Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Hataların Sana Tecrübe Katıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 30%
Sağlık 50%

Sizi yavaşlatan duygusal bir sorun varsa, durumu düzeltmek için sağlıklı yollar bulduğunuzdan emin olun. Aşırı yeme veya içme bu sorunu çözmez. Bu, yalnızca zorluklarınızı maskeleyecek ve gelecekte daha kötü bir şekilde karşınıza çıkmalarını sağlayacak. Kendini bu sıkıntıdan çıkarmanın ve duruma yeni bir soluk katmanın zamanı geldi. Tüm dünyaya yetecek kadar çok sevginiz var.

Evde bazı olumlu haberler alabilirsiniz. Bu haber bir aile üyesini veya romantik partnerinizi içerebilir. Kendinizin büyük bir atılımını bekliyorsanız, şimdi ya da sonraki iki gün içinde olabilir. Evinizi satabilir, bir davadan borçlu olduğunuz parayı alabilir veya işyerinde zam alabilirsiniz. Ne olursa olsun, iyi haber hemen köşede!

Bugün bilgiler altında ezilmiş hissedebilirsiniz çünkü normalde cevaplayabildiğinizden çok daha fazla telefon ve e-mail alabilirsiniz. Bugün önceliklerinizi belirleyip onlara sadık kalma günü. Yoksa gününüzü giderek artan bir hızla sahanın dört bir yanını dolaşan bir tenis topu gibi geçirebilirsiniz. Gün boyunca derin nefes alın bu şekilde öfkenizi kontrol atlında tutabilirsiniz.

Günün enerjisi sayesinde her şeye hazır ve istekli hissedeceksin. Radikal yaklaşımlarına bağlı olarak, kendini biraz kontrol altında tutman gerekebilir. Hümanist yaklaşım da Koçnın özelliklerinden bir tanesidir ve eğer istediğin şeylere ulaşma konusundaki arayışın sevdiklerine zarar verebilecek şeylere yol açarsa içsel çatışmalar yaşayabilirsin. Havadaki bu enerji ile, harekete geçmeden önce planlarını iyice düşün ki değerlerine sadık kaldığından emin ol.Bugün tahammül sınırlarını kanıtlaman bekleniyor gibi.Hatta dahası talep ediliyor ve senden bekleneni yapmak dışında başka çaren yok. Başka yol yok: sen çevrende dönüp duran olayların kilit oyuncususun. Zaten bunu anlamışsındır. Her ne kadar bir tatile çıkmak istesen de, maalesef şu an bu isteğini gerçekleştiremezsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymaya ne kadar da ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz. Bu tarz farkındalıkları bir çok insan yaşıyor… Özgürlük aynı zamanda hangi yönünüzü gösterip hangi yönünüzü saklı tutacağınız demektir de. Bakalım hangisi gelecek, yazı mı tura mı?

24 Haziran 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün tamamında Ay boşlukta. Finansal konularda dağınıklık, plan dışı durumlar söz konusu olabilir. İlişkiler ve finans konularında ani kararlar almak yerine yavaş hareket etmeye çalışmalısınız.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte yaptığın hatalar aklına geliyor. Bu yaptığın hataların sana daha çok tecrübe kattığını gün içerisinde daha iyi anlıyorsun. Önemli bir telefon çağrısı alabilirsin. Yeni bilgiler edinmelisin. Son gelişmelerden uzak kalman işinde bir takı olumsuzlukları beraberinde getirebilir. Aile büyüklerine karşı her zamankinden daha saygılı davranıyorsun.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yakın çevreniz ile kuracağınız iletişimler yaşamınız için büyük bir rol oynayabilir. Hiç ummadığınız kişilerden önemli bazı destekler alabilir ve kafanızda bazı sorunların çözümünü bulabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili gerekenden daha fazla hırs ve azim göstereceğiniz bugünü doğru kullandığınız takdirde önemli kazanımlar elde edebilecek ve kendiniziyaşamında fazlasıyla gösterebileceksiniz. Ancak melankoli ve kendini yetersiz hissetme duygunuzu önemsemeyin.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizde aşk var. Yaratıcı olduğunuz konulara karşı heves duyabilirsiniz. Arkadaşlarınızla görüşmek sizi iyi hissettirecektir. Pozitif ruh halinizi herkese yansıtmalısınız. Şans içeren konularda kısmetiniz yüksek. Akşamüstü saatlerinde zevklerinize daha da düşkün olabilirsiniz. Harcamalarınızda abartıya kaçmamaya özen gösterin.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi verimli hissedeceğiniz, üretken hissedeceğiniz ve çalışkanlığınızın artacağı bir gündesiniz. Çalışkanlığınız ve keyfiniz doğru orantıda olacak.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk ve sevdiklerinizin ön planda olduğu bir gün. Kendinizi ve yaratıcılığınızı güçlü bir şekilde ifade edebilir, kelimelere dökebilirsiniz. Ego çatışmalarını göz ardı etmeyin zira farketmeden hızla alevlenebilir.

24 Haziran 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün beklentilerinizi düşürmelisiniz. İşler istediğiniz gibi gitmese de çok fazla umutlu olmadığınız için hayal kırıklığına da uğramamış olacaksınız.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Aslan burcunda seyahat edecek. Yaratıcılık gerektiren aktivitelerle ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.Hobilerinize ve sevdiklerinize vakit ayırmak iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Çocuklarınızın sorumluluklarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Konfor ve uzlaşma arayışı içindesiniz. Zor görevleri programınıza koymayın. Sosyal etkinlikler tercih edilmektedir. Disiplin, para konularında iyisiniz, böyle devam edin.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizlebirliği içinde olduğunuz zaman, başarı grafiğiniz daha da artıyor. Bugün olumlu bir performans sergilemek istiyorsanız, karşınızdaki kişilerle aranızda oluşan soğuk savaşa bir an önce son vermelisiniz. Sağlığınıza biraz özen göstermelisiniz. Bugün mideniz çok hassas. Yediklerinize dikkat edin.

24 Haziran 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 58' 02" R
Ay
Oğlak
18° 52' 19"
Merkür
Koç
16° 43' 27"
Venüs
Boğa
00° 25' 06"
Mars
Balık
29° 21' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 50"
Satürn
Balık
16° 32' 02"
Uranüs
Boğa
22° 19' 13"
Neptün
Balık
28° 53' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 56"
Lilith
Başak
23° 17' 07"
True Node
Koç
15° 22' 08"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>