Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yeni Hobiler Edinmek İstiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 50%

Bir arkadaşınız ya da sevgilniz, size yaşadığı talihsizlikten yakınabilir ve sizin sıcak ve şefkatli yapınız tam da ihtiyaç duyduğu şey olabilir. Bununla birlikte, empati beceriniz sayesinde ne hissettiğini anlayabileceksiniz. Ancak kendinizi korumaya çalışın ve aşırı duygusal yüklenmelerden kaçının. Yaratıcı projeler beklemede olabilir; aklınıza hiçbir şey gelmiyor olabilir ya da buna benzer bir şey yaşıyor olabilirsiniz. Çok ciddiye almayın, bu sadece geçici bir süreç.

Önümüzdeki günlerde, kariyerinizin veya çalışmalarınızın tüm manzaralarını gözlemlemenize olanak tanıyan mesafe ve perspektif elde edebileceksiniz. Gelecekteki stratejinizi planlamanız açısından önemli bir an olacak. Yapılması gerekenlerin doğru bir değerlendirmesini yapabilir ve hangi çabaların çıkmaz olduğunu ve hurdaya çıkarılması gerektiğini belirleyebilirsiniz.

Finansal konuda beklenmedik fakat güzel bir talih kuşu, yaşam koşullarınızda uzun zamandır istediğiniz değişkliklere yol açabilir. Gerçek bir adım atmaya karar verebilir ya da dekorasyon, düzenleme veya mobilya konularında daha az köklü değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenizden biri başka bir yere taşınabilir veya yakınlarınıza yeni biri taşınabilir. Bunların hepsi olumlu değişimler ve hayatınızda büyük farklar yaratacak gibi görünüyor.

Mevcut paradigman ve yaklaşımın değişime uğrayabilir. Duyguların gözle görülür bir dönüşüm sürecinden geçiyor; zihnin ise deli gibi işliyor! Bu zihinsel girdaba çok da kapılmamaya çalış. Aradığın cevaplar için, seni besleyebilecek jargonu, altıncı hissine - keskin sezgine - bakarak kolayca keşfedebilirsin.Bugün işin eğlencesinde olsanız bile belli bir ciddiyet düzeyinin korunması ya da en azından kabul edilmesi gerektiğini anlamalısınız. Bugünkü gezegen dizilimi yüzünden insanların kafası pek yerinde olmayabilir. Dengenizi korumaya çalışın ki başkalarına hem destek verip hem de onları güldürün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün atmosferi, bugün evinizde bazı ufak tadilatlar ve bazı büyük dekorasyonlar yapmak için size ilham veriyor. Yoğun bir estetik anlayışınız var ve bu anlayış gezegenlerin dizilimi sayesinde artacak. Renkler ve parlaklık gözünüze çekici gelecek ve duyularınızı memnun edecek. Yine de, doğru öğeleri seçmek için gerekli yeteneğe sahipsiniz ve yapacağınız düzenlemelerin zarif, hatta zevkli görünmesini sağlayabilirsiniz. Kesinlikle bir beceriniz var!

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızda tutulma etkilerini daha açık bir şekilde görebilirsiniz. Bazı Koçlar için ilişkilerde gerilim tetiklenebilir. Bazıları ikili ilişki ve ortaklıklarında açık konuşmalar yapabilir. Alınganlık ve fevri tepkiler sergilemek ilişkileri zorlayabilir. Sağlıkla ilgili medikal destekler ve operasyonlar gündeme gelebilir. Baş ağrıları ve takıntılı düşüncelere dikkat.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yarın Ay tutulması olacak, ruhunun daraldığını hissedebilirsin. Yeni hobiler edinmek için araştırmalar yapıyorsun. Edineceğin hobilerin maddi olarak seni zarara uğratmaması senin için önemli bir kriter. İmkanlarını iyi değerlendirmek için çeşitli yöntemler öğrenebilirsin. Pazar gününebırakmak istemiyor olmanyerindeki hırsını artırabilir.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınızda çeşitli sorulara cevaplar bulmak isterken bazı yön kaymaları içinde olabilirsiniz. Bazı şeylerin doğruluğunu sorgularken gergin bir iletişim tarzı benimseyebilirsiniz. Kimse size hesap vermek zorunda değil. Lütfen sakin bir şekilde davranmaya özen gösterin. İnatlaşmalar ya da restleşmeler içinde uygun bir günde değilsiniz.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasında karşın bugün kendinizi daha sorumlu ve kararlı hissedebilirsiniz. Ancak aceleci davranmamak da fayda var.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızdaki olumlu gelişmeler sizi motive ederek hayatınızı daha verimli hale getirebilir. Aşk konusunda kendinize güvenmeniz önemli olacak.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçtiğimiz hafta, hayatınız üzerinde derin bir etkiye sahip. Gerçekten son bir kaç haftadır hayatınızda çok fazla gerginlik vardı. Hangi duygular ve düşünceler aklınızdan geçiyor olursa olsun, bugün kendinizi şarj etmelisiniz. Ayrıca bir süre dinlenmeyi denemelisiniz. En azından 15 dakika meditasyon yapmayı deneyin. Kendinize dikkat etmek ve iyi bakmak için bu çok önemli.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi düşünmeniz tabii ki çok gerekli ve olması gereken bir durum. Fakat bu aralar çevrenizdeki diğer insanları kendinizden biraz daha fazla düşünmelisiniz.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatleri itibariyle yarın tutulmanın gerçekleşeceği Oğlak burcunda seyahat etmeye başlıyor. Kariyerinizle ilgili konular bugünlerde ön planda olacaktır.İş hayatındaki sorumluluklarınız artabilir. Toplumsal konumunuz üzerine kafa yorabilirsiniz.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Utangaç olmayı bırakıp çevrenize bakarsanız, hayatınızın aşkını bulmanız an meselesi olabilir. İnsanların söylediği negatif sözlere aldırış edip, kendinizi strese sokmayın.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yaşamınıza derin bir anlam katmak isteyebilirsiniz. Bugün hisleriniz çok güçlü. Çekiciliğinizi ön plana çıkaracak davranış biçimlerini sergilemekten yanasınız. Partnerinizin ilgisini çekmek için hareketleriniz daha bir anlamlı ve sözlerinizi akıcı olacak.Kıskançlık gösterilerinden uzak yaşarsanız, ilişkiniz olumsuz etkilenmez

4 Temmuz 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 38' 01" R
Ay
Başak
01° 18' 18"
Merkür
Boğa
00° 22' 06"
Venüs
Boğa
20° 21' 00"
Mars
Koç
11° 46' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 07"
Satürn
Balık
17° 49' 01"
Uranüs
Boğa
23° 15' 21"
Neptün
Balık
29° 20' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 47"
Chiron
Koç
21° 30' 25"
Lilith
Başak
25° 04' 50"
True Node
Koç
14° 52' 35"
Son Güncelleme : 16/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>