Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın ilişkinizde hareketli bir gün yaşayabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarınızda güçlü reaksiyonlar verebilir ve yakın ilişkilerinizde daha girişken bir tutum takınabilirsiniz.

İşbirliklerine gereken önemi vermeniz gerekirken, yaşanabilecek belirsizlikler size rahatsızlık verebilir. Çalışma arkadaşlarınızla kısa seyahatler düzenleyebileceğiniz bir gün. İletişim yeteneğiniz mesleki konularda çok işinize yarayabilir.

Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz ve kararlarınızı olumlu yönlendirebileceğiniz bir gün. Akrabalarınızdan bazıları size maddi konularda destek olabilir. Kuracağınız olumlu iletişim sorunlarınızı paylaşmanızı kolaylaştıracaktır.

Bugün önlemci olmanızda fayda var. Karamsarlığa düşebilir ve ikili ilişkilerinizde zorlamalarla karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlgi alanlarınızın oldukça uzağındasınız. Ama bu konuda suçlu aramanız yararlı olmayacak. Bazı hatalarınızı üstlenmeniz bir gereklilik olarak görünüyor. Gelecek planlarınızda bazı aksamalar söz konusu olabilir. Doğal yetenekleriniz var. Bunları hayatla buluşturma becerisini pek gösteremiyor, kendinizi gereği kadar pazarlayamıyorsunuz.

2 Nisan 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 07:16 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, kazandırıcı işlere yönelmenin, tutumlu davranmanın, hesabınızı bilmenin, planlı şekilde çalışmanın göstergesidir. Saat 11:00 Ay-Uranüs olumlu görünümü, zihinsel açıdan çabuk öğrenmenizi, kolayca bağlantı kurmanızı, uygun sözcükler kullanarak güçlü bir şekilde kendinizi ifade etmenizi sağlar. Özgür yaklaşımlar içinde, hareket etmeniz kolaylaşır. Saat 17:43-21:27 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Çevremizdeki insanlarla daha özenli bir iletişimde bulunalım. Haksızlıkla karşılaştığımızda gergin tepkilerde bulunmak yerine, karşımızdaki kişiye neden böyle davrandığını bir soralım. Zor olsa da, bunu yapalım ki, onu böyle hareket etmeye sevk edenin ne olduğunu anlamaya çalışalım. Saat 21:27 Ay-Yengeç geçişinde, ailevi meseleler, duygusal sorunlar sizi düşündürebilir. Belirsizliklerin bir türlü aydınlanmadığı, ortak bir noktanın bir türlü tespit edilemediği durumlara çareler bulmaya çalışabilirsiniz. Gönlünüz değerli kilitli sandık gibidir. Bunu açabilecek kişinin, hakikaten anlayışlı, vicdanlı, kıymet bilen bir insan olması gerekir. Saat 21:39 Ay-Venüs görünümü, ailenizle olan ilişkiniz veya evinizi ilgilendiren konularda gerginlikten uzak duralım. Venüs gerilediği için, yapıcı tarzdaki yaklaşımlar gayet faydalıdır. Keyifli bir hafta sonu geçirmeniz dileğimle,

2 Nisan 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir aşka yelken açabilirsin. Gönül ilişkilerinde temkinli davranmaya çalışsan da kalbinin hızlı atmasına engel olamayacaksın.

2 Nisan 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili yakın çevrenizden duyacağınız bazı söylemler sizi yorabilir ve kendinize olan güveninizi yitirebilirsiniz. Motivasyonunuzu bugün kaybetmeyin ve eksikliklerinizi çok daha fazla çalışarak telafi etmenin yollarını arayın.

2 Nisan 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizi paylaşmak konusunda istekli olmakla birlikte bazı engeller ya da gecikmeler gündeme gelebilir. Sınırlamalarla karşılaşabilirsiniz.

2 Nisan 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyduğunuz bir dönemdesiniz. Parasal konulara yönelik yeni hayaller kurabilirsiniz. Ayrıca hayal gücü...

2 Nisan 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ev ve yerleşime ait konular ile aile içi iletişimde iyileştirici ve etkisi iyicil konularla karşılaşacaksınız. Bugün sizin için ruhunuzu iyileştiren, hayata sevgi dolu gözlerle bakmanızı sağlayacak son derece olumlu bir etki söz konusu. Bu etki altında arkadaşlık ilişkileri, gruplar ve geleceğe yönelik beklentileriniz konusunda şanslar elde edecek ve son derece keyifli bir gün geçireceksiniz.

2 Nisan 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kafanız hızlı, çözümsel ve mantıklı çalışacak. Yakın çevrenizdeki insanlar destekleriyle size zorlandığınız her konuda katkıda bulunacaklar. Yine de fikirsel olarak kolay tatmin olmayacaksınız.

2 Nisan 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bütün gün konuşmaya ve iletişime odaklanacaksınız. Konu olarak daha çok medya, reklam, eğitim danışmanlığı veya pazarlama alanlarında olabilir. Ulaştırma ve haberleşme konularında yardımlaşma yapabilirsiniz. Sosyalleşeceğiniz, sürprizli gelişmelerin hayatınıza dahil olabileceği bir cumartesi deneyimlemeniz olasıdır. Ani gelişmelere ve sürprizli başlangıçlara karşı hazırlıklı olmalısınız. Hamlelerinizi sezgilerinize göre belirlediğiniz ve içsel sevgi prensibini güçlü hissettiğiniz bir ruh haline sahipsiniz.

2 Nisan 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

2 Nisan 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 05' 05"
Ay
Akrep
23° 25' 47"
Merkür
Koç
26° 25' 08"
Venüs
Balık
21° 30' 39"
Mars
Balık
04° 54' 30"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 41"
Satürn
Balık
13° 17' 33"
Uranüs
Boğa
20° 39' 29"
Neptün
Balık
27° 48' 21"
Plüton
Kova
01° 49' 29"
Chiron
Koç
18° 47' 20"
Lilith
Başak
19° 47' 16"
True Node
Koç
15° 35' 60"
Son Güncelleme : 29/03/2024 10:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>