Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sosyal yaşantınızda hareketlenme gözleyebileceğiniz aktif bir gün. Desteklenmeye ve beğenilmeye ihtiyaç duyabilir ve bu duygularınızı sevdiğiniz insanla paylaşmak isteyebilirsiniz.

Bugün hayatınızda değişimler gerçekleştirmek isteyebilir ve girişimlerde bulunabilirsiniz. İş ilişkilerinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zihinsel yönden uyanık olabileceğiniz bugün, aktivitenizden rutin işlerinizi düzenlemede faydalanabileceğiniz görülüyor.

Sevdikleriniz ve güvenliğiniz için masraf yapma isteğiniz bu devrede artabileceği gibi alım ve satımla ilgili konular gündeme gelebilir. Geçmişten kalan bazı maddi sorunlar, tekrar gündeme gelerek huzursuzluğa neden olması mümkün.

Yakın çevrenizdeki değişikliklerden ötürü kararsızlık çekebileceğiniz bir gündesiniz. Detaylara özellikle dikkat etmelisiniz. Unutkanlıklar zarar verici olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyi ilişkiler içindesiniz. Doyumlu birliktelikler ve yararlı dayanışmalar size zengin bir sosyal yaşam sunuyor. Bu sıralar alacağınız bazı davetlerde, ilginç bulacağınız kişilerle yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Yakın geçmişte bir konuyla ilgili olarak gözden kaçırdığınız ayrıntılar, bugün dikkat gerektiren görüşmelerde ortaya çıkabilir.

16 Mart 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 02:38 Ay-Mars karşıtlık etkisi altında, maddi anlamdaki tüm ortaklık ve paylaşım ilişkilerinde tedbirli olmamızı gerektiriyor. Enine boyuna düşünmeden alınan kararların bize zarar verme, zor duruma sokabilme ihtimalini göz önünüze almamız gerekiyor. Saat 18:24 Ay-Neptün görünümü, maddi-manevi anlamda kazançlı çıkmak, hayallerinize uygun bir şekilde yaşamak arzunuzun işaretçisidir. Size moral ve inanç, azim ve kararlılık yönünde kuvvet sunuyor. Gün boyunca gönlünüzden huzur, yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Güzel niyetleriniz karşılıksız kalmasın. Gönülden sevgilerimle,

16 Mart 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün seni gören herkesi ışığınla büyüleyeceksin. Etrafındaki insanların hayranlığını topladığını fark edebilirsin.

16 Mart 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde fedakâr olduğunuz tutumları yeniden gözden geçirebilirsiniz. Partneriniz ve ortağınızla yanlış maddi politikalar yüzünden zor durumlar yaşayabilirsiniz.

16 Mart 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratan koşullara karşı kendinizi korumalısınız. Finansal konularda kopmalar olabilir. İlgilendiğiniz yeni konularda karar almanız gereken durumlar ortaya çıkabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Fedakarlık yapmanız gereken olaylar gündeme gelebilir.

16 Mart 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Huysuzsunuz. Çevrenizdekilere kızmak için bahaneler arıyorsunuz sanki. Bugün hiç kimse ağzıyla kuş tutsa yaranamayacak size. Sonradan pişman olmayın.

16 Mart 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

16 Mart 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortağınızın maddi durumuyla ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Parasal konularda sevdiklerinize yardımda bulunabilirsiniz. Hayata karşı güzel adımlar atmanız mümkün.

16 Mart 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünkü enerjiler gibi ilişkinize ve ortaklığınıza odaklı bir gün deneyimleyebilirsiniz. Ancak Ay boşluğu nedeniyle özellikle öğleden sonra sizi etkileyecek bir kopuş süreci yaşanabilecektir. Bilhassa ikili ilişkiniz veya ortaklığınızla ilgili özgür kalmayı arzulama nedeniyle oluşabilecek bu ayrılık kararı şaşırtıcı olarak değerlendirilecektir. Dolayısıyla akışta kalmalı ve metin davranmanız beklenmektedir. Tam anlamıyla tevekküle dalacağınız bir üç gün deneyimleyebilirsiniz. İçe çekilmek ve varoluşunuzu sorgulamak bugünlerin temasıdır.

16 Mart 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yoğun temponuza bir ara vermek ve dinlenmeye vakit ayırmak için uygun bir gündür. Eğer imkanınız varsa, hoşlandığınız, sizi dinginleştiren bir yere gidin. Sessizlik içinde dinlenmek, size tahmininizden çok daha iyi gelebilir.

16 Mart 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 56' 58"
Ay
Kova
16° 56' 17"
Merkür
Koç
17° 34' 27"
Venüs
Boğa
02° 56' 02"
Mars
Koç
00° 56' 07"
Jüpiter
Boğa
24° 19' 26"
Satürn
Balık
16° 42' 45"
Uranüs
Boğa
22° 26' 13"
Neptün
Balık
28° 57' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 50"
Lilith
Başak
23° 30' 43"
True Node
Koç
15° 20' 37"
Son Güncelleme : 01/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>