Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde yapmak istediğiniz yenilikler için yeterli arzuya sahipsiniz. Bugün dış görüntünüz ve kişiliğinizle dikkat çekmek isteyebilir, ve bu konuda partnerinizi etkileyebilirsiniz.

Bugünyerinizde kaygılı yaklaşımlar içine girmeniz mümkün. Ortak çalışmalardan ve yatırımlarda sorunlar yaşayabilirsiniz. Kısa yolculuklar gündeme gelebilir veçevrenizle iletişiminizde artış gözleyebilirsiniz.

Parasal konular ön plana gelmekte. Son günlerde başlattığınız yenilikleri daha somut hale getirebilirsiniz. Harcamalarınızı gözden geçirme zamanı.

Kendinize daha fazla özen göstermelisiniz. Özellikle şu günlerde sağlıkla ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda kısa bir yolculuğunuz var. Sizi bu yolculuğa pek sıcak baktırmayan duyumlar alıyorsunuz. Ama gitmeniz halinde, yeni düşüncelerle yeni planlar içine girebilirsiniz. Sizi çok ilgi çekici bulan birine, bazı önsezilerinizle yakınlık duyamıyorsunuz. Sezgileriniz, karşı tarafın ısrarcılığına rağmen sizi bu ilişkiyi sınırlı tutmaya yönlendirecek.

4 Haziran 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay, İkizler burcunda ilerliyor. Yine enerjinizin bol olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Ay ve Merkür‘ün kavuştuğu akşam saatlerine doğru beklediğiniz hayırlı haberleri alabilirsiniz. Devamında Ay, 18:41-19:16 arası boşluğa giriyor. 19:16 itibariyle ise Yengeç burcuna geçiyor. Bugün ayrıca Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 27 Haziran'a kadar aileyi ilgilendiren bir konuda haberler alabilirsiniz. Rahatsız olan birinin sağlık durumuyla ilgili de olabilir. Evinizle ilgili de gelişmeler yaşanabilir.

4 Haziran 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeteneklerini keşfediyorsun!Bugün gökyüzü, ilgi beklediğin, ima etmekten korkmadığın, aşkın ise kazandığı bir günü işaret ediyor. Neden dersen, bayramın ilk günü senin için sürpriz gelişmeleri de beraberinde getirecek. Aşkın uzak olmadığını bir kez daha göreceksin. Duygularının karşılıksız olmadığını fark edeceksin. İlişkin varsa ya da evliysen, değer verdiğin kişinin ailesi ile ilgili maddi sorunlar gündeme gelebilir. Eğer sanatla ilgiliysen, kafa açıcı fikirler sayesinde, ilerleme kaydedebilirsin. Yeteneğin olmadığını sandığın alanda küçük ama etkileyici başarılar sağlayabilirsin. Mide problemin varsa, işlenmiş, sağlıksız gıdalardan uzak durmanda fayda var.

4 Haziran 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerinizi gerçekleştirmek için öncelikle sağlam bir plan kurmalı ve olayları tüm yönleriyle değerlendirmelisiniz. Bundan sonrakiise tecrübeli kişilerle yola çıkmanız olacaktır.

4 Haziran 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça güçlü zihinsel süreçler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerle etkinlik organize edebilirsiniz. İş hayatınızda yazılı iletişiminizin yoğun olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Yapmayı hayal ettiğiniz konularda kısıtlanma yaşadığınızı hissettiğiniz zamanlar olabilir. Riskli konularda karar verme konusunda cesaretli davranabilirsiniz.

4 Haziran 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özel yaşamınızla ilgili sert ve radikal kararlar alabilirsiniz. Bu duruma sizleri Merkür?ün dahiyane düşünceleri ve öz gezegeniniz Mars itmekte.

4 Haziran 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Koç; bu dönemde yeni bir şeyler öğrenmek için fırsatlar karşına çıkabilir ve yakın çevrenle, kardeş ya da kuzenlerinle daha çok bir araya gelebilirsin. Ancak onların anlatacaklarının tarafsız olmadığını ve olayları berrak bir şekilde görememe ihtimalin var. Bu dönem ailenin isteklerine daha duyarlı olabilir, misafirlerin artabilir.

4 Haziran 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünodaklı bir seyahat, yol sizin canınızı sıkabilir. Ancak bugün, maddi konularda fırsatlar da görünüyor; para biriktirme, borç alma ve yatırım alanlarında kendinizi şanslı hissedebilirsiniz.

4 Haziran 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün iletişim gezegeni Merkür duygusal Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Ailenizle birlikte günün keyfini, yeme ve içme, dostlarla sohbet etme gibi basit zevklerle şekillendirin. Temmuz'un ilk haftasıyla geri hareketine başlayacak olan ve Yengeç burcunda kalacak olan Merkür, ev ve aile ilişkilerinize daha fazla vakit ayırmanıza neden olacak. Evi yenileme, satın alma ya da satma konuları gündeme gelebilir.

4 Haziran 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için önemli bir gün olacak. Alacağınız bir haber sizi çok sevindirecek. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

4 Haziran 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 01' 33" R
Ay
Başak
18° 25' 16"
Merkür
Boğa
02° 13' 28"
Venüs
Boğa
22° 07' 37"
Mars
Koç
12° 52' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 34"
Satürn
Balık
17° 54' 56"
Uranüs
Boğa
23° 20' 23"
Neptün
Balık
29° 22' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 49"
Lilith
Başak
25° 14' 27"
True Node
Koç
14° 54' 21"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>