Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Gereken Koşulları Sağlıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2020, Perşembe

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve romantizm ile ilgili durumların şu anda çok daha ağır ve daha yoğun hale gelmesi muhtemel. Sevdiğiniz kişiye daha derin bir bağlılık göstermeye hazır mısınız? Şu sıralar böylesine bir bağlılık göstermek oldukça zor, çünkü kaybedeceğiniz özgürlük kafanızı karıştırıyor olabilir. Şimdi, gerçekle yüzleşip kendinizi sizin için en önemli insanlara adama zamanı.

Şu an mükemmel olmak için üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Kendiniz için yüksek standartlar belirleme eğilimindesiniz ve her zaman yaptığınız her işte başarılı olmak istiyorsunuz. Ama bazen işler istediğiniz kadar sorunsuz sonuçlanmaz! Sabırlı olmaya çalışın. Yanlış giden şeyler için sorumluluk almayın. Olayları veya insanları her zaman kontrol edemeyeceğinizi fark edin. Bazen, esnek olmanız ve ayrı bir tutuma sahip olmanız gerekir.

Para mevzularında iyi haberler bugün hanenizde büyük bir heyecan yaratabilir. Hedeflerinizden biri, yaşam koşullarınızı iyileştirme konusunda yatırım yapmak olabilir. Yeni bir eve taşınmak veya satın almayı düşünebilirsiniz. Bu talih kuşunu nasıl kullanacağınızla ilgili bir sürü fikir nugün kafanızı kurcalayabilir ama sakin olun. Bir yandan da, bu parayı kötü günler için bir kenara atmak isteyebilirsiniz.

Tam uçuş modundayken, bir anda birisi modunu düşürebilir. Yaratıcı bir haldesin, hem kişisel hem de profesyonel alanda işine yararlar fikirler üretebiliyorsun. Ama eleştirel bir kişi tutkunu ve vizyonunu etkiliyor. Kıskançlığın seni etkilemesine izin verme! Hayal gücün de kuvvetli, öyleyse onu izle!Aile üyeleriniz bugün kendi dünyalarından çıkmak isteyebilir, belki bir festivale ya da müsabakaya katılabilirler. Bugün bu tarz etkinliklere katılmak için harika bir gün. Özellikle bugün kendinizi enerjik ve hevesli hissediyor olmalısınız. İlginç ve yeni insanları kendi yolunuza doğru çekebilirsiniz. Halka mal olmuş bazı kişilerin konuşmaları ya da bazı dersler ilginizi çekebilir. Arabaya atlayın ve biraz eğlenin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizdeki tutkuyu harekete geçirecek bir şeyler yapın. Ufak aksaklıklar hevesinizi kaçırmasın, aksine motivasyonunuzu artırsın. Disiplininizi ve sabrınızı, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için itici güç olarak kullanın. Olaylara gerçekçi yaklaşın. Hatalarınızın bedeli ödeme zamanı geldi. Her ne yaparsanız yapın, insanların bir şeyleri sizin yerinize halledeceğini umarak arka planda durmayın. Kendiniz için en iyisini bilen ve bunu gerçekleştirecek olan kişi yine sizsiniz.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim trafiğiniz artabilir. Sevindirici haberler alabilir, keyifli konuşmalar ve görüşmeler içerisinde olabilir. Romantik, ilgi çekici tanışmalar olabilir. Finansal konularda şansı bulabilirsiniz.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir Koç burcuysan işe yeni aldığın kişi hakkında soru işaretlerini gidermek isteyebilirsin. Onunyerine hızlı adapte olması için gereken koşulları sağlıyorsun. Değişen koşullar Ofis şekline bambaşka bir düzen kazandırabilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysan baskın karakterin ılımlı olman gereken konularda işlerini zorlaştırabilir.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Durum böyle olduğunda sessiz kalmak ve olayları arka plandan izlemek isteyeceksiniz. Aklınızda bulunan şüphelerin yerini daha güzel duygulara bırakmalısınız. Gereksiz olaylara enerji harcamak yerine ideallerinizi gözden geçirmeyi seçin.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Keşfetme ve özgürleşme isteği içinde yolculuklara çıkmak isteyebilirsiniz. Akademik konularla ilgileneceğiniz zamanlar olacaktır. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz. İş hayatınızda güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. İlerleyen saatlerde daha akıcı koşullar söz konusu. Gününüz hareketlenecektir.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle de çok sahibi olan Koç'lar aile ilişkilerini anlayışla doldurup daha tevekkülü yüksek tutum sergileyebilirler ve limitleri oldukça bu bağlamda artabilir.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Satürn bugün geri hareketinde burç değiştirip Oğlak burcuna geri dönüyor. Bu dönüşle birliktehayatı, kariyer konular, hedefler ve planlar biraz daha disiplinli ve kuralcı bir yaklaşım gerektirebilir. Otorite konumunda kişilerle yaşanabilecek zorluklar ortaya yeniden çıkarken 21 Mart öncesi döneme bir dönüş söz konusu olabilir.

2 Temmuz 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Konuhayatınıza geldiğinde ne yapmak istediğinizden emin olmanız şart. Buyerinde varlığınızla insanları adeta şereflendiriyorsunuz. Kendi değerinizi bildiğinizden emin olmalısınız.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati hayatın derin yönlerine ilgi duymanıza sebep oluyor. Din, felsefe ve inançlarla ilgili konular ön planda.Uzaklaşma isteği duyabilir, farklı kültürlere ve inançlara merak sarabilirsiniz. Seyahatler planlamak ve akademik çalışmalar için destekleyici bir gün.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizde daha fazla duygusallık ve dürüstlük istiyorsunuz. İnsanlarla konuşurken, söylediğiniz kelimeleri daha dikkatli seçmeye özen gösterin. Çünkü bazen kullandığınız tek bir söz insanlar üzerindeki otoritenizi yıkmaya yetebilir.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla bir çok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız.Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz. Hissettiğiniz gibi yaşamak istemeniz en doğal hakkınız ve bu konuda kendinize baskı yapmamalısınız.

2 Temmuz 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 45' 15" R
Ay
Başak
02° 47' 40"
Merkür
Boğa
00° 31' 32"
Venüs
Boğa
20° 30' 14"
Mars
Koç
11° 52' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 53"
Satürn
Balık
17° 49' 32"
Uranüs
Boğa
23° 15' 48"
Neptün
Balık
29° 20' 26"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 48"
Lilith
Başak
25° 05' 40"
True Node
Koç
14° 52' 40"
Son Güncelleme : 16/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>