Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Farklı Bakış Açılarını Değerlendirmelisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2020, Pazartesi

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 80%

Biraz sabırsız hissedebilirsiniz. Siz odaklanmış bir insansınız ve çok fazla disipline sahipsiniz. Ama bugün, hayatınızda eksik olan şeyler hakkında düşünebilirsiniz. Eğer bekarsanız, asla doğru kişiyi bulamayacağınız konusunda endişelenebilirsiniz. Eğer evliyseniz, ilişkilerin çok fazlagerektirdiğini düşünebilirsiniz. Memnuniyetsizliğinizin gününüzü mahvetmesine izin vermeyin. Olumlu şeylere odaklanmaya çalışın.

Bugün yeni bir arkadaş edinebilirsin. Günün enerjisi sizi yeni birisiyle iletişim kurmaya ve bağlantı kurmaya teşvik edecektir. Sosyalleşmek veyoluyla tanıdığınız insanlarla sağlam ilişkiler kurmak için biraz zaman harcayabilirsiniz. Ya da birisiyle tanışıp ilginç bir sohbete başlayabilirsiniz. Belki bu kişiyle sonra işinize yarayacak bir işbirliğini pekiştirebilirsiniz. Yeni bir sosyal alanda tecrübe kazanmanız konusunda kendinize izin verin.

Bahçe işleri bugün size yaratıcı bir alan sağlayabilir. İş, kariyer ve/veya para açısından son zamanlarda başınıza gelen bir şey hakkında başarılı olabilirsiniz. Kesinlikle ilerleme sizinle olacak, ve bunu dört gözle bekliyorsunuz. Sosyal etkinlikler ve grup aktiviteleri sayesinde sizinle aynı fikirleri paylaşan insanlarla iletişimde olacabilirsiniz. Rahatlayın ve günün tadını çıkarın!

Kaçış modundasın. Çünkü mevcut işinden sıkılmış vaziyettesin. Yaratıcı zihninin kullanılmaya, uyarılmaya ihtiyacı var. Mücadele içeren durumlarda başarılı oluyorsun. Fakat bugün biraz sabırlı olmaya çalışmalısın. Kendini internette araştırmalar yaparak meşgul et ya da potansiyel müşterilerle etkileşim kurmaya çalış. Kısa süre içinde zevkle ilgilenebileceğin bir şey bulacaksındır!Aktif ve neşeli bir his günü çevreliyor, iyi hissediyorsun. Başkalarıyla yaptığın tartışmalar ve aranızdaki farklılıklar üzerinden yükselebileceğin bir gün. Her durumda liderliği elinde tutmaya bak ve kendinle birlikte diğerlerini de yüksek bir seviyeye çıkarmaya çabala. Bir mesele üzerinde tartışmak sadece uyumsuzluk getirecek. Böyle bir şeye şu an hiç gerek yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu sıralar hayatınızda olan şeyler hakkında çok da emin değilsiniz, ve bugünün geri kalanında olan şeyler size bu durumlar için nasıl reaksiyon göstermeniz gerektiğini öğretebilir. Siz mi olayları büyütüyorsunuz yoksa dünya mı bu olayların büyük görünmesi için küçülüp duruyor? Aslında ikisi de değil ama bugün dünyaya bir işaret bırakacak kadar yakın olacaksınız ve bundan da çok hoşlanacaksınız.

6 Temmuz 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün öğle saatine kadar yöneticilerle önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Öğleden sonrave özel hayatınızda önünüze gelen fırsatları kabul etmeli, adım atmaya çalışmalısınız. Gün içinde çevrenizin yardımlarını kabul ederek isteklerinize ulaşabilirsiniz.

6 Temmuz 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde karşılaştığın sorunlara sakince yaklaşmak istesen de tutarsız tepkiler ile karşılaşmak seni gerebilir. Sakinliği kaybetmen ekip arkadaşlarının moralini düşürebilir. BU konuda haklı olduğunu düşünebilirsin. Ancak çok yönlü düşünmek için kendine fırsat vermelisin. Akşam eve döndüğünde zihinsel olarak yorulduğunu hissedebilirsin.

6 Temmuz 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla ile ilgili konularda arada kalmamaya özen göstermelisiniz. Bazı konularda denge bulmak isterken kırıcı olmamaya da özen göstermelisiniz. Haklı olabilirsiniz ama bunu illaki anlatmak durumunda değilsiniz. Doğru bir zamanlama yapmalısınız.

6 Temmuz 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek umutlarınız için en iyisini yapma isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde gruplar ve arkadaşlıklar ön plana çıkabilir. İş hayatınızda sıkışmalar yaşanabilir. İstediğiniz destekleri almakta zorlanabilirsiniz. Sosyal hayatınızda düşüncelerinizde ısrarcı davrandığınız zamanlar olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için çaba göstereceksiniz.

6 Temmuz 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkisel konularda başarılı olabileceğiniz bir dönemden geçiyorsunuz, sezgilerinizi takip edin. Kendinizin ve isteklerinizin farkında olmak sizin için iyi olacak.

6 Temmuz 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yılın sonuna kadarki gündemimizi belirleyecek, yılın en önemli göksel olaylarından biri meydana geliyor. Bugünkü tutulma ile kariyeriniz, gelecek planlarınız değişimden geçecek. Aile içindeki ilişkilerde doğru dengeyi bulmak sizin için önemli olacak. Otorite figürleri ile doğru iletişim kurmaya özen gösterin.

6 Temmuz 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ne kadar zeki ve mükemmel olduğunuzla ilgili tonla iltifat alacaksınız. Utanmanıza gerek yok çünkü bu iltifatları hak ediyorsunuz!

6 Temmuz 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, öğlen saatleri itibariyle Kova burcunda seyahat etmeye başlayacak. Sabah saatlerinde gündeminizde işiniz ve kariyerinizle ilgili konular olacaktır.Ay'ın Kova burcuna girişi ile sosyalleşme ihtiyacınız artıyor. Ekip çalışması gerektiren işleriniz için öğleden sonraki saatleri değerlendirebilirsiniz.

6 Temmuz 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

6 Temmuz 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatın size verdiği şeylerin değerini biliyorsunuz. Kendinizi yalnızlıkla sınamayın, etrafınızdaki insanlarla bolca vakit geçirin. Çok gergin hissediyorsanız psikolojik destek almayı deneyebilirsiniz.

6 Temmuz 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aktif ve neşeli bir his günü çevreliyor, iyi hissediyorsun. Başkalarıyla yaptığın tartışmalar ve aranızdaki farklılıklar üzerinden yükselebileceğin bir gün. Her durumda liderliği elinde tutmaya bak ve kendinle birlikte diğerlerini de yüksek bir seviyeye çıkarmaya çabala. Bir mesele üzerinde tartışmak sadece uyumsuzluk getirecek. Böyle bir şeye şu an hiç gerek yok.

6 Temmuz 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 33" R
Ay
Oğlak
13° 27' 44"
Merkür
Koç
16° 35' 34"
Venüs
Koç
29° 55' 19"
Mars
Balık
29° 03' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 12"
Satürn
Balık
16° 29' 53"
Uranüs
Boğa
22° 17' 50"
Neptün
Balık
28° 52' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 34"
Lilith
Başak
23° 14' 27"
True Node
Koç
15° 22' 59"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>