Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zararsız takıntılarınıza karşın yine de her şeyin yolunda gittiği söylenebilir. Size her anlamda uygun biriyle berabersiniz. İlişkinizi daha bir esneklikle değerlendirebilirsiniz.

Üzerinize aşırı yük alıyorsunuz. Dayanışma anlayışınızda biraz aşırılıklar var. Kendinizi abartılı bir şekilde ön plana atmamanız halinde, kimseye borçlu kalmış olmayacaksınız.

Tüm aile bireylerinin baskısı sonucu çok gerekli, ama çok da yüklü harcamalara girebilirsiniz. Para meselelerinde, her anlamda güven verici biri olarak tanınıyorsunuz.

Gerçekçi zamanlama hesapları, özel yaşamınızı belli ölçülerde öne çıkarma isteğinizde hayal kırıklıkları yaşatabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde içinizde taşıdığınız çelişkilerin çok yönlü nedenleri olabilir. Aldırmadığınız bir iki ufak sorunun yanında, sürekli ertelediğiniz bir temel sorunu bir arada yükleniyorsunuz. Değişime açık biri olduğunuz kadar, sürekli kendinizi tekrarlayan yanlarınız da var. Bu akşam bir toplulukla yemekte olacak ve unutamayacağınız saatler geçireceksiniz.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün Aslan burcunda hareket ediyor. Sabah saatlerinde gerçekleşen Ay ve Jüpiter arasındaki pozitif görünümle, aşk hayatınızda şanslı bir zaman dilimi geçirebilirsiniz. Kendinizle ilgili yeni bir hobiye başlamak isteyebilirsiniz. Tutkuyla seveceğiniz bugün içerisinde akşam saatlerinde Ay-Venüs arasındaki gergin açıyla partnerinize karşı sert tavırlar göstermemeye dikkat edin.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş konular gündeminde!Gün sana beklentilerini gerçekleştirme fırsatı sunarken sen de bunları verimli bir şekilde şekillendirdiğin günlerden geçiyorsun. Gündemin radikal bir şekilde değişmeye başlıyor, hazır mısın? Özellikle gün içerisinde tanışacağın kişiyle kuracağın güçlü iletişim sayesinde büyük birteklifi alabilirsin. Hayatının değişmeye başlayacağını içten içe hissetmen daha özgüvenli ve huzurlu hissetmeni sağlayacak. İlişkin varsa ya da evliysen, değer verdiğin kişiyle geçmiş konular yeniden gündeme gelebilir. Hiçbir konuda baskıcı davranmaman gerektiğini en iyi sen biliyorsun. Değişim döngüsünden geçerken öz bilincinin de farkına varacaksın.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha sakin ve yapıcı duygular içinde hissedebilirsiniz. Tatilinde son bulmasıyla kendinizle ilgili yeni kararlar alırken ve yeni başlangıçlar yaparken bulabilirsiniz.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Kendinizi daha canlı ve keyifli hissedebileceğiniz konulara zaman ayırabilirsiniz. Aşk ve eğlenceli gelişmeler vurgulanmakta.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi zorluklarınızın üstesinden gelmek için atacağınız her adımın başarılı sonuçlanacağı bugünlerde borçlarınızı bitirmek odaklı çalışmalısınız.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Koç; bugün neşen yerinde ve keyifli olabilir, hayatın sana sunduğu mutlu anları sevdiklerinle tadını çıkarak geçirebilirsin. Kendini öne çıkarmaktan çekinmeyeceğin ve başarılı olabileceğin bir gündesin. Fakat özgüvenin ani çıkışlar yapmana neden olabilir. Öğleden sonra aşk hayatınla ilgili kalp kırıklıkları yaşayabilirsin.

8 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bekarsanız, sabah aşktan yana şansım yok derken, öğleden sonra bir anda aşk meleğini yanınızda bulabilirsiniz. Bir beraberliği olanlar da öğleden sonra romantizm alevlerinden etkilenecek.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bayram haftasının ardından üzerinizde atıl bir enerji hissedebilirsiniz. Canınız hiçbir şey yapmak istemez. Miskin miskin oturmak pek size göre olmasa da bugünün temposunu yavaşlatmanızda fayda var. Aksi takdirde el attığınız konuların hepsi yarım kalp sizi strese sokar. Hemen hayattan vazgeçmek istersiniz. Fakat böyle bir lüksünüz olmadığının da çok iyi farkındasınız.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

8 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 04' 04" R
Ay
Balık
03° 15' 16"
Merkür
Koç
18° 11' 02"
Venüs
Boğa
04° 21' 14"
Mars
Koç
01° 49' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 37"
Satürn
Balık
16° 48' 41"
Uranüs
Boğa
22° 30' 11"
Neptün
Balık
28° 59' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 41"
Lilith
Başak
23° 38' 23"
True Node
Koç
15° 21' 39"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>