Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sağlıklı Besleniyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2020, Pazartesi

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 80%

Hedeflerinize doğru bir ilerleme kaydetmediğinizi düşünüyorsanız, hedefenizi gözder geçimenin tam vakti. Aşk hayatınızda yüzünden hayal kırıklığına mı uğradınız? Son zamanlarda bu konuda çok fazla enerji harcamış olabilirsiniz ama bir faydasını göremediniz. Gelecekle ilgili ciddi kararlar vermeden önce birkaç gün bekleyin.

Aklınızda çok fazla fikir var. Zihinsel enerjiniz yükselecek ve aklınız olağandışı derecede keskin olacak. Çözümü bir sorunu çözerken bulabilirsiniz. Kafanızda çok fazla yaratıcı stratejiniz olacak. Bu fikirleri iyi bir amaç için kullanın. Yaklaşımınızı arkadaşlarınızla,arkadaşlarınızla ve aile üyelerinizle paylaşın. Diğerleri de, faydalı önerilerde bulunmanız konusundaki yeteceğinizden etkilenecekler. Bugün işleri yoluna sokmak size keyif verecek!

Bugün kendinizi farklı yönlere çekilmiş gibi hissedebilirsiniz. Odaklanmada ve bir şeyi zamanında bitirmede zorluk yaşayacaksınız. Dikkatinizi toplamak için telefonda geçirdiğiniz zamanı azaltmaya çalışın. Arkadaşlarınıza başka bir zaman görüşebileceğinizi söyleyin. Bugün öğle yemeğine çıkmayın çünkü konsentrasyonunuz bozulabilir. Eğer bugün daah fazla disiplin geliştirmek istiyorsanız merak etmeyin her şeyi yapacaksınız.

İyi bir arkadaşa ihtiyacı olan birine karşı ulaşılabilir olmaya çalış. Bu her ne kadar meşgul veya keyifsiz olduğun için sana zor geliyorsa da, sana gelen insanları çevirme. Sana gelen bu kişinin desteğe gerçekten ihtiyaç duyuyor olma ihtimali yüksek. Eğer aradığı desteği şimdi sunmazsan sonra pişman olabilirsin. İnsanları dinlemek çok enerji tüketmez ve tek yapman gereken de dinlemek olabilir. Kendini çevrendekilere açık tut!İsterseniz gerçekleştiremeyeceğiniz hiçbir rüya ulaşamayacağınız hiçbir hedef yok. Bugün kendiniz ya da aileniz için daha iyi bir şey isteyeceğiniz günlerden birisi olabilir. Daha iyisini istemek, zaten sahip olduğunuz bir şeyden memnun olmadığınız ya da aç gözlü olduğunuz anlamına gelmiyor. Bu nedenle eğer bu rüyalardan dolayı kendinizi suçluyorsanız bundan vazgeçin. Bunun yerine amaçlarınıza ulaşmak için bazı somut adımlara yönelmenizde fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sözlü iletişimin yetmediği durumda etkili ifade edebilmek için yazılı kelimelere başvurun. Konuşulan kelimelerin yanlış anlaşılması ya da ağızdan yanlış çıkması çok daha kolay olabilir. Boğazınıza takılabilir ve sizi kritik zamanlarda tamamıyla bırakabilirler. Ancak yazma, düşüncelerinize baskı ya da etkileşim olmadan ses verdiği için, hazır olduğunuzda düşündüklerinizi dosdoğru söyleyebileceğiniz güvenli bir yoldur. Üstelik sözlerinizi söylemeden önce düşünecek zamanınız da olur. Bunu bir deneyin; ne kadar etkili olduğuna şaşıracaksınız.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha sıkılgan olabilirsiniz. Eşin ailesi, akrabalar gündemde olabilir. Bir kararsızlığınızı günün ikinci yarısında bitirebilirsiniz. Saat 16.01'den itibaren Ay boşlukta. İlişkilerde, planlarda dağınıklık olabilir. Çevrenizdekiler sağlıkla ilgili destekler alabilir.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlığına her zamankinden daha çok dikkat ediyorsun. Öğün atlamıyorsun. Besin değeri yüksek yiyecekler tüketmeye özen gösterebilirsin. Aniden çıkabilecek aksilikler karşısında pratik çözümler üretiyorsun. İlişkisi olan bir Koç burcuysan ilişkine de bu özelliğin sirayet ediyor sorunları anında çözüme kavuşturuyor. Harcamaların konusunda daha dikkatli ve kontrollü davranıyorsun. Yaptığın harcamalarda bir sonraki adımı düşünerek hareket ediyorsun.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hislerinizin size doğruyu söyleyeceği bugünü değerlendirmelisiniz. Kurduğunuz hayallerin gerçekleşmeye başlamasıyla, aşk hayatınızda beklediğiniz güzel günlerin kapısı aralanabilir. Ailevi konularınızla ilgili karar vermeniz gereken durumlar ile ilgili kendinizi fazlasıyla duygusal ve yönsüz hissedebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili konularda ise şimdilik yeni girişimlerde bulunmamanız beklentilerinizin daha çabuk gerçekleşmesi anlamında daha iyi olacaktır. 

29 Haziran 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde eşinizle birlikte hızlı bir iletişim içine girebilirsiniz. Yoğun bir gündeminiz olabilir. Tepkilerinizi kontrol etmelisiniz. İkili ilişkilerinizde denge arayışı içinde olacağınız zamanlar var. Ticari görüşmeler yapabilirsiniz. Anlaşmalarda dikkatli olmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde daha eğlenceli programlar yapmak isteyebilirsiniz.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir şeyleri hayatınızdan çıkartmak isteyebilir dramatize edilen birtakım konulardan sıkılabilirsiniz. İkili ilişkilerde sevgi ve tutkunun artması mümkün.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü ve yüksek bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, size gelen teklif ve davetleri değerlendirebilir ve devam eden ilişkilerinizde romantik bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda problem yaşayabileceğiniz bugün, enerjinizi spora yönlendirebilir, eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz.

29 Haziran 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Drama yaratan insanları görmezden gelmek bugün ne yazık ki bir çözüm değil. Sayıca fazla olan bu insanların davranışlarının ne kadar sinir bozucu olduğunu onlara bildirmek gerekli.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk gününde Ay'ın Terazi burcunda devam eden seyahati ikili ilişkilerinizi ön plana taşıyor. Partnerinizle veyaortaklarınızla güç savaşlarına girmemenizde fayda var.Geri harekette olan Jüpiter'in Plüton ile kavuşumuhayatında gerginliklere sebep olabilir. Bugünlerde kariyerinizi ilgilendiren konularda önemli kararlar almamaya çalışın.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizde bazı konular hakkında karar vermekte zorlanıyorsanız, güvendiğiniz birine danışın. İş arıyorsanız veya görüştüğünüz bir yerden haber bekliyorsanız, bugün şanslı gününüzde olmayabilirsiniz.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kariyer alanında ve/ya aile büyüklerini de ilgilendiren konularda Mart sonu Nisan başında aldığınız kararlar, kaçırdığınız fırsatlar var ise bu dönemler yakalamanın tam zamanıdır.

29 Haziran 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 59' 39" R
Ay
Oğlak
19° 14' 47"
Merkür
Koç
16° 44' 01"
Venüs
Boğa
00° 27' 09"
Mars
Balık
29° 22' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 13"
Satürn
Balık
16° 32' 11"
Uranüs
Boğa
22° 19' 18"
Neptün
Balık
28° 53' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 38' 02"
Lilith
Başak
23° 17' 19"
True Node
Koç
15° 22' 05"
Son Güncelleme : 29/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>