Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kalbinizden çok mantığınızın etkisi altında kalacağınız bir gündesiniz. Duygularınızı net bir şekilde ifade edebileceksiniz ve bu konuda tutarlı davranacaksınız. Sevdiğiniz kişiyle fikir paylaşımları içine girebilir ve geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz. Değişik faaliyetlere katılma şansınız olacaktır ve zevk alacağınız ortamlarda bulunabilirsiniz. Duygusal ve ruhsal anlamda kendinizi dengelemeyi başaracaksınız. Yeni bazı girişimlerde bulunabilirsiniz.

İş yaşamınızda genel anlamda verimli etkiler altında olacağınız ve bir çok yeni diyaloglara girebileceğiniz bir gündesiniz. Bazı sorunlarınız var ancak bugün bunlardan uzaklaşıp rahatlamaya imkan bulacaksınız. Ufak bir aksilik yaşasanız da bunu fazla önemsemeyeceksiniz. Zihinsel faaliyetlerinizde bir artış olabilir. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. İçtenlikle yapacağınız bir girişim sizin için olumlu olacaktır. İş yaşamınızda olumlu adımlar atma şansınız olacaktır.

Maddi konularda olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Özellikle zihninizi iyi kullanmanız ve yeni fikirler üretmeniz maddi açıdan size çeşitli kazançlar getirici nitelikte olacaktır. Yaşadığınız bir gerilimden bugün kurtulabilir ve daha rahat bir şekilde olaylara konsantre olabilirsiniz. Para durumunuza ilişkin yeni kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz.

Aldığınız bazı kararları bugün uygulamaya koyabilirsiniz veya yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Olaylara konsantre olma gücünüz son derece iyi ve zihninizi istediğiniz konulara yönlendirebiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır kafanızda şekillendirdiğiniz bazı projeleri eş, dost çevrenizle paylaşmak isteyeceksiniz. Bu konuda destek ve katılım beklentileriniz uzun zamanlara endeksli. Bugünlerde birçok şeye eleştirel bakıyorsunuz. Şu sıralar abarttığınız seçiciliğiniz sempatikliğinizi azaltabilir. Çok yakında özlem gidereceğiniz ziyaretleriniz var.

17 Mart 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Ay-Akrep burcunda seyrine devam ederken, kazanç anlamında getirisi olan ortaklıklara, finansal meselelere ve ilişkilerimize daha fazla önem vereceğiz. Şu sıralarda çıkarlarımız doğrultusunda olaylara bakabiliriz. Bunun altında yatan en önemli sebep geleceğimizdir. Güven içinde nasıl yaşarım sorusu kafamızın içinde bir hayli dolanacaktır. İşte bu nedenle kendimize destekçi, mali konularda yardımcı olan kişilere daha fazla ihtiyaç duyarız. Saat 08:05 Ay-Pluto olumlu görünümü,hayatımız ve duygusal sıkıntılarımızın üstesinden gelmemizde bize yardımcı oluyor ve yol gösteriyor. Derinlikli olarak ele aldığımız meseleler üzerinde sabırlı olmamızı sağlıyor. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

17 Mart 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğin kişi, bugün sana hoş bir sürpriz yapabilir. Gökyüzü, yeteneklerinin üzerine gitmen konusunda seni uyarıyor.

17 Mart 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gün stres yaratan koşulları kafanızda bitirmelisiniz. Ani gerginliklerarkadaşlarınızla ilişkileriniz olumsuz olarak yansıyabilir.

17 Mart 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda tedbirli davranabilirsiniz. Ortaklı konularda başarılı olmak için ortak payda da birleşmeniz zor olabilir. Çalışma hayatınızda vereceğiniz mücadeleler sizi yorabilir. Finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. Gün içinde rahatlamak için kendinize fırsat tanımalısınız.

17 Mart 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça çetin bir görevhayatınızda karşınıza çıkabilir. Üstleriniz size ve disiplininize çok güveniyor. Siz ise elinizden geleni yapıyorsunuz. Başarılı olacaksınız.

17 Mart 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun  süredir bekletmiş olabileceğiniz işleri bugün halledebilirsiniz. Görev ve sorumluluklar ağırlığını hissettirirken  onları bir an önce tamamlamaya bakmalısınız, bu şekilde daha rahat edebilirsiniz.

17 Mart 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat, eğitim işlerinizde sorunlar yaşamaya ve zorlanmaya meyilli olabilirsiniz. Geleceğe dayalı bazı işlerinizin sorumlulukları ağır gelebilir. Enerjinizi yükseltmeye çalışın.

17 Mart 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın krizli alanlarında yeni bakış açıları geliştirmek, hayatınızın size getirdiği olumsuz konularda ayrıntılı aksiyon planı oluşturmak ve ortaklaşa bir maddi kazanç elde edebilmek için başlangıç yapmak için doğru bir zamandasınız.Eşinizin veya ortağınızın maddi durumuyla ilgili aşama sağlayabilirsiniz. Devlete ait maddi yükümlülüklerde, kredi ve borçlarda yeni fırsatları değerlendirebilirsiniz. Ruhsal ve zihinsel olarak yetersiz hissedebilirsiniz. Cinselliğe daha fazla yakınlaşabileceğiniz etkilere sahip bulunuyorsunuz.

17 Mart 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyatla ilgili olarak çeşitli olumlu gelişmelerle karşılaşmanız mümkündür. Parayla ilgili görüşmeleriniz istediğiniz sonuçları verebileceği gibi, ev bütçenizde düzelmeler, gelirlerinizde doğrudan artışlar olabilir.

17 Mart 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 00' 36"
Ay
Kova
17° 48' 51"
Merkür
Koç
17° 36' 17"
Venüs
Boğa
03° 00' 39"
Mars
Koç
00° 58' 60"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 18"
Satürn
Balık
16° 43' 05"
Uranüs
Boğa
22° 26' 26"
Neptün
Balık
28° 57' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 02"
Lilith
Başak
23° 31' 08"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>