Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinizle olan ilişkinizde duygusal tepkiler verebileceğiniz bir gündesiniz. Romantik ilişkilerinizin seyri, duygusal patlamalarınız yüzünden bozulabileceğinden dikkatli olun.

Kafanız bir miktar karışık olsa da bugün yaratıcılığınızı göstererek ilgi uyandırabilirsiniz. Beklemediğiniz gelişmeler yeniden keyfinizi yerine getirebilecek. Dikkatli hareket ederek yeni başlangıçlar yapabilir, problemlerinize hızlı çözümler getirebilirsiniz.

Parasal konular ve sahip olduğunuz kaynaklar açısından olumlu şeyler yapabilirsiniz. Yeni yatırımlarda yüksek verim ve değişik anlaşmalar mümkün.

Günün ilk yarısı keyfiniz yerinde olmakla birlikte, verimli geçmeyebilir. Değişikliklere ayak uydurmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin adınızın da karıştırıldığı bir söylentinin kulağınıza gelmesi sizde günlük kızgınlıklar yaratabilir. Bu söylentilerin arkasında sizi kendinizle tartıştıracak niyetler bulacaksınız. Yakın bir arkadaşınızın ekonomik açmazları sizi üzüyor. Ona daha yakın olma çabanızın önünde, onun pek anlayamadığınız kaçışları var. Bugünlerde bu konuyu daha belirginleştirebilirsiniz.

9 Nisan 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 03:49 Güneş-Pluto arasındaki zorlu görünüm, mesleki kariyer, toplumsal yaşamınız, ailevi konular üzerinde etkili olup, gücünüzü keşfetmeniz ve bu güçle neler yapmanız gerektiğini anlamanızda sizi itekleyicidir. Burada önemli olan, dış etkenleri, şartları bir baskı gibi görmekten ziyade, gelişiminiz adına çıkmanız gereken basamaklar gibi görürseniz her alanda doğru bir çıkış noktası yakalarsınız. Saat 11:07 Ay-Venüs karşıtlığı içinden çıkamadığınız sorunları, inancınızı güçlü tutarak aydınlığa kavuşabileceğiniz, teselli bulabileceğiniz anlamındadır. Hayat her gün bir başka mucizeyi doğan güneşle birlikte bize sunmakta. Eğer endişelerimizin köküne inmeyi kabul edersek, göreceğiz ki çaresiz değiliz. Saat 11:21-15:34 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Kafanız karıştığında, bir şeye sinirlendiğinizde veya birileri sizi anlamamakta ısrar ettiğinde, elden geldiğince soğukkanlı olalım. Çünkü panik ve stres insanı zorlayabilir. Ay boşluk etkisi altında, kişisel bakım, hijyene dikkat etme, çanta ve dolabınızı düzenlenme, mesajlarınızı gözden geçirmek gibi aktiviteler için gayet olumludur. Saat 15:34 Ay-Terazi burcu geçişi, partnerimiz, ailemiz veya çevremizde bulunan kişilerle olan ilişkimizde uzlaşının önemini işaret ediyor. Bu pek işimize gelmeyebilir. Bildiğimiz gibi hareket etmek isteyebiliriz. Ancak başkalarının sesine kulak vermemiz, anlaşmaya çalışmamız yararlı olabilir. En azından huzursuz olmak istemiyorsak. Burada şu husus çok önemli. Bize karşı çıkan kişi veya kişilerin hayatımızdaki önemi nedir? Eğer partnerimizi seviyorsak, onu kaybetmek istemiyorsak tabii dikkat etmeliyiz. Ailemizden birisiyse, evde huzursuz olmamak için anlaşma yoluna gidebiliriz. Fakat çok samimi olmadığımız hatta hiç tanımadığımız birileri canımızı sıkıyorsa tabii ki kendimizi korumalıyız. Pazar günümüzün huzur ve güvenlik içinde geçmesi dileğimle,

9 Nisan 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketli bir gündesin. Kendinle ilgili özeleştiri yapabilir, ilişkini sorgulayabilirsin. Suçlamalardan uzak durman sağlıklı olacaktır.

9 Nisan 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerden beklentiniz abartılı bir şekle dönüşmesin. Şüphelendiğiniz konuların doğruluğundan emin olmadan yapacağınız bir hareket ilişkinizi yıpratabilir.

9 Nisan 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında tamamlanması gereken işler ve bazı endişeler olabilir. Öğle sonrasında ilişkilerinizde daha aktif davranabilirsiniz.

9 Nisan 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle yüzleşerek doğruları görmeye başlayacaksınız. İnsanlar sizinle artık rahat iletişim kuruyor. İyimser ve uyumlu havanız sosyal çevrenizi genişletecek...

9 Nisan 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü bir motivasyonla ifade edebilir, eşiniz ve yakın dostlarınızla dürüst, açık ve doğrudan iletişim kurarak, paylaşımlarınızı güçlendirebilirsiniz. Seyahatlere çıkabileceğiniz bugün, görüşmeler ve eğitim hayatınızda fırsatlara açık bir zamandan geçerken, akşam saatlerinde iletişim problemlerine dikkat etmeniz gereken, duygusal olarak incinmeye bir zaman diliminde olacaksınız.

9 Nisan 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde ve özel alanlarınızda sıkıntılara dikkat etmelisiniz. Toplumsal konuları kafanıza takabilirsiniz. Öğleden sonra özel hayatınızda daha rahat etkiler altında olacaksınız.

9 Nisan 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki olarak kendinizi günün yarısı kadar süreçte yetersiz hissedebileceğiniz bir gün deneyimliyorsunuz. Günlük işlerde duraksama ve yetersizlikler meydana gelebilir.Öğlenden itibaren başlayacak bir süre Ay'ın boşluk etkisi nedeniyle dikkatler dağınık, ruh hali bulanık olabilir. Bilhassa kontrolünüz dışında gelişen konularda karşınıza çıkabilecek tatsız durumlara karşı temkinli ve sağduyulu olmalısınız. Diğer taraftan ilişkiler ve ortaklıklar alanınızda ilerleyecek Ay etkisiyle ilişkilerinize hevesle yaklaşabilir, fırsatlar yaratabilirsiniz.

9 Nisan 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

9 Nisan 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 24' 50" R
Ay
Başak
16° 43' 59"
Merkür
Koç
17° 14' 40"
Venüs
Koç
18° 19' 21"
Mars
Balık
21° 46' 38"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 46"
Satürn
Balık
15° 36' 55"
Uranüs
Boğa
21° 46' 12"
Neptün
Balık
28° 34' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
20° 04' 03"
Lilith
Başak
22° 11' 49"
True Node
Koç
15° 37' 27"
Son Güncelleme : 20/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>