Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yay burcuna geçen Ay size daha büyük bir özgürlük, yeni deneyimlere açık olma ve heves getirmekte. İletişim ve yabancı kişilerle temas gündemde olabilir. sevgi konularında beklenmedik yenilikler yapabileceğiniz görülüyor

Organizasyon konusunda güçlük çekebileceğiniz bugün,yaşantınızda arkadaşlarınızın etkisinde kalabilir ve ani kararlar alabilirsiniz. Sosyal ortamlarda etkileyici kimselerle tanışabileceğiniz görülüyor.

Kişisel gelirinizi arttırmak için başkalarının fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Alabileceğiniz haberler, yeni kaynaklar sağlayabilir. İlişkileriniz yardımıyla yeni yatırımlar yapabilir ya da en azından ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Borçlarınız varsa rahat koşullar sağlayabilirsiniz.

Duygusal bakımdan karmaşık hissedebilirsiniz. Anlaşılma isteğinizin yoğun olması, diğer konulara sabırsızlıkla yaklaşmanıza yol açıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı konulardaki değişiklik düşünceleriniz, elverişli ortamlarda düzenlemeler gerektirecek. Dostluk ilişkilerinizde, değişmez ilkelerinizin yarattığı problemleri bugünlerde ciddiye almanız gerekiyor. Yenilik merakınız sizi yeni arayışlara yöneltebilir. Bugünlerde yeni ortamlarda kendinizi belli konularda sınama ihtiyacı duyabilirsiniz. Aşk yaşamı : Birtakım düzenleme niyetleri içindesiniz. Sizi kararsızlıklara düşüren gelişmeler yapıcı eğilimleri olan duygularınızın önüne geçiyor. Biraz daha zaman geçmesini bekleyebilirsiniz.

18 Mart 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 00:48 Güneş-Satürn görünümünde gerek fiziksel ve gerekse psikolojik yönde hassasiyetiniz bir hayli yüksektir. Her durumu iki yönlü ele alabilirsiniz. Bir yanınız her şey güzel olacak der, ancak bir başka yanınız her an bir şeyler olacakmış hisseder. Bu hissedişlerin nedeni, biraz da sizin kendi kendinizi engellemenizdir. Aslında yapmanız gereken gereksiz meseleler üzerinde durmamak, kendinize güvenmektir. Hayal dünyasında yaşamak yerine, kendiniz için hedefler belirlemek ve ilerlemektir. Saat 06:00 itibariyle çevrenizdeki insanları, yaşadığınız ortamı, dünyada olup bitenleri görmek, bilmek, duymak isteyeceğiz. Bunu sağlayan Ay-Yay burcu geçişinde, okumak, bilgi sahibi olmak, araştırmak birçoğumuz için ön planda olacaktır. Her görüşten insanla bağlantı kurabileceğiz. İnancımız ve kendimize olan güvenimiz gayet yüksek olacak. Saat 10:24 Ay-Kuzey düğüm görünümü titiz bir analizin önemini vurguluyor. Başkalarına destek oluruz ve zorlukları aşmaya çalışırız. Saat 15:27 Geri harekette olan Venüs, Merkür ile kavuşum yapacak. Bu oluşumun sizler açısından anlamı, kendinizi dış dünyada gerek iletişimsel ve gerekse ilişki konusunda güçlü bir şekilde yansıtmaya çalışmanızdır. Konuşmalarınızla ve çevrenizdeki insanlarla olan irtibatınızda direkt yaklaşımlar içinde olabileceğiniz bu enerji altında, isteklerinizin mutlak kabulünden yana tavır içinde olabilirsiniz. Kişisel kimliğiniz açısından yeni başlangıçlarda bulunma arzunuz yoğunlaşabilir. Fikirlerinizi ortaya koyarken başkalarının ne düşündüğünden ziyade, kendi hissettikleriniz çok daha önemlidir. Cesaretiniz fazlasıyla ön plandadır. Özellikle etrafınızdaki insanlarla bağlantı kurarken, bağımsız ve egonuzu ön planda tutacak şekilde hareket edebilirsiniz. Popülerliğiniz yüksek olduğu için insanları etkilemeniz gayet kolaydır. Fazla çabalamadan isteklerinizi yapmalarını sağlayabilirsiniz. Her ne olursa olsun, gerek ilişkilerde ve gerekse iletişimsel konularda dikkatli hareket etmek ve içinde bulunduğunuz durumu gözden geçirmek lazımdır. Yani acele tarzda kararlar almak ve bunları uygulamaya geçirmek sakıncalı olabilir. Ayrıca verdiğiniz sözleri tutmanız mümkün olmayabilir. Yapılması gereken gerçekçi düşünmek ve temkinli olmaktır. Cumartesi gününüzün keyifli güzellikler içinde geçmesi dileğimle,

18 Mart 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dost diye bildiklerin seni hayal kırıklığına uğratabilir. Tecrübelerine yenisini eklerken, sevdiğin kişinin baskıcı tavrı canını sıkabilir.

18 Mart 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde güven sorgulaması yapabileceğiniz bir gün. Güven mekanizmasında bir sorun olduğunu fark ederseniz bunun bedelini de ödetmek isteyebilirsiniz.

18 Mart 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha pozitif ve yenilikçi olabilirsiniz. Öğrenebileceğiniz, kendinizi geliştirebileceğiniz olanaklar var.

18 Mart 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda beklediğiniz desteği ailenizden bulabilirsiniz. Alacağınız desteği doğru yerlerde kullanın yoksa her şey eskisinden de kötü olabilir. Dengeleriniz birden değişebilir. Kritik bir zaman içerisindesiniz. Cesur olmak zorundasınız. Kaybedebileceğiniz her şeyi gözden geçirin. Sonuçta kazanan siz olacaksınız endişelenmeyin.

18 Mart 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

18 Mart 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güzel, keyifli konuşmalar, görüşmeler yapabileceğiniz ve hoş insanlarla tanışabileceğiniz bir gündesiniz. Ayrıca kullandığınız güzel söz ve ifadelerle dikkati üzerinize çekebilirsiniz. Keyifli gezi ve yolculuklar da gündeminize gelebilir.

18 Mart 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çok rasyonel olmayabilirsiniz. Özellikle bilinçaltınız, sezgileriniz ve derin içsel duygularınız yükselebilir. Metafizik konularına yatkın olabileceğiniz gibi trans çalışmalarına da en uygun günlerden birinde bulunuyorsunuz.Ay'ın boşluk etkisi gün sonunda başlasa da yine de herhangi bir başlangıç yapmamalısınız. Mesleki konumunuz değer kazanacak. İçsel dinamikleriniz, sezgileriniz, bilinçaltı fenomenleriniz size ruhsal ilerlemenizde engel teşkil edebilir. Becerememekle ilgili korkular geliştirebilirsiniz. Zihinsel yetersizlik hissedebilirsiniz.

18 Mart 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal tarafınız bugün ön plana çıkabilir ve bir çeşit duygusal karmaşa içerisinde kalmanıza, ilişkilerinizde de alıngan olmanıza sebebiyet verebilir. Hislerinizi bastırmak için çabalamayın ama onları ifade ederken de abartıya kaçırmayın.

18 Mart 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 54' 56"
Ay
Kova
16° 27' 06"
Merkür
Koç
17° 33' 25"
Venüs
Boğa
02° 53' 28"
Mars
Koç
00° 54' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 18' 56"
Satürn
Balık
16° 42' 34"
Uranüs
Boğa
22° 26' 06"
Neptün
Balık
28° 57' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 43"
Lilith
Başak
23° 30' 29"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>