Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Haziran 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aklından geçenleri açık açık söylediği için daha önce yaşadığınız endişeleri artık yaşamıyorsunuz. Onunla ilgili zaten olumlu olan düşünceleriniz, her geçen gün daha da pekişiyor. İşler yolunda.

Bugün önemli bir konuyla ilgili kısa bir görüşmeniz olabilir. Konuyu yakından bilenler sizden yana, rahat olun. Birarkadaşınızla yaşadığınız kırgınlık, kısa vadede çözülecek gibi görünmüyor.

Parayla ilgili yeni açılımlar söz konusu, bazı fırsatlarınız var. Bir alacağınıza karşı duruma razı olmuş gibi davranıyorsunuz. Siz böyle davrandığınız sürece, karşı tarafı daha da rahatlatabilir.

Gereksiz yere incinmemek için doğru değerlendirmeler ve tespitlerle beklentilerinizi aza indirebileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kulaklarınızı başkalarının görüşlerine kapatıyor ve ilgilenmiyorsunuz. Bugün bu konuyla ilgili bir tartışmada yine savunmaya geçip eleştirilere ilgisiz tavır alacaksınız. Yakınlarınızla ilgili alacağınız bir haber sizi bugünlerde şekillendirebilir. Birkaç gününüzü akraba çevrenizde geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Sağlık konularında sevineceğiniz haberler var.

12 Haziran 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında Terazi burcunda hareket ediyor. Bugün biraz daha sert etkiler altında olabilirsiniz. Özellikle gönül ilişkinizde Ay'ın Mars ve Satürn ile kuracağı gergin etkiler nedeniyle istemediğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ay, günün devamında saat 18:15'te boşluğa giriyor olacak. Yarına kadar duygusal hayatınızda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz.

12 Haziran 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğin insanlara zaman ayırmak isteyebilirsin!Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Bulunduğun konumu sorgularken,” kariyerimi daha fazla nasıl ileriye götürebilirim” gibi soruların hesaplarını yapıyor olacaksın. Umudunu kaybetmiş gibi hissedebilirsin fakat gökyüzü sana güzel haberler yollayacağını söylüyor. İş dünyanın yoğunluğunu bugün biraz hafifletmek isteyip, sevdiğin insanlara zaman ayırmak isteyebilirsin. Uzun zamandır ertelediğin aile ziyaretini gerçekleştirmen için güzel bir gün olduğunu belirtmek gerek. Sevgilinin ailesiyle ilgili konular gündeme gelebilir. Sevgilin kendini kötü hissettiği noktalarda ona verdiğin destek ilişkiniz açısından önemli olacak. Akşam saatlerinde yakın arkadaşınla önemli bir konu üzerine telefon görüşmesi yapabilirsin.

12 Haziran 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkiler konusunda tercihlerinizi sorgulayabilir ve hatalı kararlarınızdan dönmek isteyebilirsiniz. Geleceğiniz ile ilgili yapacağınız önemli bir plan sizi keyifli bir başarıya taşıyabilir.

12 Haziran 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde planlarınızda değişiklikler olabilir. İkili ilişkilerinizde kararsız davranabilirsiniz. Uyum ve denge arayışı içine gireceğiniz zamanlar var. İletişiminizde baskın bir üslup tercih edebilirsiniz, dikkatli olun. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda uğraşı içine girebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha keyifli koşullar söz konusu.

12 Haziran 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularında partnerinize anlayışınız oranında şanslı olacağınız bir dönemdesiniz. Sevginizi gösterin ve onu anlamaya gayret edin.

12 Haziran 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaşlık ilişkileriniz ve aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalar ve iletişim problemlerine açık bir zaman diliminden geçmektesiniz. 17.00 sonrasında ev temizliği, hijyen ve bakımla ilgili konulara yönelebilir, çalışma hayatınızı ilgilendiren konulara hız verebilirsiniz.

12 Haziran 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün günlük işlerinizde sizi zorlayacak bir kararla karşılaşabilirsiniz. Kararınızı verip fikrinizi belirtmeden önce tüm açılardan düşünüp olayı her açıdan tarttığınıza emin olun.

12 Haziran 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Mars ile Neptün arasında destekleyici bir görünüm meydana gelecek. Oldukça sezgisel, şairane içe dönmeye müsait bir gün sizi bekliyor. Spiritüel çalışmalar, metafizik konularla ilgilenmek için şahane bir gün. Duygularınızın sesini dinleyin.

12 Haziran 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz.

12 Haziran 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 12' 09" R
Ay
Balık
05° 14' 30"
Merkür
Koç
18° 15' 49"
Venüs
Boğa
04° 31' 30"
Mars
Koç
01° 55' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 34"
Satürn
Balık
16° 49' 24"
Uranüs
Boğa
22° 30' 40"
Neptün
Balık
28° 59' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 09"
Lilith
Başak
23° 39' 18"
True Node
Koç
15° 21' 50"
Son Güncelleme : 03/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>