Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda rahat bir günde bulunduğunuzu ve beklentilerinize karşılık bulabileceğiniz söylenebilir. İkili ilişkinizde, iletişimle ilgili problemlerinize çözüm bulabilirsiniz. Aşkta yaşamınızda gelişmeler bekleniyor.

Yaratıcı çalışmalar ve kendinizi daha rahat hissedeceğiniz konulardan zevk alabilirsiniz. Mesleki konularda yoğunluk ve hareket ihtiyacı göze çarpıyor. Zamanınızın büyük bir kısmını yeni işlerinize ayırmak zorunda kalabilir, bu konularda çalışabilirsiniz.

Meslek yaşantınızda çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak almaya başlayabileceğiniz bir gün. Dikkatinizi evle ilgili konulara yöneltme ihtiyacı duyabilirsiniz. Harcamalarınızda ani kararlarla hareket edebilirsiniz.

Bazı öncelikleriniz var ve planlı olmaya çalışmalısınız. Evle ilgili konularda değişiklikler söz konusu olabilir. Sabah, sosyal çevrenizde yoğun bir hareketlilik olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekilerle ilişkileriniz çok olumlu. Tek sorununuz çok meraklı davranıp çok yakınlaşmanız. Bu özelliğiniz insanların sizden kolay istemelerine yol açabiliyor. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendirebilir. İlginç kişilikli biriyle birlikte gerçekleştireceğiniz derin sohbetten çok hoşnut kalacaksınız.

24 Mart 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 03:45 itibariyle etkili olacak Merkür-Pluto görünümü,hayatında, stratejik düşünmenin önemini vurguluyor. Sorumluluklarımızın farkında olmamız ve disiplinli bir şekilde çalışmamız gerekebilir. Eğer bir yenilik düşünüyorsak, şu andaki mevcut şartlara bir bakalım. Her durumu sert, taviz vermez veya sanki üzerimizde baskı uyguluyorlarmış gibi ele almayalım. Saat 15:46 Merkür- Jüpiter karşıtlığı, ilişki ve kişisel anlamdaki meselelerin bilinçli ve abartıdan uzak şekilde gözden geçirilmesinin faydalı olacağını işaret ediyor. Tabii ki kendinize göre karar almaktan, hızlı düşünüp uygulamaktan yanasınız. Ancak özellikle ilişki, mahkeme, politik, işbirliği gerektiren konularda başkalarının düşüncesini de önemsemeliyiz. Saat 19:03 Ay-Jüpiter görünümü, her meselenin ciddi şekilde ele alındığı zamandır. Bizim bu sorumluluktan kaçışımız yoktur. Planlamaya göre hareket ederiz. Bu durum bizi rahatsız edici olsa da, mecburen uyarız. Ancak bize karşı nazik, uyumlu yaklaşan insanlar olursa moralimiz düzelir, enerjimiz yükselir. Saat 19:33 Ay-Merkür görünümü, özgür bir iletişimin işaretçisidir. Gönlünüzden geçeni, hiç çekinmeden ifade edersiniz. Gün boyunca dikkatli, tedbirli, bilinçli şekilde hareket etmemiz dileğimle,

24 Mart 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini çok daha iyi hissedeceksin. Daha özel hissetmenin sebebi bir süredir sana ilgi gösteren kişi olabilir mi?

24 Mart 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim hayatınız ve ticari projeleriniz ile ilgili uzun vadeli kararlar alma zamanı. Bu konularla ilgili otoriter figürlerden destekler alabilirsiniz.

24 Mart 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşünce ve fikirleriniz konusunda obsesif olabilecek tutumlardan uzak kaldığınıza emin olmalısınız. İş hayatınızda sizi etkilemek veya fikirleriyle baskı yaratmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

24 Mart 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar arifesindesiniz. Sizler sürekli bir şeyleri kurgulayan ve hesaplamaya çalışan kimselersiniz ancak bu aralar vereceğiniz kararlar fazlasıyla ciddi...

24 Mart 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğitim ve seyahatlere katılabilir, kişisel gelişim çalışmalarında yer alabilirsiniz. Pozitif etkili bir günde olsanız da, unutkanlık ve dalgınlıklara, iletişim hatalarına dikkat etmeli, yakın çevre ilişkilerinde size verilen sözlere hemen inanmamaya ve onlara zaman vermeye özen göstermelisiniz.

24 Mart 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hırslı yapınızla işlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda bazı konular kafanıza takılabilir. Güçlü tepkiler içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizdeki olumlu yönlere odaklanın.

24 Mart 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Cuma gününüzü arkadaşlarınız ve toplum kuruluşları ile birlikte geçirebilirsiniz. Gördüğünüz haksızlıkların üzerine gidebilirsiniz. Toplumsal veya siyasi bir organizasyona dahil olabilirsiniz. Sorumluluk gerektiren mecralarda ve sizin etkinize güvenilen, ihtiyaç duyulan şartlarda önünüze çıkacak fikirsel konular için desteğinize başvurabilirler. Merkür/Plüton gergin etkileşimi nedeniyle dört gün boyunca mesleki konularda projelerinizi, fikirlerinizi kimselerle paylaşmamaya özen gösteriniz. Bilgi hırsızlıkları gündeme gelebilir.

24 Mart 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Genel olarak sakin ve normale göre daha hareketsiz geçecek bir günde olabilirsiniz. Daha önceden, vakit yokluğundan dolayı yarım bırakmak veya ertelemek zorunda kaldığınız ya da ihmal ettiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz.

24 Mart 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 56' 31" R
Ay
Terazi
29° 50' 06" R
Merkür
Koç
16° 08' 02"
Venüs
Koç
22° 47' 02"
Mars
Balık
24° 34' 38"
Jüpiter
Boğa
22° 24' 38"
Satürn
Balık
15° 57' 53"
Uranüs
Boğa
21° 58' 13"
Neptün
Balık
28° 41' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
20° 16' 40"
Lilith
Başak
22° 35' 53"
True Node
Koç
15° 38' 45"
Son Güncelleme : 23/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>