Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal dünyanızda sebepsiz sıkıntılarınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz. Aşkta aşırı duyarlılık ya da gerçekçi olmayan eğilimler söz konusu

Grup çalışmalarında arkadaşlarınızla birlikte hoş bir gün geçirebilir, olumlu çalışmalar yapabilirsiniz. İş hayatınızdaki gelişmeler kariyeriniz açısından etkisini gösterebilir. İşlerinizi tek başınıza çözmeye çalışmak organize çalışmalarda problem yaratabilir.

Meslek yaşantınızda kendinize güvenle hareket edeceğiniz bir gün. Kazanımlar söz konusu. Yine de para konularında temkinli davranmalısınız.

Arkadaş çevreniz ve sosyal konular ilginizi çekse bile bu alanda çok rahat şartlar yok. Farklı düşünceler ya da sürpriz gelişmeler, amaçlarınızı değiştirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gece dost toplantıları sizi çok cezp ediyor. Bildik, güvenli davranışlar tekdüzelik gibi gelmiyor. Oysa değişik düşünceler, yeni davranışların insanısınız. Bugünlerde bazı duygusal alışverişlerde biraz daha planlı, programlı görünmeye ihtiyacınız var. Yakın çevrenizdeki, özel koşullara bağlı hassasiyetleri önemsemeniz gerekiyor.

29 Mart 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 08:16 Ay-Uranüs kavuşumu, farklı ve sıra dışı, yeni ve heyecan verici şeylere olan ilginizi yükseltir. Problemlerinize yeni çözüm yolları bulduğunuz gibi, gayet hızlı ve aktif şekilde ilerlemenizi sağlar. Saat 14:33 Ay-Merkür kavuşum etkisi altında, düşüncelerinizi net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Eğer müdahalede bulunmanız gereken hususlar varsa, bunları çekinmeden karşınızdaki kişiye iletebilirsiniz. Üzerinde durduğunuz en önemli nokta sağlığınız, çalışma hayatınızdır. Saat 15:08-18:48 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bizi etkileyen her durumu hassasiyetle ele alabiliriz. Aslında haklı sebeplerimiz vardır. Fakat dış dünyadaki insanların anlaması pek mümkün değildir. Kendimiz veya ailemizi ilgilendiren konulardaki tüm eksikler ve hatalara isyan edebiliriz. Boşluk etkisi altında tabii ki sakin olmamızda yarar var. Saat 18:48 Ay-Boğa burcunda seyrine başlıyor. Bütçemizi gözden geçirebilir ne kadar güvende olduğumuzu, elimizdeki miktarın ihtiyaçlarımızı karşılamada yeterli olup olmadığını hesaplamaya çalışabiliriz. Ay-Boğa burcu geçişleri Koçlar için mali konularda genelde destekleyicidir. Ayrıca sakinleştirir, duygularınızı kuvvetlendirir. Saat 21:17 Merkür-Satürn görünümü, fikirlerimiziveya özel anlamda rahatlıkla ifade etmemizi sağlıyor. Bu saatlerde güven duygumuz gayet yüksek. Kendimizden eminiz ve hangi konuda ileri adım atmak istiyorsak bunu başarabiliriz. Ne için harekete geçtiğimizi ve neyi yaparsak başarılı olacağımızı iyi bilecek durumdayız. Karışık durumları kolayca çözebilir, yeni bir bakış açısıyla geçmişi de gözden geçirebiliriz. Beklediğimiz haberler gelebilir veya bu konuda umutlarımız yükselir. Saat 21:23 Ay-Kuzey düğüm görünümü, maddi şartlarımızı iyileştirmek için, öncelikle işimize gücümüze sağlığımıza önem vermenin gerekli olduğunu işaret ediyor. Gün boyunca dikkatli, tedbirli, bilinçli şekilde hareket etmemiz dileğimle,

29 Mart 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarından sıyrılıp tek başına vakit geçirmek isteyebilirsin. Yaşam alanın ve görünüşünle ilgili değişiklikler yapabilirsin.

29 Mart 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde kendinizi farklı yaklaşımlarla ortaya koyabilir ve dönüşüm içerisine sokabilirsiniz. İlişkilerdeki taktikleri değiştirme zamanı geldi. Zafer çok yakınlarda.

29 Mart 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konuları sağlamlaştırma isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde yaratıcılığınızı daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kendinize ve hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

29 Mart 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapacağınız her işi iki kez gözden geçirerek uygulamaya koymalısınız. Fevri davranış şekliniz sizi zora sokuyor ve üzülüyorsunuz. Parasal meselelerinizi...

29 Mart 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında finansal durumunuzla ilgili geçici bir zorlanma yaşayabilir, özel ilişkilerinizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bu yeniay zamanında yaşamın içindeki tüm ikili ilişkilerinizde geçmiş kalıplarınızı kırıp, yeni başlangıçlar yapmak için fırsatlarınız olacak ancak bu fırsatları elde etmek için öncelikle hayatınızdaki ruhunuza yük olan insanlardan kurtulmanız gerekmekte.

29 Mart 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğinizi ilgilendirecek işlerinizde önemli adımlar atılabilir. Yeniaydan aldığınız etkilerle üzerinizdeki sabırsızlığı daha etkili kullanmaya çalışın. Sıkılganlıklarınız yüksek olacak.

29 Mart 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni Ay'ın teması toplumsal yeriniz ve benlik alanınız olacaktır. Önemli hedef ve projelerinizi işler hale getirmek isteyeceğiniz olumlu etkilere sahipsiniz. Başöğretmen edasında hükmedici bir tavır sergilemeniz mümkündür. Hukuki ve eğitsel alanda öğretilerinizi tamamlamanız gereklidir. Yeni maceralara, heveslere, projelere veya ilişkilere atılmayı, kendinizi öne çıkarmayı isteyeceksiniz. Ani kararlar alabileceğiniz, kafanızdaki her neyse hemen işler hale geçirebileceğinizi düşünebilirsiniz. Spora başlamak için hevesli olabilirsiniz.

29 Mart 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görev ve sorumluluklarınızın ön plana çıkacağı ve vaktinizin çoğunu alacağı bir gün geçirebilirsiniz. Eğer geçmişte bazı şeyleri ertelediyseniz veya ihmal ettiyseniz, bu konular veya kavramlarla bugün ilgilenmeniz gerekli olabilir.

29 Mart 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 48' 38" R
Ay
Başak
09° 26' 33"
Merkür
Koç
17° 32' 07"
Venüs
Koç
17° 33' 37"
Mars
Balık
21° 17' 54"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 17"
Satürn
Balık
15° 33' 15"
Uranüs
Boğa
21° 44' 10"
Neptün
Balık
28° 33' 35"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
20° 01' 53"
Lilith
Başak
22° 07' 42"
True Node
Koç
15° 36' 37"
Son Güncelleme : 19/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>