Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ikili ilişkilerinizde bir takım karmaşalar yaşayabileceğiniz görülüyor. Yine de aşkta hevesli ve enerjik tavırlarınızla sevdiğinizi etkilemekte başarılı olabilirsiniz

Bugün işlerinizi yürütürken çevrenizin isteklerine öncelik tanıyabilirsiniz. Sağlığınıza gereken önemi göstermeniz gerekiyor. Aşırı çalışmanın olumsuz etkileri olabilir.

Parasal konular açısından verimli bir gün olabilir. Kısa ve kazançlı yolculuklar gündeme gelebilir ve çevrenizle iletişiminizde artış gözleyebilirsiniz. Yazılı ve sözlü anlaşmalardan kazançlı çıkmanız mümkün.

İş yaşamınızda huzursuzluk görülüyor ve bu durum evle ilgili konulara da yansıyabilir. Önüne geçmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun bir yolculukta, dostlar içinde görünüyorsunuz. Bu günlerde çok anlamlı sürprizler bu yolculuk ve benzeri hoşluklarla gelebilir. Sosyal yaşamınız oldukça hareketli. Güven veren kişiliğinizle bugünlerde yeni dostluklara açıksınız. Bitirdiğinizi söylediğiniz bir arkadaş ilişkinizde, yeniden yakınlaşma çabalarınız olabilir. Bu yakınlaşma, çevrenizde sevinç sebebi olacak.

6 Nisan 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 06:46 itibariyle etkili olacak Ay-Güneş olumlu görünümüyle Perşembe günümüz başlıyor. Bu enerji, girdiğiniz her ortamda ilgi odağı olmanızı veya olabilmek adına en dikkat çekici yönlerinizi ortaya koymanızı sağlayıcıdır. Hatta sizi taklit etmeleri, merkez almaları gururunuzu fazlasıyla okşayabilir. Saat 07:01 Mars-Pluto görünümü, maddi ve kariyer hayatınızla ilgili konularda kazançlı çıkmak, güçlenmek arzunuzu ve sorumluluk bilinci içinde hareket etmenizi, ileriye dönük düşünmenizi sağlayıcıdır. Mesleki ve toplumsal anlamdaki hedeflerinizi gerçek hayatta uygulamanız adına güç elde etmiş oluyorsunuz. Fakat bu gücü yanlış alanda değerlendirmemek için bilinçli davranmalısınız. Yeteneklerinizi ve bugüne dek öğrendiklerinizi toplum önünde ispat etmeye kendinizi hazırlamalısınız. Böylece maddi açıdan refaha kavuşabilirsiniz. Saat 10:14 Ay-Jüpiter görünümü, günü şenlendiren, ilişkileri güzelleştiren, paylaşımı çoğaltan bir etkidir. Uyum, paylaşım ve tutkular ön plandadır. Kendimizi ifade etmemiz kolaylaşır. Saat 12:07 Ay-Mars görünümü parasal konularda risk faktörünü devre dışı bırakmadan hareket etmenin önemini gösteriyor. Başarısız girişimlerin önüne geçilmesinin yolu, kişinin ne yapmak istediğini bilmesiyle mümkündür. İşte o zaman insan, doğru ve yerinde kararlar alabilir. Çünkü bugün aşırı hırs bize yanlışlar yaptırabilir. Saat 20:23 Ay-Uranüs olumlu görünümü, yenilikçi görüşlerinizle, pozitif halinizle etrafınıza örnek olursunuz. Dünyaya meydan okuyabilecek kadar güven duygunuz yükselir. Arkadaşlarınızla konuşmak, sohbet etmek, yazışmak hoşunuza gidebilir. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Gönülden sevgilerimle,

6 Nisan 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş defterleri kapatma günü! Sabah saatlerinden itibaren içinde yaşamına yeni bir sayfa açma arzusu hissedebilirsin.

6 Nisan 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda yaşadığınız aksaklıklardan dolayı bulamadığınız çözümler sizi gergin yapabilir. Kariyer hayatınızda üst düzey yöneticilerinizle alakalı önemli bir duygusal fikir değişikliği sizi kaygılandırabilir.

6 Nisan 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konularda kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi büyütmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gün içinde çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Gereksiz harcamalar yapmayın. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Tartışmalardan kaçınmalısınız. Ani duygusal değişiklikler olabilir.

6 Nisan 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizdeki değişiklikler hoşunuza gidiyor. Bugünlerde her alışverişinizi eviniz için yapmaktan memnunsunuz. Bu enerji ruhunuza ferahlık saçıyor. Bu aradahayatınızda olur olmaz her şeyde olumsuzluk arıyorsunuz. Başka insanların huzurunu kaçırabilirsiniz. Kendi işlerinizle ilgilenin çünkü oldukça yoğun bir gündeminiz olacak.

6 Nisan 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici sağlık sorunları, psikolojik temelli rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bir şeyleri mükemmelleştirme arzunuz sizi yorabilir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, çalışma hayatınızla ilgili olumlu etkiler alırken, faydalı görüşmeler yapabilir, motivasyon ve enerjinizin yükseldiğini fark edebilirsiniz.

6 Nisan 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer, eğitim, seyahat ve yabancılarla yapılacak olan işlerinizde olayları gözlemleyeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Eğitim veya seyahat sorumluluklarınız gerilim ve sıkıntı yaratıyor.

6 Nisan 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıcak ve eğlenceli bir güne merhaba diyorsunuz. Enerjik, hevesli, neşeli, candan ve cömert davranacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Popüler yerlere giderek öz güven yüklü bir şekilde boy gösterebilirsiniz. Sportif faaliyetlerden haz alabilir, aksiyon filmleriyle adrenalinizi yükseltebilirsiniz. Çocuklarınızla çok özel anlar geçirmeniz de mümkündür. Bedensel enerjinizin yükselmesi nedeniyle cinsel içerikli ilişkilere çekilmeniz olasıdır. Yabancı kaynaklı işlerle, hukuki konularla ve yüksek öğrenimle ilgili gecikmelerin yaşanabileceği süreçtesiniz.

6 Nisan 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konularda yaşadığınız aksaklıklardan dolayı bulamadığınız çözümler sizi gergin yapabilir.

6 Nisan 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 40' 42" R
Ay
Başak
19° 55' 39"
Merkür
Koç
17° 07' 32"
Venüs
Koç
18° 39' 24"
Mars
Balık
21° 59' 13"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 29"
Satürn
Balık
15° 38' 30"
Uranüs
Boğa
21° 47' 05"
Neptün
Balık
28° 35' 22"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 00"
Lilith
Başak
22° 13' 37"
True Node
Koç
15° 37' 47"
Son Güncelleme : 20/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>