Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bir yorgunluk içinde gibisiniz. İlişkinizin iki taraflı olarak sürekli sorgulanması gelecek günlerde bazı kararlar aldırabilir. İlişkinize dönük beklentilerinizde tatminsizlikleriniz var.

Bugünlerde ayağınızı sağlam basmalısınız. Sizi güç durumlara sokma niyetinde olan birileriyle mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Yakında eski birarkadaşınız tarafından aranacaksınız, sizden birtakım istekleri olabilir.

Paranızı iyi kontrol edemiyorsunuz. Hareket halindeki bir miktar toplu paranız riskli alanlardan korumak isteyeceksiniz. Bir satış işiniz olacak. Bu işin kovalaması tek başınıza size düşebilir.

Önümüzdeki günlerde kafanızı oldukça karıştıracak gelişmeler söz konusu olabilir. Birisiyle ilgili olarak yakın bir arkadaşınızdan bilgi almak isteyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçen günlerdeki, doğrudan sizinle ilgili bir yanlış değerlendirmenin hazımsızlığını üzerinizden atmaya çalışacaksınız. Kendinizden bile gizlemeye çalıştığınız genel bir güvensizlik yaşıyor gibisiniz. Bugünlerde kendinize yönelip birtakım yenilenmelere açık olmanızda yarar var. Bazı konulardaki değişmez düşünceleriniz saplantılara dönüşebilir

7 Haziran 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında Aslan burcunda hareket ediyor. Sevdiğiniz kişinin ön planda olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Zaman zaman gergin hissetseniz de geçmişteki yaralarınızı sarmak için tek çözüm sakin kalarak konuşmak olmalıdır. Çocuğunuz biraz daha sizden duygusal yakınlık bekliyor olabilir. Merkür ve Uranüs arasındaki güzel açıyla da ailecek sevineceğiniz sürpriz bir haber alabilirsiniz.

7 Haziran 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnatçı tavrılar sergileyebilirsin!Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Elektronik eşyalarda bozulmalar, elektrik kesintileri vb. gibi problemlerle karşılaşabilirsin. Öte yandan ailevi sorunlar da gün içerisinde ön plana çıkabilir. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, tüm cesaretini toplayıp hoşlandığın kişiye duygularını açabilirsin. İlişkin varsa, sevgilin sana karşı inatçı bir tavır sergileyebilir. İki inatçı aynı ipte yürümez! Bu da aranızda küçük fikir ayrılıklarına neden olabilir. Diğer yandan elinde bir miktar para varsa, yatırım yapman için uygun bir gün diyebilirim. Özellikle araba alım satımı ile ilgili konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde yakın arkadaşınla bir araya gelebilirsin

7 Haziran 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki kişinin eksik yönlerini görmeniz ve bunu büyütmeden karşı tarafa aktarmanız sizi ilişkinizde daha güçlü bir aktör yapabilir.

7 Haziran 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade ederken duygusal abartılar yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Harcamalarınıza dikkat etmekte fayda var. Bugün sanatsal aktivitelerle gününüzü değerlendirmek isteyebilirsiniz. Birkaç gündür ilgilendiğiniz işlerinizi tamamlamakla uğraşabilirsiniz.

7 Haziran 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı ve tutumunuzu verimli şekilde kullanmak elinizde olsa da yer yer korumacı olacakken baskıcı olabiliyorsunuz. Sahiplenmeyin, sahip çıkın.

7 Haziran 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Koç; olayları kontrol etmekte zorlandığın ve kendi kendini kurban durumuna düşürdüğün bir gün olabilir. Hayal kırıklıklarını aşabilmek için eksiklerini fark etmen ve detaylara gereken önemi göstermen gerekiyor. Düşüncelerinden şüpheye düştüğün için karar almakta ve harekete geçmekte zorlanabilirsin.

7 Haziran 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla ilgili beklenmedik ve değişiklikler veya mücadele alanları görünüyor. Daha önceden programını yaptığınız bir plan bozulabilir. Bu, biraz arkadaşınızın bencilliği veya inadı yüzünden olabilir. Siz plana kendiniz gidin.

7 Haziran 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederken, haftayı, arkadaşlarınızla neşeli bir akşam yemeğinde buluşarak keyifle hafta sonuna adım atabilirsiniz. Diğer yandan sanat gösterilerini takip etmek, tiyatroya gitmek, sosyalleşmek bayram yorgunluğunu üzerinizden atmanıza yardımcı olur. Çocuğunuza ayıracağınız kaliteli zaman da paha biçilmez değer taşır.

7 Haziran 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

7 Haziran 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 40' 13"
Ay
Kova
27° 25' 06"
Merkür
Koç
17° 57' 25"
Venüs
Boğa
03° 50' 57"
Mars
Koç
01° 30' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 51"
Satürn
Balık
16° 46' 35"
Uranüs
Boğa
22° 28' 47"
Neptün
Balık
28° 58' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 19"
Lilith
Başak
23° 35' 39"
True Node
Koç
15° 21' 10"
Son Güncelleme : 02/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>