Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi sevgiye çok yakın hissederek, duygusal yaşamınızda olumlu beklentiler içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle güzel paylaşımların yaşanabileceği bir gündesiniz.

İş konusunda her şey çok olumlu sürmekte. Günden güne işinizdeki konumunuz genişliyor. Disiplinli çalışmanızın meyvelerini alıyorsunuz. İş arkadaşlarınızın takdirini topluyorsunuz.

Maddi konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken ani kararlar almamaya ve aşırı rahat davranmamaya özen gösterin. Parasal açıdan arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz.

Sağlığınız ve ailenizle ilgili konular bugün sizin için her zamankinden daha önemli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorumluluklarınızın artması, yorulmanıza neden oluyor. Üstesinden geleceksiniz. Bu konuda herkesin size güveni tam. Sade bir insan oluşunuz, ilişkilerinizde kolaylıklar sağlıyor. Bugün ev hayatınızda sevindirici sürprizleriniz olabilir. Yakınlarınıza bağlılığınız, aldığınız bazı kararları yeniden gözden geçirmenize yol açacak.

2 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlamasıyla Ay, 01:52-14:47 saatleri arasında boşlukta ilerliyor. 14:47'de İkizler burcuna geçen Ay, sosyal bir gün içerisinde olduğunuzu gösteriyor. Yakınlarınızla, kardeşlerinizle birlikte vakit geçirebilirsiniz. Ay'ın Kiron ile oluşturduğu güzel kontakla beraber hayatınızda çözümsüz kalan size yük olan sorunları konuşarak çözebileceğinizi gösteriyor. İçinize atmak çözüm olmayabilir.

2 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zamana bırakıyorsun!Bugün Ay saat 01:57'den 14:47'ye kadar boşlukta hareket edecek. Detaylara değil, büyük resme odaklanmak her şeyi değiştirebilir. Tek başına halledemeyeceğini düşündüğün işlerde yardım istemekten çekinme; gün birlikte hareket etmeyi destekliyor. Kendi işini yapıyorsan, teknolojik aletlerinle ilgili karşılaşabileceğin problemler işlerini biraz aksatabilir. İkili ilişkilerinin ön plana çıktığı günler? Geçmişte bıraktıkların hala zihninde canlanırken yeni bir insana odaklanmak zor geliyor olabilir. Bugünlerde karşı tarafın beklentilerinin de artması bu ikilemi sana oldukça hissettiriyor olmalı. Karışıklıkları, soru işaretlerini en iyisi zamanın kendisi çözsün, diyeceksin.

2 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aile içinde bir denge kurmak ve bazı konuları aydınlığa kavuşturmak için konuşmalar yapabilirsiniz. Seyahatleriniz ya da kişisel planlarınızdaki bazı değişimler motivasyonunuzu hemen bozmamalıdır.

2 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında, Ay Boğa'da iken daha kararsız, hareketsiz kalabilirsiniz. Ancak öğle sonrasında yeni fikirler ve çevresel değişiklikler gündeme gelebilir.

2 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda bereketinizin gözle görülür olması sizi rahatlatacak. Aşk konularında sinirinizi kontrol edememe meyiliniz olabilir.

2 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Koç; bugün kendini parasal anlamda güvence altına almak isteyebilirsin. Sahip olduğun şeyler için fazla duygusal davranabilir ve bu konularla alakalı objektif davranamayabilirsin.  Günün belli bir zamanını kendine ayırmanda ve sakinleşmende fayda var. Akşam sosyalleşmek için planlar yapabilirsin.

2 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Baş ağrınız veya karın ağrınız varsa, bedeniniz “Mola vermem gerek!” diyor olabilir. Bugün haritanızdaodaklı stresler ve fazla çalışmanın etkileri görünüyor. Ekstra dinlenme ve tatile ihtiyacınız olduğu görünüyor, fırsatınız varken değerlendirin.

2 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay İkizler burcunda olacağı için çok hareketli bir güne hazırlıklı olun. Bol bol konuşacak, kısa yolculuklar yapacak, eğitim ve tanıtım faaliyetlerine yelken açacaksınız. Kitle iletişim araçlarının hepsinden bugün maksimum düzeyde faydalanırsınız, tesadüfen yolda karşılaştığınız kişilerle kolayca arkadaşlık kurabilirsiniz. Ticari faaliyetleriniz hızlanır. Ufak işletmelerle diyaloglarınızı güçlendirebilirsiniz. Zihniniz aktif ve uyanık olacaktır.

2 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

2 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>