Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kafanı Dinlemek İstiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2020, Pazartesi

Aşk 90%
Para 20%
Sağlık 30%

Bugünün gerçekten size özel bir gün olduğunu hissedebilirsiniz. Duygusal olarak güçlüsünüz. Tek bir bağda yüksek binalara sıçrayabildiğinizi hissediyorsunuz. Katılmayı istediğiniz, ancak çekindiğiniz tüm projeleri ele alın. Çalışmak için çok fazla enerji ve güvene sahipsiniz. Neredeyse yaptığınız her şeyi başarabilecek kapasiteniz var, bu yüzden sadece evde kalarak ve televizyon izleyerek bu elverişli zamanı boşa harcamayın.

Bir arkadaşınız ya da romantik partneriniz sizi ziyarete mi geliyor? Bu konuda o kadar heyecanlısınız ki, şu anda hangi görevle uğraşıyorsanız kendinizi heyecanınıza yönlendiriyorsunuz. Çok çılgınca çalışmayın aksi takdirde misafirinizin tadını çıkarmak için ihtiyaç duyacağınız tüm enerjiyi tüketeceksiniz. Kendinizi hızlandırın, böylece arkadaşınız geldiğinde en iyi şekilde görüneceksiniz ve bu ziyaret için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Vay canına, finansal durumunuzu ilk kez gözden geçiriyor, toparlıyor ve düzenliyorsunuz. Yapılacak daha çok şey var fakat en sonunda tamamen farklı bir şekile ulaşacaksınız. Örneğin, bugün biri beklenmedik bir şekilde fikirlerinizi destekleyebilir. Finansal istikrarınızı geliştirme sürecindesiniz ve buna dahil olan insanların hepsi bunu destekleyecek gibi görünüyor!

Ağır düşünceler, sürpriz olarak kapını çalabilir. Belki bunlar, yüzleştiğin ve çözmek zorunda olduğun bir meselenin sonucu olarak ortaya çıkacaktır. Eğer mesele bu ise, günün enerjisi yapılan seçimleri idrak etmek konusunda destek sunuyor. Düşünce ve fikirlerini yazmaktan çekinme. Yazmak, eylem planı oluşturmana destek olabilir. Karşı koyma - durumu avantaja çevir.İnsanların bugün söyleyecek çok fazla şeyleri olabilir, fakat sen sadece arkana yaslanıp dinlemeyi tercih edebilirsin. Böyle yapmakta rahat ol. Zaten konuşulacak şeylerin büyük çoğunluğu dedikodu ve sen de bu kazanın içine girmek istemeyebilirsin. Bu seçimin akıllıca. Konuşulanları duymazdan gel ve etliye sütlüye karışma. Sana uygun gelmeyen söylentileri süzmekten de çekinme.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal etkinlikler ve grup etkinlikleri bugün sizi çok meşgul edecek. Birden fazla etkinliğe katılabilirsiniz ve bunlardan birinde yardım etmekten bile sorumlu olabilirsiniz. Birçok insan sizinle konuşmak isteyecek ancak her biri için istediğiniz kadar zamanınız olmayabilir. Fakat bugün sizin için çok hareketli ve ilginç bir gün olacak. Tadını çıkarın!

22 Haziran 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün içe kapanık olabilir, duygu ve düşüncelerinizi kendi içinizde çözümlemek isteyebilirsiniz. Ev içindeki işleri tamamlama, işlerinizi evden yönetme gündemde olabilir. Günlük yaşamınızda ve ev içinde kullandığınız teknolojik aletlerde arızalanma olabilir.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın yoğun bir hafta olması endişesi yorgunluğuna yorgunluk ekliyor. Kendinden emin olman ve planlı ilerlemen senin için en iyisi olacaktır. Akşam kafanı dinlemek istiyorsun. Telefonunu sessize alabilir eve misafir kabul etmeyebilirsin. Sevdiğin hobilerin ile vakit geçirdikten sonra erken uyumak isteyebilirsin. Günün yorgunluğunu ancak böyle atacağına inanıyorsun.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün finansal konularla ilgili ani çıkan ödemeler sizleri zor durumda bırakabilir. Özellikle geçmişten gelen bu borçlanma durumu ile ilgili yaşayacağınız durumlar sizleri ortaklarınızla karşı karşıya getirebilir. Özel ilişkilerde ise partnerinize karşı anlayışlı olmaktan uzak bir yolu tercih edebilir ve kendinize dahi itiraf edemediğiniz bazı duygusal durumlar yaşayabilirsiniz. Aile üyelerinizin içinde bulunduğu durum sizi, bir noktada kararsız bırakabilir. İçinde bulunduğunuz durumdan kurtulmak için şartları zorlamadan sakince beklemeniz daha doğru olacaktır.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda kendinizi çok daha iyi ifade edebilirsiniz. Yeni kararlar alıp, ilerleyebileceksiniz. Babanıza ait konular gündeme gelebilir. Öğle saatlerinde daha sezgisel olabilirsiniz. Karşılaştığınız olaylara karşı iç sesinizle yaklaşmalısınız. Akşam saatlerine doğru arkadaşlarınızla birlikte olmak size keyif verecektir. Yeni organizasyonlar yapabilirsiniz.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde işinizde her zamankinden daha konsantre olmuş bir şekilde ilerleyebilirsiniz bu durum da motivasyonunuzu yükseltebilir. Sağlığınız gayet iyi.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tutulmanın ardından ev ve aile konularının ve geçmişin ağırlığını hissedebileceğiniz bir günde olabilirsiniz. Ailenizle görüşebilir, şefkat ve merhamet duyguları içinde olabilirsiniz.

22 Haziran 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanmak ve fırsatları değerlendirmek için hayata size birkaç seçenek sunabilir. Bunları iyi değerlendirmelisiniz. Sizi mutlu etmeyecek işlere girişmemelisiniz.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün gerçekleşen tutulmanın ardından Ay, Yengeç burcundaki seyahatine devam ediyor. Eviniz ve ailenizle ilgili konular ön planda olacaktır.Evinizin tadilat ve dekorasyon işleriyle ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Ailenizle duygularınızı paylaşmak iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aile bireylerinizden birinin veya yakın arkadaşınızın, bilmediğiniz bir sırrını öğreneceksiniz. Uzun zamandır kalbiniz boşsa yeni birine aşık olabilirsiniz ya da eski sevgilinizle tekrardan denemeye karar verebilirsiniz.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güçlü mantığınız her şeyi çok çabuk çözdüğü için, hiç kimsenin size karışmasına izin vermiyorsunuz. Bugün, eski dostlarınızla yapacağınız görüşmelerde, geçmiş günlerin özlemini giderebilirsiniz. Partneriniz konusunda, bir takım sorunlarınız için, olayları kendi haline bırakmanızda yarar var. Onun kendini savunması için zaman tanımalısınız.

22 Haziran 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 05' 41" R
Ay
Balık
03° 39' 06"
Merkür
Koç
18° 11' 59"
Venüs
Boğa
04° 23' 17"
Mars
Koç
01° 50' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 00"
Satürn
Balık
16° 48' 50"
Uranüs
Boğa
22° 30' 17"
Neptün
Balık
28° 59' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 47"
Lilith
Başak
23° 38' 34"
True Node
Koç
15° 21' 41"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>