Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Taraf Olmak Zorunda Olabilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2020, Cuma

Aşk 10%
Para 60%
Sağlık 30%

Bugün bir ebeveynseniz, çocuklarınızla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Gün boyunca, zayıf ve yardımınıza muhtaç insanlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Anaç bir ruh haline bürünmeye çalışın. Etrafınızda biraz teşvik ve desteğe ihtiyacı olan sevdikleriniz olabilir. Çocuğunuz yoksa da, bugün yeğeniniz, büyükanneniz veya büyükbabanız onlarla birlikte olmanızdan çok memnun olabilir.

Bugün birteklifi alabilirsiniz! İlk başta, busize çok fazla özgürlük vermeyebilir, çünkü çok fazla çalışıyor olacaksınız. Fakat daha sonra bu, kariyerinizin ilerlemesi için çok umut verici bir şeye dönüşebilir. Ancak şu an sahip olduğunuz işi sürdürmeyi tercih ederseniz çevrenizdeki insanlara yardım etmek için çaba gösterin.

Bugün yaratıcı fikirlere kulak vermek için güzel bir gün. Bunu her zaman fark etmezsiniz fakat içinizde bir sanatçı yaşıyor. Belki hayal gücünüz kendini hikaye anlatıcılığıyla ifade ediyor. Bugün arkadaşlarınıza zeki hikayeler anlatmaya son verebilirsiniz. Ya da, yapmak istediğin bir şey hakkında planlarınız olabilir. Bir marangozluk projesi veya ev yenileme hakkındaki fikirlerinizi kaleme alın.

Yıpranmış ve tükenmiş mi hissediyorsun? Son günleri ele geçiren enerji ve etkileri seni de yordu. Buna şaşırmamak da gerek tabi. Fiziksel olarak dinlenme ve zihinsel olarak rahatlama zamanı geldi. Tai chi'yla ilgilen, yoga ve meditasyon yap. Bunlar kuvvetli canlandırma yöntemleridir. Ekstra uyku veya yürüyüş de sana sakinlik ve tazelenme getirecektir. Bu etkinliklerden en az birini yapmak için her fırsatı değerlendirmelisin!Bugün bir ilişkinizi yeni bir açıdan yönetmeye karar verebilirsiniz. Biriyle bir süredir flört halindeyseniz, ilişkinizi bir sonraki adıma taşımaya karar verebilirsiniz. Yahut son zamanlarda işler pek de pürüzsüz ilerlemiyorsa, bir mola vermeye karar verebilirsiniz. Eğer halihazırda uzun süreli bir ilişkiniz varsa, yeni rutinler belirlemeye açık olabilirsiniz. Belki de hafta sonları daha farklı şeyler yapmaya başlamalı ya da akşamları tekrarladığınız bazı alışkanlıklarınızdan kurtulmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ikna kabiliyetin zirve yapmış görünüyor; o yüzden de yeni bir projeye başlamak veya zam talep etmek için uygun bir gün. Başarılarınla tanınırlık kazanma arzun şöhretin peşinden gitmeni zorunlu kılıyor; eğer ihtiyacın olan şey tanıtımsa başarılı olabileceğin bir gündesin. Gözlem yeteneklerin yoğun; başkalarının hislerini kestirme gücün gibi. Bugün gelişim ve yükselme açısından kesinlikle güzel bir gün.

26 Haziran 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşam alanını iyileştirme,ve görevlerinizi daha iyi yerine getirme veyaortamındaki şartları iyileştirme çabası içerisinde olabilirsiniz. Gereklilikler ve eksiklikler gündeminizde olabilir.

26 Haziran 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir Koç burcuysan kuracağın ortalıklarda dikkatli ve seçici davranmalısın. Arkadaşların arasında çıkın sorunlarda taraf olmak zorunda bırakılabilirsin. Bu durum seni hoşnut etmese de elinden geldiğince objektif olmaya çaba gösteriyorsun. Üşengeç bir gün olabilir. Üzerine düşen sorumluluklardan uzaklaşabilirsin.

26 Haziran 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün beklediğiniz haberleri alabilir ve bu haber sayesinde kendinize olan güveninizi yinelenerek iyi hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınızda daha planlı olmayı seçin. Bugün eğer yeni şeyler keşfetmek yeni bilgiler öğrenmek istiyorum derseniz tam da size bir gün diyebiliriz. Partner ya da eşinizin ailesi ile ilgili durumlara sizin de yapıcı çözümler bularak yardımcı olmanız beklenebilir.

26 Haziran 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili sorumluluklarınız gündeminizi etkiyebilir. Sabah saatlerinde çalışma konularınızla ilgili engellerle karşılaşabilirsiniz. Gün içinde sıkı bir plan programla işlerinizi halletmek isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizde hassasiyetler oluşabilir. Uğraştığınız konularda çok fazla çaba sarf ettiğinizi hissedebilirsiniz.

26 Haziran 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs düz seyrine geçtiğine göre 7 Ağustos'a kadar yakın çevrenizle olan iletişiminizi çok daha keyifli hale getirme şansınız olacak. Bugün detaycı veodaklı duruşunuz dikkat çekiyor.

26 Haziran 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Detaylar konusunda daha dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir. Çalışkanlığınızı, üretkenliğinizi ortaya koyarken çok da dağılıp yorulmamaya özen göstermelisiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

26 Haziran 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda o kadar çok insana iyiliğiniz dokundu ki… Bu yüzden bahsedilen kişiler sizinle yakın arkadaş oldukları için çok şanslı hissediyorlar.

26 Haziran 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçtiğimiz bir buçuk ayda yakın ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalarla karşılaşıyordunuz. Venüs’ün 13 Mayıs’ta başlayan geri hareketi bugün sonlanıyor.Önümüzdeki günlerde yakın çevrenizdeki kadınlarla ilişkilerinizde yaşadığınız problemler çözümlenecektir. Kısa süreli seyahatler planlamak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin.

26 Haziran 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünlerde bağışıklık sisteminiz normalden daha hassas olduğu için kendinizi korumaya alın. Ruh halinizde iniş ve çıkışlar yaşayabilirsiniz. Bu yüzden insanlara söyledikleriniz konusunda daha dikkatli olmaya çalışın.

26 Haziran 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncelerinize akıcılık kazandırmak istiyor ve olayları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz..Bugün, arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Çevrenizin sizden beklediği yardımlaşmayı onların istekleri doğrultusunda sağlayacaksınız.

26 Haziran 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 06' 32" R
Ay
Oğlak
20° 50' 27"
Merkür
Koç
16° 46' 29"
Venüs
Boğa
00° 35' 53"
Mars
Balık
29° 28' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 52' 52"
Satürn
Balık
16° 32' 48"
Uranüs
Boğa
22° 19' 43"
Neptün
Balık
28° 53' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 26"
Lilith
Başak
23° 18' 06"
True Node
Koç
15° 21' 52"
Son Güncelleme : 30/04/2024 02:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>