Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ikili ilişkinizde yenilikler bekleyebilirsiniz. Aşk yaşamınızda paylaşımlarınızın artması muhtemel. Duygularınız göstermekten kaçınmayın.

Grup çalışmalarında veya organizasyonlarda yer alıyorsanız gözler üzerinize çevrili olabilir. İşbirlikleri konusunda çıkabilecek fırsatları göz ardı etmeyin. Özel davetler ve toplantılarında sizin için önemli kimselerle tanışabileceğiniz bir gün.

Sıradan masrafların sizi sıkıntıya sokabileceği görülüyor. Bu dönemde maddi paylaşımlarınızı yeniden düşünmeniz ve düzenlemelere gitmeniz gerekebilir.

Bugün bir miktar planlı olmakta fayda var. Mesleki konular fazlasıyla vurgulanırken çok çaba sarf edeceksiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır beklediğiniz fırsatlar belki de şimdi avuçlarınızın içinde. Ne istediğinizi bilmeniz ve çevrenizdekilerin uyarılarına rağmen gösterdiğiniz kararlı tutum, meyvelerini verecek. Şimdi bütün sorun bu kararlılığı korumanızda. Bugün size zor günlerinizde destek veren bir arkadaşınızla uzun, uzun konuşma fırsatı bulabilirsiniz. Yeni birlikteliklere açık bir görüşme olabilir.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, gün boyu Yay burcunda ilerleyecek Ay etkisinde, çevrenizdeki insanları, yaşadığınız ortamı, dünyada olup bitenleri görmek, bilmek, hissetmek isteyeceğiz. Okumak, bilgi sahibi olmak, araştırmak birçoğumuz için ön planda olacak. Her görüşten insanla bağlantı kurabileceğiz. İnancımız ve kendimize olan güvenimiz gayet yüksek olacak. Saat 16:14 Ay-Neptün zorlu görünüm etkisinde, her şeyin iyi olacağına, yolunda gideceğine inanmak istiyor insan. Hayallerinin onu sürüklediği yerde olmaktan yana. Belki bazı şeyler ters gidecekmiş gibi düşünüyor. Ancak bir yandan da iyimser düşünmeye gayret gösteriyor. Beklenmedik durumlardan uzak kalmak istiyor. Beklentileriniz bir hayli yüksek olacaktır. Keyifli bir Cumartesi geçirmemiz dileğimle,

15 Nisan 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sana gelen tekliflere karşı isteksiz davranabilirsin. Bugün ilginç bir şekilde her zamankinden daha temkinli olacaksın.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkileriniz ve ortaklıklarınızla ilgili beklenmedik bazı oluşumlar gündemde. Kariyerde otoriter davranışlar canınızı sıkabilir.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan mutlu edecek uğraşlara yönelebilirsiniz. Kendinizi geliştirebileceğiniz, yeni yerler keşfedebileceğiniz fırsatlar var.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç beklemediğiniz anda alacağınız bir maddi destek size çok iyi gelecek. Zor durumda olduğunuzu kendiniz de kabulleniyorsunuz. Bugün rahatlayarak günü...

15 Nisan 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkileriniz ve ortaklıklarınızla ilgili beklenmedik bazı oluşumlar gündemde. Kariyerde otoriter davranışlar canınızı sıkabilir

15 Nisan 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs'ün düzelmesiyle beraber özel ilişkilerinizde veya ortaklı işlerinizde yaşadığınız sıkıntılar geride kalabilir. Dış ortamlarda parasal olarak çok harcamada bulunmayın.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öncelikli olarak fikirsel ve zihinsel konularda atılım yapabileceğinizi ve sorumluluk alabileceğinizi fark etmelisiniz. Ancak bu süreçte geliştirdiğiniz fikirleri kendinizde tutmak isteyebilirsiniz. Coşkulu, ancak ketum davranış biçimleri geliştirebilir, amaçladığınız konuda kararlı, sorumlu ve tedbirli davranmayı deneyimleyebileceksiniz. Bu Satürn gününde kendinize güveniniz artacak. Mesleki beklentilerinize uygun motivasyonu sağlamış olacaksınız. Uzlaşma enerjiniz tekrar yükselişe geçiyor.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

15 Nisan 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 46' 11" R
Ay
Başak
08° 57' 02"
Merkür
Koç
17° 33' 22"
Venüs
Koç
17° 30' 32"
Mars
Balık
21° 15' 58"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 43"
Satürn
Balık
15° 33' 00"
Uranüs
Boğa
21° 44' 01"
Neptün
Balık
28° 33' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 41"
Chiron
Koç
20° 01' 45"
Lilith
Başak
22° 07' 26"
True Node
Koç
15° 36' 34"
Son Güncelleme : 19/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>