısrarcı davranmamalısınız.

19 Haziran 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 03' 20" R
Ay
Başak
06° 30' 34"
Merkür
Boğa
00° 55' 17"
Venüs
Boğa
20° 53' 18"
Mars
Koç
12° 06' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 45' 19"
Satürn
Balık
17° 50' 50"
Uranüs
Boğa
23° 16' 53"
Neptün
Balık
29° 20' 53"
Plüton
Kova
02° 03' 38"
Chiron
Koç
21° 31' 46"
Lilith
Başak
25° 07' 45"
True Node
Koç
14° 52' 58"
Son Güncelleme : 16/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>