Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin heyecanı dolu dolu yaşayabilmeniz, tüm etkilenmelerin dışında olduğunuz şeklinde vereceğiniz izlenime çok bağlı. Aile desteği, sadece onaylama anlamında da olsa, süreç içinde sizde yönlendirildiğiniz duygusu yaratabilir.

İş hayatınızda küçük bir taşınma var. Bugünlerde ön hazırlığına girişeceksiniz. Bir tür ortaklık içinde olduğunuz arkadaşınız, yeni fikirleriyle sizi düşündürecek.

İş yaşamınızdaki hareketlilik, bugünlerde size yeni kazanımlar getirebilir. Para alışverişlerindeki temkinliliğiniz, her çeşit olumsuz koşula hazırlıklı olarak yakalanmanızı sağlıyor.

Bazı çözümsüz gibi görünen çelişkilerde yapabileceğiniz şey oldukça fazla. İş ortamınızda bazı ilişkileri yumuşatmada dinamo görevi yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ilişkilerine çok bağlısınız. Bu yüzden kendi problemlerinizle baş başa kalma fırsatınız pek olmuyor. Ama bu konularda alan, veren memnun ilişkiler içindesiniz. Bugünlerde bir ziyaretle ilgili çevrenizde biraz hoşnutsuzluklar olacak. Ziyaretin arkasındaki günlerde, çevrenizden gelecek kışkırtmalarla, biraz canınız sıkılacak gibiyse de bu sıkıntı kısa ömürlü.

6 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün büyük kısmında Ay, Yengeç burcunda ilerliyor. Sabah Ay'ın Satürn ve Plüton ile zıt açıda olması aile içerisinde karşıt görüşlerin ortaya çıkabileceğini gösteriyor. Sakin kalmanızda fayda var. Günün devamında Ay'ın Venüs ile güzel kontağı ise güzel bir zaman dilimi geçireceğinizi gösteriyor. Saat 17:10-22:15 arası Ay boşluğa giriyor. Saat 22:15 itibariyle Aslan burcuna geçen Ay, aşk hayatınızda şanslı bir gece geçirmenizi sağlayabilir. Yeni adımlar atabilirsiniz.

6 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karar vermek zorunda hissediyorsun!Bugün en ufak bir cümleden dahi birçok anlam çıkarabilir, tavırlarını bu çıkarımlara göre şekillendirebilirsin. Kendine güvenerek yapacağın konuşmalar, insanlar üzerinde genel anlamda bıraktığın izlenimi tazelemene yardımcı olabilir. Evliliğinde son zamanlarda artan sorunlar hâkimse, kendini bir karar almak zorunda hissedebilirsin. Gün içerisinde eski bir dostun ile ilgili alacağın haberler seni derinden etkileyebilir. Yakın arkadaşlarınla paylaşımların sayesinde yüzün gülecek. Zaman ayırdığın hobilerin, çok farklı çevrelere dâhil olmanı sağlayacak. Özellikle miras, mal paylaşımı gibi parasal konuların manevi duyguları körelttiğini göreceksin. Aileni ihmal etmen aranızda ufak kırgınlıkların yaşanmasına sebep olabilir.

6 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geriye baktığınızda hiçbir şeyin sizin tarafınızda olmadığını görmek sizi üzse de bunu bir güçlenme vesilesi sayabilirsiniz. Kime güven duymanız gerektiğini öğrenmelisiniz.

6 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve ait konular gündeminizi etkileyebilir. Evinizde yenilikler yapmak için para ayırabilirsiniz. Geçmişe yönelik konuların gündeme geleceği zamanlar var. Kendi iç sesinizi dinleyerek üstesinden gelebilirsiniz. Çözmek istediğiniz konuların tamamlanması için uygun imkânlar doğacak. Babanızla ilgilenmeniz gerekebilir.

6 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aldığınız kararların arkasında durmak konusunda problem yaşayabilirsiniz. Birden karar almak yerine etraflıca düşünerek karar alıp başarılı olabilirsiniz.

6 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Koç; bugün evinle, ailenle ilgilenerek veya dinlenerek zaman geçirebilirsin. Kendi içine dönüp tavırlarına, duygularına ve etrafındaki dünyaya karşı sergilediğin görüntüye bir göz atmak için uygun bir gün olabilir. Alışkanlıkların ve geçmişinden gelen koşullanmalarının şimdiki yaşamını nasıl etkilediğini düşünebilir ve yeni stratejiler belirleyebilirsin.

6 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizden biri sizden bir yardım için destek isteyebilir, bu da sizi biraz karışık hissettirebilir. Hatta bu konuyu sonradan öğrendiğiniz için dışarıda bırakılmış hissedebilirsiniz. İyice düşünüp, hayır demek istiyorsanız, baştan hayır demelisiniz.

6 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısında ev içindeki meseleler biraz sizi yorabilir. Zira aile içi diyaloglarda küskünlük, çatışma, anlaşmazlık yaşamanız mümkün. Evde yarım kalan tadilat işlerini bitirmek göreviniz haline gelebilir. En iyisi açık havanın, bol güneşin tadını çıkarın.

6 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Arkadaş ortamlarına katılın.

6 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 53' 50" R
Ay
Boğa
00° 53' 50" R
Merkür
Koç
20° 55' 30"
Venüs
Boğa
09° 13' 15"
Mars
Koç
04° 51' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 14"
Satürn
Balık
17° 08' 20"
Uranüs
Boğa
22° 43' 52"
Neptün
Balık
29° 06' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 45"
Lilith
Başak
24° 04' 40"
True Node
Koç
15° 24' 00"
Son Güncelleme : 07/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>