Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Senin İçin Sakinlik Önemli Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2020, Cumartesi

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 50%

Bugün ruhani bir havada olabilirsiniz! Her zaman güçlü sezgisel yeteneklere sahiptiniz, ancak bugün bu hisler çok daha güçlü olabilirler. Zamanın ilerleyen saatlerinde gerçekleşecek olan şeyleri hissedebileceksin. Ya da sevdiklerinizin başına neler geldiğini, onların duygu ve düşüncelerini okuyacaksınız. Diğer insanların enerjisini bir sünger içinize çekeceksiniz. Bu yönünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın.

Bugün yıldızların size öğretecek bir şeyi var. Muhtemelen, son zamanlarda hayatta kalmak için elinizden geleni yaptığını hissediyorsunuz - gerçekte çabalarınız tutarsız olsa da. Asıl motivasyonunuz, sıkı çalışmalarınızın bir ödülü olarak maaşınıza zam müjdesi almak. Ama bugün, aniden izlediğiniz yolun bundan ne kadar uzakta olduğunun farkına varabilirsiniz. Başkalarının size değer vermesini istiyorsanız, önce kendinize değer vermelisiniz!

Belli projeler için ihtiyacınız olan olgular güvenilmez olabilir. İster kitap, ister websitesi isterseniz de gazeteye bakın, her şekilde ilginç şeylere rastlayacaksınız fakat bunlar tam olarak aradığınız şeyler değil. Eğer bu görev çok acil değilse, bir iki gün ara vermeniz iyi olabilir. Yoksa, bulunması imkansız gibi görünen şeyi aramada çok fazla zaman harcayacaksınız.

Bugün duygularının gücünü keşfetmeye yatkın olacaksın. 'Aşırı hassaslık' dediğin şeye karşı koymak ve savaşmak için çabalama. Çocukluğundan kalma bir etki sana gerçek ihtiyaçlarını hatırlatma konusunda yardımcı olacak. Senin üzerinde etkisi fazla olan insanlardan biraz uzak durman iyi olmaz mı? Bunun üzerine düşün ve hislerine göre hareket et...Bazen biraz fazla mı gurur yapıyorsunuz acaba? Başkalarının size uzatmaya istekli olduğu yardım elini yok sayarak genellikle her şeyi tek başınıza başarabileceğiniz konusunda ısrar mı ediyorsunuz? Beklenmedik kaynaklardan gelen yardımlara ve hediyelere açık olmaya çalışın. Biliyorsunuz ki siz çok verici bir insansınız ve karşınıza birkaç küçük iyiliğin çıkması kesinlikle sizin de hakkınız. Bu yüzden başka birisi bugün sizin öğle yemeğinizi ödemek istediğinde, bir kereliğine de olsa kabul edin. Bu nezaketen ve üzerine çok düşünmeden kabul edebileceğiniz bir hediye!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir ilişkinizi yeni bir açıdan yönetmeye karar verebilirsiniz. Biriyle bir süredir flört halindeyseniz, ilişkinizi bir sonraki adıma taşımaya karar verebilirsiniz. Yahut son zamanlarda işler pek de pürüzsüz ilerlemiyorsa, bir mola vermeye karar verebilirsiniz. Eğer halihazırda uzun süreli bir ilişkiniz varsa, yeni rutinler belirlemeye açık olabilirsiniz. Belki de hafta sonları daha farklı şeyler yapmaya başlamalı ya da akşamları tekrarladığınız bazı alışkanlıklarınızdan kurtulmalısınız.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün stresli konularla ilgili çözüm sağlayama odaklanabilir, zor konuları başarmaya odaklanabilirsiniz. Öfkeli ve aceleci tavırlardan, sorumluluktan kaçmaktan uzak durmalı.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah ayılmak için kahve içiyorsun. Kahve güne motive başlaman için yardımcı oluyor. Uzun zamandır almak istediğin araba için birikim yapmaya başlıyorsun. Başlarda biraz zorlansa da harcamalarını kontrol altına almış gibisin. Sakinlik bugün senin vazgeçilmezin. Etrafında gürültü istemiyorsun. Zihnini yüklerinden arındırmak senin de hakkın.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda artık yol ayrımına geldiğinizi hissedebilirsiniz. Doğru karar vermek için iyice düşünmeli artı eksilerini ölçüp tartarak bir karara varmalısınız. Sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz. Sevdiğiniz kişilerle hoş vakitler geçirmek adına günlük işlerinizden bir anlığına sıyrılıp yaşamınıza küçük bir mola vermek istercesine sohbetli ortamlar içinde bulunmak isteyebilir ve dostlarınızla keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Çocuklarınızla olan iletişimlerinizde daha anlayışlı olmanız gerekiyor.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Başak'ta ilerliyor. Zaman alabilecek işlere ve uğraşlara daha çok dikkat etmelisiniz. Aynı zamanda sağlık ve hizmet konuları da oyalayıcı olabilir.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ortamlarda da sözlerinizin dinlendiği ve çevrenizin sevgisini gördüğünüz bir dönemden geçmektesiniz. Dinlenilmek ve sevilmek kilit noktanız olacak.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konularda risk almak, kredi çekmek, yüklü borçlara girmek gibi eylemlerden uzak durarak, ikili ilişkilerinizde kıskançlık ve güvensizlik gibi duygular yerine sevgi ve aşka yoğunlaşmayı tercih etmelisiniz. Olumlu görüşmeler yapabilir, yakın çevrenizle keyifli vakit geçirebilir, seyahatlere gidebilirsiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi yoran bir arkadaşınızla çalışırken çok strese giriyorsanız ve arada bir mola vermenin sorun olmadığını hatırlamalısınız. Tüm ilişkilerin, arkadaşlık ilişkilerinin bile belirli aşamalardan geçtiğini ve insanlara karşı olan düşüncelerinizin değişebileceğini unutmayın.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Başak burcundaki seyahatine devam edecek. Çalışma hayatı, günlük rutinler ve sağlık konuları ön planda olacaktır.Ay’ın Mars ile karşıtlığı birlikte çalıştığınız kişilerle yaşanabilecek problemlere işaret ediyor. Bugün psikolojik ve bedensel sağlığınıza daha fazla özen gösterin.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Şifa, arınma, temizlik, hijyen gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Uzman kişilerin bilgisine başvurabilirsiniz. Çevrenizde size yardımcı olabilecek kişilerden yardım almaktan çekinmemelisiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaş çevrenizde sanatsal olayların gündem kazanacağı bir gün. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz. Bugün, çevrenize karşı temkinli ve duyarlı davranıyorsunuz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için çaba göstermemenize karşın, onların size olan ilgileri oldukça yüksek.

27 Haziran 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 03' 42" R
Ay
Oğlak
20° 11' 02"
Merkür
Koç
16° 45' 28"
Venüs
Boğa
00° 32' 17"
Mars
Balık
29° 26' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 52' 11"
Satürn
Balık
16° 32' 33"
Uranüs
Boğa
22° 19' 33"
Neptün
Balık
28° 53' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 16"
Lilith
Başak
23° 17' 46"
True Node
Koç
15° 21' 57"
Son Güncelleme : 30/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>