Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Eski Samimiyeti Hissetmiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2020, Pazar

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 20%

Bugün sevgilinizle yeni bir şeyler deneyimleyebilirsiniz. Yeni bir samimiyet seviyesine ulaşmanıza yardımcı olacak bir tartışma yapabilir veya başka türlü bir macera yaşayabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz yoksa, bugün yeni biriyle potansiyel bir temas kurmak için iyi bir gün. İnternetten tanıştığınız yeni biriyle buluşabilir veya daha derin bir ilişki kurma umuduyla bir kahve içmeye gidebilirsiniz.

Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz. Çok fazlahalletmeye çalışıyor ve bu sırada kendinizi büyük bir baskı altında hissediyor olabilirsiniz. Fakat bazı projeler, özellikle de yaratıcılık gerektirenler, aceleye gelmez! Yavaş yavaş devam edip ilham perilerinin işini yapmasına izin verirseniz, sonunda gerçekten örnek alınacak bir ürün ortaya koyacaksınız. Ama acele ederseniz, vaktinizi boş yere harcamış olacaksınız.

Bugün hedeflerinize yaklaşma konusunda size ilham gelmiş olabilir. Belki de, artık bazı yeni şirketlere vermek üzere özgeçmişlerinizi hazırlayabilirsiniz.Ya da, çekici bir arkadaşınızla bir öğle yemeği ayarlayıp sosyalleşebilirsiniz. Kesinlikle bir şeyleri değiştirmeye ve heyecan verici şeyler başarmaya hazırsınız. Bu motivasyon patlamasının tadını çıkarın!

Sen doğuştan bir lidersin ve arabulucusun. Bu yeteneklerin, ofiste bugün gerginlik ve anlaşmazlık yükseldiğinde ön plana çıkacak. Herkes işleri yatıştırmak ve sakinleştirmek için senden destek isteyecek. Bu sorumluluk sana biraz fazla gelebilir. Fakat biraz özgecil bir tavır takınmaya çalış. İpleri eline alan tarafın bir başkası olmasından da senin olman daha iyi.Sosyal etkinlikler ve grup etkinlikleri bugün sizi çok meşgul edecek. Birden fazla etkinliğe katılabilirsiniz ve bunlardan birinde yardım etmekten bile sorumlu olabilirsiniz. Birçok insan sizinle konuşmak isteyecek ancak her biri için istediğiniz kadar zamanınız olmayabilir. Fakat bugün sizin için çok hareketli ve ilginç bir gün olacak. Tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arzunun seni biraz sabırsız yaptığı bir gündesin. Ne istediğini ve isteğine nasıl ulaşabileceğini görebiliyorsun gibi geliyor ama henüz bir şeyler tam değil. Eğer yeni birarayışındaysan, özgeçmişlerini yollamaya devam et. Eğer romantizm peşindeysen, buluşmalar ayarlamaya çalış. Doğru kombinasyon yakında karşına çıkacaktır. Bugün ümidini yitirmeye meyillisin gibi. Kaydetmiş olduğun ilerlemeyi görmeyi dene.

21 Haziran 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile içi ilişkiler ve ebeveynler gündeminizde olabilir. Ev içinde düzenlemelere gidebilirsiniz. Ev alım-satım konuları gündeminizde olabilir. İlişkilerde alınganlık ve hassasiyetlere dikkat. Çevrenize iyi gelmeye çalışın.

21 Haziran 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Soluklanmak için bu günü bir fırsat biliyorsun. Herkesten uzakta evinde yalnız vakit geçirmek isteyebilirsin. Evde yarım kalmış ufak tefek tadilat işlerini halletmek isteyebilirsin. Uzun zamandır görüşmediğin arkadaşından aldığın haber seni şaşırtabilir. Ona karşı eski samimi duygularını hissetmiyor olsan da onunla uzun bir telefon görüşmesi gerçekleştiriyorsun.

21 Haziran 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızdaki belirsizlikler size olumsuz bir şekilde yansıyabilir. Kararlı duruşunuzu bozmak isteyen kişilere prim vermeyin. Aile hayatınız vehayatınızda aynı anda büyük başarılar söz konusu olmaya aday. Hazırlıklı olun. Bazı şeyler artık bugün yaşanacak güneş tutulması ile yeniden başlıyor. Başlamak sizler için her zaman heyecan verici olmuştur. Şimdi kendinizi buna hazırlayın.

21 Haziran 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken kişisel alanda çok daha girişken ancak değişken olabilirsiniz. İlişkilerinizde biraz daha sabırlı olmaya çalışmalısınız.

21 Haziran 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yakınlarınızın sizden destek istediği ve kendi odaklarınızın da olduğu bugünlerde arada kalarak her şeye yetişmeye çalışabilirsiniz.

21 Haziran 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ortamlarda yer alabilir, güzellik ve bakımınıza yönelik işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşırı yemek yemekten uzak durmanız gereken bugün, aile ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde abartılı duygular ve davranışlarla karşılaşabileceğiniz için, enerjinizi dengelemeli ve tutarlı davranışlar sergilemeyi tercih etmelisiniz.

21 Haziran 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Empati yapmak için uğraşmanız gerekiyor. İlişkinizde yeterli seviyede iletişim kurmadığınız apaçık ortada. Bunu değiştirmelisiniz.

21 Haziran 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Yengeç burcunda bir Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Bu tutulma önümüzdeki aylarda ev ve aile konularında yeni başlangıçlara işaret ediyor.Taşınma kararı alabilir, yeni ev arayışına girebilirsiniz. Evinizin dekorasyonunda değişiklikler yapabilirsiniz.

21 Haziran 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

21 Haziran 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşinizle doğrudan ilgili çok ilginç bir çağrı veya e-posta alacaksınız. Bu bilgiyiarkadaşlarınızla paylaşmamaya dikkat edin. Zor günlerinizde umutsuzluğa kapılmayın ve güneşin her zaman ortaya çıktığını unutmayın.

21 Haziran 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili yeni gelişmeleri takip ederek, daha olumlu sonuçlara gideceksiniz. Jüpiter'in verdiği şanstan bol bol yararlanmalısınız. Ailenizin bireylerini ilgilendiren bazıkonumları, sizin de ilginizi çekebilir. Onlara, bazı noktalarda destek vereceksiniz. Biraz sabırlı davranın. Sevdiğiniz kişi, her konuda size fazla güveniyor.

21 Haziran 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 02' 56" R
Ay
Başak
06° 25' 38"
Merkür
Boğa
00° 54' 45"
Venüs
Boğa
20° 52' 47"
Mars
Koç
12° 06' 27"
Jüpiter
Boğa
27° 45' 13"
Satürn
Balık
17° 50' 48"
Uranüs
Boğa
23° 16' 51"
Neptün
Balık
29° 20' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 38"
Chiron
Koç
21° 31' 44"
Lilith
Başak
25° 07' 42"
True Node
Koç
14° 52' 57"
Son Güncelleme : 16/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>