Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Olayların istediğiniz yönde gitmemesi sizi rahatsız edebilir. İlişkiniz için yepyeni düşünceleriniz ve planlarınız olmasına karşın bunları hemen uygulamakta engellerle karşılaşabilirsiniz.

İşle ilgili öncelikler ve tamamlanması gereken sorumluluklarınız var. Özellikle sabah saatlerinde bu konuda hızlı ilerleme sağlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan destek görmeniz muhtemel.

Parasal ortaklıklar son derece ilgi çekici olabilir. İstediklerinizi elde etmek için çok daha büyük bir çaba sarfediyorsunuz. Parasal konularda büyük bir hareketlilik yaşanabilir.

İkili ilişkiler ve ortaklıklar bağlamında daha toleranslı olmalı ve çatışmalardan uzak kalmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı arayanlarınız olabilir. Onlarla aranızdaki çözümsüzlüğü ileriye ertelediğinizi sanıyor olmanız, size biraz sıkıntılar yaşatabilir. Birkaç gününüzü bu çözümsüzlükle uğraşarak geçirecek gibi görünüyorsunuz. Akşam alacağınız bir haber, yakın bir tanıdığınıza bir ziyaret yapmanızı gerektirecek. Bu ziyarette gelecekle ilgili sevindirici fikirler alacaksınız.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Yengeç burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Erken saatlerde Ay ve Uranüs arasındaki güzel açıyla ailenizin içinde sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ay ve Mars'ın kavuşmasıyla beraber evinizin içinde yapmak istediğiniz değişiklikler için harekete geçebilirsiniz. Zaman zaman agresif olabilirsiniz. Özellikle ailenize karşı olan tepkilerinizde dikkatli olmalısınız. Evinizin içinde riskli işlerden kaçının.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklenmedik sürprizler yaşıyorsun!Ay, bugün su burcunda hareket ediyor. Nereye gitsen ilgi toplamaktan şımarabilirsin. Arkadaşların seninle âşık atamayacaklarını düşünmeye başlıyorlar. Öğle saatlerinde gündemin değişebilir. Farklı olaylarla karşılaşabilir, alışkın olmadığın sorunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsin. Bugün önceden beri sahiplendiğin ve benimsediğin olaylarla karşı karşıya kalmak istiyor olman seni karşılaşacakların karşısında kaygıya sokabilir, güvensiz hissettirebilir. İlişkin varsa ya da evliysen, değer verdiğin kişinin yapacağı sürprize çok sevineceksin. Araban ya da sık sık elinden düşmeyen elektronik aletlerin konusunda sıkıntılar yaşamış olsan da günü rahat bir şekilde kapatacaksın.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yeni yerler keşfetmek isterken bir yandan da kendinizi yorgun ve sakinlik arayışı içinde hissedebilirsiniz. Bu ani ruhsal değişiminize kapılmayın.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınız ile ilgili değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Evde olası kazalara karşı temkinli olmanızda fayda var. Sabah saatlerinde ilişkiler daha akıcı. Keyifli olaylar yaşayabilirsiniz. Güven aradığınız durumlar oluşabilir, iç sesinizi dinleyerek doğru sonuçlara ulaşabilirsiniz. Babanızla ilgili konular gündeme gelebilir, ihmal etmemeye çalışın.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı arkadaşlıklar sizi o kadar yanıltıyor ki… Samimiyeti konusunda yanıldığınız kişiler, özel hayatınız konusunda sizi yanlış kararlar almaya veya yanlış davranışlarda bulunmaya sürükleyebilirler. Mesafelerden uzak durun. Hep bir adım daha yakın durmaya çalışın sevdiğiniz kişiye. Bazı insanlar fırsat kolluyorlar.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Koç;  güne aile meseleleriyle başlayabilir, eve dair hassasiyetlerin artarken duyguların ve sezgilerinle işlerine yoğunlaşabilirsin. Aile fertlerinle yaşamış olduğun sıkıntı tekrar gündeme gelebilir. Kendine göre doğrularını ve yanlışlarını ölçüp tartabilirsin. Empati kurmaya çalışsan da anlayışı ve hoşgörüyü bugün karşından bekleyebilirsin

5 Haziran 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haritada, bugün iletişim alanında güçlü bir gününüzdesiniz. Sözünüzün duyulduğu, eğer işiniz ilgiliyse, televizyon, yazılı basın gibi mecralarda yer alabileceğiniz bir gün olduğunu bilmelisiniz. Yaratıcı bir işteyseniz, bugün işinizi gerekli yerlere duyurabileceğiniz bir enerji var.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat ederken sizi ailevi meselelere yöneltecek. Ev alıp, satmak, kiralamak için bayram tatilinde plan yapabilirsiniz. Annenizle beraber vakit geçirebilir ya da çocuklarınıza özel ilgi gösterebilirsiniz. Ev dekorasyonunu değiştirmek, deniz kenarında vakit geçirmek, vapura binmek size iyi gelir.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak.

5 Haziran 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 48' 35" R
Ay
Koç
29° 34' 21" R
Merkür
Koç
20° 51' 07"
Venüs
Boğa
09° 06' 34"
Mars
Koç
04° 47' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 58"
Satürn
Balık
17° 07' 54"
Uranüs
Boğa
22° 43' 33"
Neptün
Balık
29° 05' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 27"
Lilith
Başak
24° 04' 04"
True Node
Koç
15° 24' 08"
Son Güncelleme : 07/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>