Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi sevgiye çok yakın hissederek, duygusal yaşamınızda olumlu beklentiler içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle güzel paylaşımların yaşanabileceği bir gündesiniz.

İş konusunda her şey çok olumlu sürmekte. Günden güne işinizdeki konumunuz genişliyor. Disiplinli çalışmanızın meyvelerini alıyorsunuz. İş arkadaşlarınızın takdirini topluyorsunuz. İşinizde daha yüksek bir konuma ulaşmanız sözkonusu.

Maddi konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken ani kararlar almamaya ve aşırı rahat davranmamaya özen gösterin.

Sağlığınız ve ailenizle ilgili konular bugün sizin için her zamankinden daha önemli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevreniz, son zamanlardaki değişiminizi ilgiyle izliyor. Yaşadığınız coşkuyla ilgili gizli, içe dönük tavrınız, arkadaş çevrenizde merak konusu. Akraba çevrenizde epeyce bir zamandır süregelen küçük bir sorun, herkesin soruna yanlış bir tutumla yaklaşması sonucu büyük bir dert haline gelebilir. Bu sorunu bir süre daha yaşayacaksınız.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, İkizler burcunda hareket ediyor. Saat 13:01'de 12 derece İkizler burcunda yeniay meydana geliyor. Yeniay yoğun temponuzda size fırsatlar sunacak. Çalışıyorsanız belki çok mesai yapacaksınız. Belki de aynı anda bir sürüönünüze yığılacak. Ama bilin ki bu yoğunluk size yeni kapılar açacak. Eğitim hayatına devam edenler için de yeni başlangıçların kapısı açılacak. Eğer yazma yeteneğiniz varsa, mutlaka bu yeniay yakınlarında internette yazılarınızı yayınlayın. Beklediğinizden fazla ilgi çekebilir. Detaylı yazı için tıklayınız.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerin dikkat çekecek!Bugün öğle saatlerinde değişken burçta Yeniay başlayacak. Etrafında meydana gelen olaylara karşı daha sorgulayıcı bir tavır sergileyebilirsin. Senin için hareketli bir gün olacağını belirtmek gerek. Dikkat etmen gereken konu ise kiminle ne konuşacağın. Sır olarak verdiğin konular iki kişi arasında kalmayabilir. Gün içerisinde isteklerini uygulamaya geçirmek istesen de kısa zamanda net sonuçlar elde edemeyebilirsin. İlişkin varsa ya da evliysen, değer verdiğin kişiyle birlikte uzun zamandır gitmek istediğiniz etkinliğe katılabilirsiniz. Bugün aynı zamanda bulunduğun grup içinde farklı fikirlerinle dikkatleri üzerine çekebilirsin.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışanlar içingörüşmeleri ve toplantıların yoğun olacağı bir gün yaşanabilir. Yeni bir projeyi başlatmak için gereken gücü fazlasıyla bulabilirsiniz.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ticari konularda daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. İletişim açısından kuvvetli bir gündesiniz. Yazışma ve sözleşmelerinizi yapmanız için uygun zamanlar var. Öğle saatlerinde çift durumların arasında kalabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenmeniz gereken durumlar olabilir. Akşam saatlerinde duygularınızı daha rahat paylaşabilirsiniz.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bütün streslerinizin uzaklaştığını görebilir, bazı konularda daha olabilirsiniz. Olayları nezaketle çözebildiğiniz için üstlerinizin ilgisini toplayabilirsiniz.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Koç; haftaya Yeniay'ın etkileriyle başlarken iletişim trafiğin de oldukça hareketli görünüyor. Gündemin yoğun ve aksiyon içerse de hayatına katacağın yeniliklerden sıkılmayacaksın. Yakınların, eğitim hayatın veya işlerinden kaynaklı sorumluluklar yeni misyon edinmeni sağlayabilir.

3 Haziran 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Baş ağrınız veya karın ağrınız varsa, bedeniniz “Mola vermem gerek!” diyor olabilir. Bugün haritanızdaodaklı stresler ve fazla çalışmanın etkileri görünüyor. Ekstra dinlenme ve tatile ihtiyacınız olduğu görünüyor, fırsatınız varken değerlendirin.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcu ilişkiniz konusunda oldukça şanslı zamanlar yaşıyorsunuz. Birlikte nasıl hareket edebileceğinizi bilmek sizi rahatlatıyor. Uyum içerisindesiniz. Bu durum hayatınızın diğer kısımlarına da pozitif olarak yansıyor. İş hayatınızla ilgili karar vermekte acele davranmamalısınız.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz.

3 Haziran 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 59' 56" R
Ay
Başak
18° 05' 36"
Merkür
Boğa
02° 11' 17"
Venüs
Boğa
22° 05' 34"
Mars
Koç
12° 51' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 10"
Satürn
Balık
17° 54' 49"
Uranüs
Boğa
23° 20' 17"
Neptün
Balık
29° 22' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 44"
Lilith
Başak
25° 14' 16"
True Node
Koç
14° 54' 18"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>