Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İşin konusunda Özgür Hissetmek İstiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2020, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün bir haçlı seferine çıkan Aslan Yürekli Richard gibi hissedeceksiniz. Size ne oldu böyle? Çözülmesi gereken acil bir konu mu var? Muhtemelen kendiniz için belirlediğiniz zorluğu çoktan kabullendiniz bile. Her halukarda, büyük miktarda enerji harcamanız gerekebilir. Beyaz atlı prensiniz kim acaba?

Bugün sessizce düşüncelere dalmak için iyi bir gün. Son zamanlarda finansman konusunda endişeli olabilirsiniz, ancak artık kendinizi çok fazla endişelendirmenize gerek yok. Bütün işaretler finansal durumunuzun yukarı doğru bir çıkış yapmak üzere olduğunu gösteriyor. Kesinlikle zamanı, değil mi? Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz ve kesinlikle bazı ödüller kazanmalısınız. Bugünün açıları, yakında ne yapacağınızı size gösterecek. Yeni bulduğunuz rahatlığın keyfini çıkarın, ama dışarı çıkıp kutlamada kredi kartınıza borçlanmayın.

Gizli bir tarafınız var gibi görünüyor. Gün boyunca,bitirici çalışan olacaksınız. Fakat havanın kararmasıyla bir palyaçoya dönüşebilirsiniz. Kesinlikle hem yazılı hem de sözlü becerileriniz çok iyi. Seyirci kitlenizi genişletmenin tam zamanı. Arkadaşlarınız yıllardır sizinleyken çok eğleniyor: Hünerlerinizi gerçek canlı bir seyirciye sunmanız için uygun zaman budur. Evet, çok korkutucu ama aynı zamanda çok heyecan verici. Bir deneyin. Ya şimdi ya hiç.

Evle ilgili fiziksel işlerle meşgul olmak için güzel bir gün. Kullanmak istediğin büyük bir enerji mevcut ve bunu iyi şekilde kullanabilirsin! Ayıklama ve temizlik işleri bugün tam senlik. Ya da dışarıda spor yapabilirsin. Yürüyüş, basketbol vs...Günün üzerinde etkisini gösteren bunaltıcı bir yoğunluk sakin kalmanızı zorlaştırabilir. Güçlü fikirler ve büyük duygular dehşet verici bir şekilde birbiriyle çarpışıyor. Dikkatli olmazsanız kendinizi bir kasırganın ortasında bulmanız muhtemel. Başka insanların işlerini halletmeye çalışmak için ortaya düşmeden önce kendinize ve kendi ihtiyaçlarınıza öncelik verdiğinizden emin olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

An itibariyla yeni bir plan yapmaya başlayabilirsiniz. Bu günlük yaşam düzeninizi etkileyebilir. Yeni bir ev almayı düşünüyorsanız bugün ilanlara bakmaya başlayabilir ya da bir emlakçıya danışıp bölgenizdeki fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Harekete geçip rüyalarınıza doğru bir adım atmak size iyi gelecektir. Haydi o kanepeden kalkın, şimdi eyleme geçme zamanı!

9 Temmuz 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde paylaşımlar öne çıkabilir. Duygu ve düşüncelerinizi dile getirebilir, sevdiklerinize odaklanabilirsiniz. Anlık duygu geçişleriyle hareket edebilir, akışa uyum sağlayarak daha keyifli olabilirsiniz. İlahi şanslar ve ilahi korunmalar söz konusu olabilir. Araçlar, seyahatler ve günlük planlarda hızlı değişimler.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakındığın eşyalarını arkadaşların ile paylaşma konusunda sıkıntılar çekebilirsin. Bu durum seni cimri gibi gösterebilir. Ancak seni iyi tanıyan arkadaşlarının gerçeği bilmesi sana yetiyor. İş konusunda kendini özgür hissetmediğin gerçeği performansını düşürüyor. Patronların ile bu konuda tartışabilirsin.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Durum böyle olduğunda sessiz kalmak ve olayları arka plandan izlemek isteyeceksiniz. Aklınızda bulunan şüphelerin yerini daha güzel duygulara bırakmalısınız. Gereksiz olaylara enerji harcamak yerine ideallerinizi gözden geçirmeyi seçin.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili huzursuzluk yaşayacağınız bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kayıp yaşayabilirsiniz. Fikir düzeyinde tartışmalara girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Öğleden sonraki zamanlarda kadın arkadaşlarınızın konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün boyunca hayatı daha akışa bırakarak yaşamak en iyisi, zira enerjiniz de biraz daha ev modunda olacak. Özellikle öğle saatlerinde yakınlarınızın dertleriyle ilgilenmeniz gerekebilir.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

9 Temmuz 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Müzik ve resim gibi sanat alanları bugün gerçeklikten kaçmanızı sağlayacak araçlar olabilir. Fakat geçmişinizden gelen bazı huzursuz edici anılar yine de peşinizi bırakmayabilir.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahati psikolojinizi ve bilinçaltınızı ön plana taşıyor. Kendinizi içe dönük hissedeceğiniz bugünü psikolojik destek almak için değerlendirebilirsiniz.Spiritüel çalışmalar yapabilir, meditasyon yoluyla kendinizle temas kurabilirsiniz. Gizli kalmış konulara ilginiz artacaktır, çevrenizdeki kişilerin gizli düşmanlıklarını fark edebilirsiniz.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi tüm olumsuz şeylerden arındırıyorsunuz ve gelecek günlere umutla bakıyorsunuz. Sevdikleriniz tarafından bugün hoş sürprizlerle karşılanabilirsiniz. Finansal açıdan giderek gelmek istediğiniz noktaya ulaşıyorsunuz.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Şu anda hayatının bazı noktalarını organize etmek hakkında düşünüyor olabilirsin. Özellikle şu anki yaşam stilinden ötürü oldukça meşgulsün. Evle ilgili her türlü değişiklik bugünün ana başlığı olacak. Belki de bugün lokasyonun hakkında bazı değişiklikler düşüneceksin. Ya da ilişkin büyük bir yapılanma içerisine girecek. Bu değişiklikler gerçekleşirken sabırlı ol, çünkü bunlar senin en iyiye ulaşman için gerçekleşiyorlar. Olayların sürüklendiği yöne güven.

9 Temmuz 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 33" R
Ay
Oğlak
13° 27' 44"
Merkür
Koç
16° 35' 34"
Venüs
Koç
29° 55' 19"
Mars
Balık
29° 03' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 12"
Satürn
Balık
16° 29' 53"
Uranüs
Boğa
22° 17' 50"
Neptün
Balık
28° 52' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 34"
Lilith
Başak
23° 14' 27"
True Node
Koç
15° 22' 59"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>