Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Elinden Gelenin Fazlasını Yapmak İstiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2020, Salı

Aşk 10%
Para 50%
Sağlık 90%

İnsanlar bugün size ne olduğuna anlam veremeyecek. Hislerinizi dışa vuruyorsunuz ve en ufak bir fırsatta ağlıyorsunuz. Bu siz değilsiniz. Duygusuz bir insan da değilsiniz, hem de hiç. Ancak, hislerinizi göstermenin sizin için kolay olmadığının fazlasıyla farkındasınız. Bugün bir şeyleri boş verin!

Bugün işlerin halledilmesi için mükemmel bir gün. Gezegenlerin enerjisi, başardığınız her şeyin önemli, organize ve ustalıkla yapılmasını kolaylaştıracak. Şu anda daha güçlüsünüz, ama alçakgönüllülük ve ekip çalışması anlayışı konusunda dikkatli olun. Diğer insanlar, katkılarını takdir ettiğinize inanırlarsa sizinle birlikte çalışmak isteme konusunda daha meyilli olacaklardır.

Bugün, uzun süreliğine kaldığınız yerden ayrılma isteği duyabilirsiniz. Her şeyden uzaklaşma ve uzak kıyıları görme isteği içinizde macera isteği uyandırıyor. Gezi kitapları ilginizi çekebilir. Kitaplar okuyun ve ne yapmak istediğinizi düşünün, fakat şu zamanda kesin kararlar vermeyin. Kaçıp gitme isteği bir kaç güne geçebilir.

Bugün çocuklarla zaman geçirebilirsin. Eğer çocuğun yoksa, bir arkadaşınınkine bakıcılık yapmak veya yeğenlerini ziyaret etmek için iyi bir zaman olabilir. Eğer bir ebeveynsen, enerjin tamamen çocuklarına odaklanabilir. Onlara bir şeyler öğretmekten ve onlara sevgi göstermekten zevk alacaksın. Sarılmak, kıkırdamak ve eğlenmek için iyi bir zaman.Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymaya ne kadar da ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz. Bu tarz farkındalıkları bir çok insan yaşıyor… Özgürlük aynı zamanda hangi yönünüzü gösterip hangi yönünüzü saklı tutacağınız demektir de. Bakalım hangisi gelecek, yazı mı tura mı?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların bugün söyleyecek çok fazla şeyleri olabilir, fakat sen sadece arkana yaslanıp dinlemeyi tercih edebilirsin. Böyle yapmakta rahat ol. Zaten konuşulacak şeylerin büyük çoğunluğu dedikodu ve sen de bu kazanın içine girmek istemeyebilirsin. Bu seçimin akıllıca. Konuşulanları duymazdan gel ve etliye sütlüye karışma. Sana uygun gelmeyen söylentileri süzmekten de çekinme.

23 Haziran 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısı ve öğle saatleri boyunca sağlık konuları gündeminizde olabilir. Uyku düzensizlikleriyle toparlanamama durumu oluşabilir. saat 15.33'ten itibaren sistemli hareket edip, ilişkilerde yeni aksiyonlar içerisinde olabilirsiniz. Harekete geçme ve net olma zamanındasınız.

23 Haziran 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Elinden gelenin fazlasını vermek ve bunun karşılığını beklemek duygusu aklını oldukça meşgul ediyor. Hırslı bir karaktere bürünmek zorunda olabilirsin. İş yerinde daha atak ve çalışkan oluyorsun. Bu senin zihinsel olarak yorulmana yol açabilir. İlişkisi olan bir koç burcuysan hayatında ki kişiye karşı olan sorumluluklarını ihmal edebilirsin.

23 Haziran 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelecekte size önemli kazanımları getirecek fırsatlara cesaretle adım atabilirsiniz. Elinize gelen bilgilere dikkat edin nasıl kullanacağınızı biliyor olmanız önem arz ediyor olacak. Aile içinde bazı sorunlarla yüzleşmeniz ve ileriye yönelik çözümsel davranmanız gerekmekte. Olayların üstünü örterek ilerlemeniz ve görmezden gelmeniz hiç ummadığınız bir anda öfke nöbetlerine neden olabilir. Eş veya partnerin yaşamı ile ilgili önemli bir bilgi öğrenilebilir. 

23 Haziran 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi ya da eve ait işler ön plana çıkabilir. Gün içinde ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Babanızla ilgili konular gündeme gelebilir. Öğlen saatlerinde ilerlemek için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekileceğiniz zamanlar var. Kendi iç sesinizi dinleyerek yönleneceğiniz işlerde daha fazla başarılı olabilirsiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan verimli hissedebileceksiniz. Sinirlenme haline dikkat etmelisiniz. Sevginizi sevdiklerinize gösterdiğiniz ve onları mutlu ettiğiniz bir gün geçirebilirsiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde partnerinize daha fazla güvenmeniz gereken bir enerji sözkonusu iken, sevdiğiniz, değer verdiğiniz kişilere sevginizi daha fazla göstermeniz ve kredi çekme gibi işlemlerinizi imkanınız varsa bir sonraki güne ertelemeniz faydalı olacaktır.

23 Haziran 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir kişiye karşı sabrınızın giderek tükendiğini mi hissediyorsunuz? Konuşmalarınızı sürekli bölen ve sizi dikkatlice dinlemeyen insanlara tahammülünüzün olmadığı ortada.

23 Haziran 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Aslan burcuna giriş yapacağı 15:33’e kadar Yengeç burcundaki seyahatine devam edecek. Sabah saatlerini evinizle ve ailenizle ilgilenerek değerlendirebilirsiniz.Ay’ın Aslan burcuna girişi ile romantizm ihtiyacınız artacaktır. Öğleden sonraki saatleri partnerinize vakit ayırarak değerlendirebilirsiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

23 Haziran 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyeriniz söz konusu olduğunda her şey yoluna girmeye başlıyor vearkadaşlarınızla aranız gittikçe iyi bir hal alıyor. Düzenli uyku, enerjinizi yeniler ve kendinizi daha güçlü hissetmenizi sağlar.

23 Haziran 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İsteklerinizin yapılmasında aşırı ısrarcı oluşunuz, çevreniz tarafından hoş karşılanmayabilir. Bugün kişisel olaylarınıza daha temkinli yaklaşmalısınız. Maddi konularda güvensiz bir tablo çiziyor ve her şeyi kendi denetiminizden geçmesini istiyorsunuz. Sağlığınız oldukça iyi. Yalnız kendinizi yormamaya çalışmalısınız. Tırnaklarınıza özen gösterin.

23 Haziran 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 51' 56" R
Ay
Balık
00° 16' 55"
Merkür
Koç
18° 04' 02"
Venüs
Boğa
04° 05' 50"
Mars
Koç
01° 39' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 41"
Satürn
Balık
16° 47' 37"
Uranüs
Boğa
22° 29' 28"
Neptün
Balık
28° 58' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 60"
Lilith
Başak
23° 36' 60"
True Node
Koç
15° 21' 23"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>