Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

O, kendisini size fark ettirmek için elinden geleni yapıyor. Bazen geçmişi düşünmekten bugünü yaşayamaz hale geliyorsunuz. Önemli gelişmelere açık günler içindesiniz. Bundan yararlanmayı bilin.

Kararsızlıkların ya da umursamazlıkların yolunuza çıkmasına izin vermemelisiniz. Bir süre kolektif tutumlardan kaçınıp bireysel davranmanız yararlı olabilir.

Alacağınız maddi değeri yüksek bir hediye sizi sevindirecek. İhtiyaçlarınızı asgari ölçülerde sınırlamanın getirdiği rahatlık azımsanacak gibi değil, doğru yoldasınız.

Hayallerinizin gerçekleşmesi için bir kapı aralanabilir. Önemli bir görüşmede imkansıza yakın bir projenizle ilgili olarak umutlanacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde sizinle iletişim kurmaya kararlı insanlar var. Bugünü, algılama yeteneğinizi diri tutarak geçirmeniz halinde çok sevinçli bir akşam yaşayabilirsiniz. Bugünlerde içinde bulunduğunuz zamanı değerlendirmek yararınıza olacak. Duygusalsınız. Davranış ve kararlarınızı bu özelliğinizden bağımsız belirlemede zorluklar çekiyor gibisiniz.

9 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlamasıyla Ay, 00:23-00:44 arası boşlukta ilerliyor. 00:44 itibariyle ise Başak burcuna geçiyor. Günün genelinde enerjinizin düştüğünü hissedebilirsiniz. Sağlığınız için dinlenmeniz iyi olacaktır. Bugün Venüs İkizler burcuna geçiyor. 3 Temmuz tarihine kadar kardeşleriniz, akrabalarınız ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşinizde başarılarınızdan ötürü getirinizi arttıracak primler kazanabilirsiniz. Yeni bir eğitim için kolları sıvayabilirsiniz. Gireceğiniz sınavlarda güzel neticeler alabilirsiniz.

9 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dinlenmeye vakit ayırıyorsun!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Bu da demek oluyor ki; yaklaşık bir sendir yaşadığın ve seni huzursuz eden problemlerin, üzerinde yaratığı etkileri ortadan kalkabilir. Son günlerde hayatında ve ikili ilişkilerinde kararları senin aldığın bir süreçten geçiyor olabilirsin. İş yaşamında ise stratejik davranmanın sana somut getirileri olacaktır. Gün içerisinde kaybettiğin bir eşyayı da bulman mümkün. İlişkinde sorun yaşamış ve bir sonuca bağlamamışsan, bugün sevgilinin sana karşı olan tutumu seni mutlu edebilir. Dinlenmek ve bireysel zaman geçirmek için ideal bir gün. Güzel bir pazar günü geçirmeye ne dersin? O halde gereksiz tüm konuları ertele! Zaman hızla akıyor. Zamanın tadını çıkar.

9 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Toplumsal konulardaki duyarlığıyla öne çıkan birisine yardım edebilir ve kendinizi istediğiniz gibi ifade edebilirsiniz. Her zamankinden daha cesur ve kararlı olmalısınız.

9 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi iç dünyanıza ve ihtiyaçlarına daha çok yönelebilirsiniz. Ayrıca evde ve evle ilgili uğraşlar da gündeminize gelebilir.

9 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi zorluklarınızın üstesinden gelmek için atacağınız her adımın başarılı sonuçlanacağı bugünlerde borçlarınızı bitirmek odaklı çalışmalısınız.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Koç; uzunca bir tatilin ardından yapman ve bitirmen gereken işlere odaklanarak yeni haftayı planlamaya başlayabilirsin. Geçtiğimiz günlerde almış olabileceğin ticari bir teklifi değerlendirmek isteyip, gerekli araştırmaları yapabilirsin. Önümüzdeki günlerde yakınlarının mutluluğuna ortak olabilir, eğitim alanında başarı sağlayabilir ve çok sayıda yolculuk yapabilirsin.

9 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sürekli herkesin isteklerine evet demek zorunda hissetmeyin. Başkalarının da sorumluluk alması gerektiğini düşünüyorsanız, bunu söylemekten çekinmeyin. İhtiyacınız olan iyileşme ve dinlenme zamanını kendinize ayırdığınızdan emin olmanız gereken bir gün.

9 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcuna geçen ilişkiler, ahenk, uyum, beraberlik, şans ve aşk gezegeni Venüs, size sınırsız iletişimin ve bol seyahatin kapılarını açacak. Ayrıca tanıtım etkinliklerinizi artırır. Yeni çalışma haftasına hızlı, aktivitesi bol bir giriş yaparsınız. Tanıtım işleriyle uğraşanların öne çıkacağı bir dönem.

9 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

9 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 58' 00" R
Ay
Balık
01° 46' 01"
Merkür
Koç
18° 07' 31"
Venüs
Boğa
04° 13' 32"
Mars
Koç
01° 44' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 09"
Satürn
Balık
16° 48' 09"
Uranüs
Boğa
22° 29' 50"
Neptün
Balık
28° 59' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 20"
Lilith
Başak
23° 37' 41"
True Node
Koç
15° 21' 31"
Son Güncelleme : 03/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>