Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla bir şeyler yaşama isteğinizi zor dizginlemenize karşın, bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti göstermiyorsunuz. Kısa bir heyecanla yetinmek zorunda kalabilirsiniz.

Bu çabanızla yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşle ilgili gösterdiğiniz istikrar, takdir topluyor. Bunun sizi tetikleyip eforunuzu arttıran bir etki yarattığı imajı veriyorsunuz.

Bir satış işinizden haberdar edileceksiniz. Bununla ilgili zaman yaratıp işi takip etmeniz gerekecek. Kazancınız bir birikim sağlamanıza yetmiyor. Günübirlik yaşıyorsunuz.

Bugünlerde bir yakınınıza kefil olmanız istenebilir ve bununla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Ortalama bir tavır herkesi memnun edebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pek tanışık olmadığınız biriyle, bugün ortak sevinçler içinde olabilirsiniz. Aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız bütün bireyleri sevindiriyor. Ailenize uzun zamandır ilk kez sevinç ve şaşkınlığı bir arada yaşatıyorsunuz. Hafta sonunuzu tam istediğiniz gibi değerlendiremeyişiniz, yarın kötü bir güne başlamanıza neden olabilir.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlangıcında Ay, boşlukta hareket ediyor. Saat 12:02'de ise Yay burcuna geçiş yapıyor. Bu saate kadar finansal işlemleriniz havada kalabilir. Günün geri kalanında pozitif etkiler hakim olacaktır. Beklediğiniz olumlu gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Spor yapmaya vakit ayırabilirsiniz. Geleceğe dair seyahat planları için kolları sıvayabilirsiniz. Akademik işleriniz için çaba sarf edebilirsiniz.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bütün gücünü sorunları çözmek için kullanabilirsin!Bugün saat 12.02?ye kadar Ay boşlukta hareket edecek. Güne biraz isteksiz başlayabilirsin. Tanıklık edeceğin bazı olaylardan dolayı aslında küçük ve gereksiz meseleleri kendine boş yere dert ettiğini anlayacaksın. Sosyal statün ile ilgili bazı düşüncelere kapılabilirsin. İstediğim yerde miyim, potansiyelimi doğru kullanabiliyor muyum gibi? Uzun zamandır ilişkinde fikir ayrılıkları yaşıyorsan, bugün bunları kafana takabilir, duygusallaşabilirsin. İçindeki her şeyi anlatmalısın. Hayatında seni rahatsız eden ne varsa, bugün bütün gücünü sorunları çözmek için kullanabilirsin. Kilo problemin varsa bir uzaman desteği ile ideal kilona kavuşabilirsin.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda önemli bir aşk gündem yaratacağa benziyor. Bazı riskler almak isterken bir yanınızda da korkularınız tetikleniyor olabilir.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay günün ilk yarısında Akrep burcunda kalıyor. Günün ilk bölümünde bazı huzursuzluklar, endişeler gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde daha pozitif ve fırsatları değerlendirebilecek bir düşünce yapısında olabilirsiniz.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu kadar kendinize yüklenmekten ve aşırı gururlu olmaktan kaçınmanızda fayda var. Dostlarınızla birbirinize destek olun.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailevi konularda kafanızı karıştıran, kurcalayan bazı ayrıntılar var. Anlayamadığınız bazı şeylerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Bilinçaltınızdaki doluluk sebebi ile uykusuzluk problemi çekmiş olabilirsiniz. İletişim konusunda çok başarılısınız. Bu dönemde çevrenizdeki herkes sizinle beraber çok eğleniyor.

15 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, online alışveriş yapmanın eviniz veya aileniz için büyük bir satın alma işlemi yapmanıza yardımcı olduğunu görebilirsiniz. O nedenle ilk gördüğünüzü almaktan çok, araştırma yapmanızda fayda var.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Yay burcuna geçiş yapıyor. Özgürleşme, mutlu olmak, ve iyimser düşünme gibi temalar size destek verir. Hayatın sorumluluklarının yanı sıra eğlenceli tarafını da fark edersiniz. Seyahatler ya da uzaktan gelenlerle hoşça vakit geçirebilirsiniz. Eğitimler, felsefi konular, yeni bilgiler dikkatinizi çeker. Ticaret yapmak, yurt dışıyla ilgili işleri halletmek için oldukça uygun bir gün.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

15 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 21' 17" R
Ay
Aslan
15° 19' 34" R
Merkür
Koç
28° 44' 33"
Venüs
Boğa
18° 43' 05"
Mars
Koç
10° 46' 04"
Jüpiter
Boğa
27° 20' 20"
Satürn
Balık
17° 43' 27"
Uranüs
Boğa
23° 10' 44"
Neptün
Balık
29° 18' 18"
Plüton
Kova
02° 04' 15"
Chiron
Koç
21° 26' 20"
Lilith
Başak
24° 56' 01"
True Node
Koç
14° 52' 53"
Son Güncelleme : 14/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>