Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Venüs ün desteğiyle aşkl yaşamınızda güzel gelişmeler yaşamanız mümkün. Aşk konusunda kendinize olan güveniniz artarken sevdiğiniz kimseyi çekiciliğinizle etkileyebilir ve ilişkinizi geliştirebilirsiniz.

Bugünyerinizdeki paylaşımlarınız konusunda dikkatli olmanız gerektiği söylenebilir. Maddi konular gündemde olabilir. Bu devredehayatınızda değişimler gerçekleştirmek isteyebilir ve girişimlerde bulunabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirmeyi başarırsanız her istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Maddi konulara verdiğiniz önemi artabilir. Seyahatler ve eğitim ile ilgili harcamalar gündemde olabilir. Yatırımlarınız ve girişimlerinizde doğru hedefleri belirleyin.

Bugün eğer biraz daha dikkatli ve kontrollü hareket ederseniz son derece başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Evle ilgili konularda olumlu adımlar atılabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık ilişkilerinizde tıkandığınız konularda alacağınız destekler, beklenenin üzerinde olacak. Ev ortamınızda yenilenme girişimlerinizde maddi engellere takılabilirsiniz. Kişisel sorunlarınızı yaygınlaştırma yanlısı değilsiniz. Bu, sizi dönemsel yalnızlıklara sokabiliyor. Sırdaş yoksunluğu çektiğiniz şeklindeki düşüncelerinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekiyor.

19 Mart 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 02:06 Ay-Merkür olumlu görünümü, iletişimde bulunma, fikirlerinizi özgür bir şekilde ifade etmenizi sağlıyor. Bilgilenme, yolculuk, uzaklarda bulunan kişilerle irtibat yönünde de gayet olumlu bir günü işaret ediyor. Saat 06:56 Ay-Neptün zorlu görünüm etkisinde, her şeyin iyi olacağına, yolunda gideceğine inanmak istiyor insan. Hayallerinin onu sürüklediği yerde olmaktan yana. Belki bazı şeyler ters gidecekmiş gibi düşünüyor. Ancak bir yandan da iyimser düşünmeye gayret gösteriyor. Beklenmedik durumlardan uzak kalmak istiyor. Beklentileriniz bir hayli yüksek olacaktır. Saat 23:36 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, yenilikler, değişiklikler, aktiviteler hayatımızda olsun istiyoruz. Bu ilişki tercihlerimize de yansıyor. Farklı insanlar tanımak, konuşmak, yazışmak, birlikte keşfetmekten yanayız. Spor, sanat, estetik, güzellik ve takım halinde çalışmak için bizlere destek veren bir enerji. Ayrıca özel bir yakınlaşmanın da göstergesi olabilir. Nazik, hayat dolu ve iyi hissetmemizi sağlayan bir kişiyle tanışabiliriz. Gönlünüz gibi güzel geçecek bir Pazar dileğimle,

19 Mart 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün evde yapacağın planlara sadık kalacaksın. Ailenle birlikte geçireceğin huzurlu bir gün seni bekliyor olacak.

19 Mart 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde kadın otorite figürlerin baskısı ile karşılaşabilirsiniz. Sınırlarınıza yapılan bu müdahaleyi akıllıca çözüm bulup, gücünüzü karşı tarafa ispat etmeniz gerekebilir.

19 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde bazı belirsizlikler ve hayal kırıklıkları olabilir. Ancak kendinizle daha barışık olabileceğiniz bir gündesiniz.

19 Mart 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın çevrenize hareketlilik geliyor. Enerjinizi planlı kullanmalısınız. Yapacağınız anlaşmalarda şartlar sizden yana. Fırsatları doğru kullanırsanız getirisi bol olacak.

19 Mart 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile, iletişim gücünüz yükselirken, kendinizi topluluklarda ve ilişkilerde rahatça ifade edebilir, olumlu iletişim kurabilirsiniz. Yolculuklar, yakın çevre yardımları ve paylaşımları, eğitim süreçleri ve davalarla ilgili sonuçlar için pozitif bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkileriniz açısından yeni başlangıçları ve aşkı vurgulamakta.

19 Mart 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kalabalık ortamlardan, gruplardan yapacağınız işlere dair destekler göreceksiniz. Diğer insanlara yardım etme konusunda aşırılığa kaçmamaya ve insanların sizi suiistimal etmelerine izin vermemeye çalışın.

19 Mart 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öncelikli olarak fikirsel ve zihinsel konularda atılım yapabileceğinizi ve sorumluluk alabileceğinizi fark etmelisiniz. Ancak bu süreçte geliştirdiğiniz fikirleri kendinizde tutmak isteyebilirsiniz. Coşkulu ancak ketum davranış biçimleri geliştirebilir, amaçladığınız konuda kararlı, sorumlu ve tedbirli davranmayı deneyimleyebileceksiniz. Bu Güneş gününde kendinize güveniniz artacak. Mesleki beklentilerinize uygun motivasyonu sağlamış olacaksınız. Zihinsel etkinliğinizin yüksek olacağı bir gün deneyimleyeceksiniz.

19 Mart 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın ilişkilerinizle ilgili olumlu etkiler alabilirsiniz. Sıcak iletişimler, kendinizi oldukça hafiflemiş hissetmenizi sağlayacaktır. Yakınlarınızın sorunlarını dinlemek ve çözmek konusunda çok büyük isteğe sahip olabilirsiniz.

19 Mart 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 50' 52" R
Ay
Başak
21° 58' 33"
Merkür
Koç
17° 03' 08"
Venüs
Koç
18° 52' 15"
Mars
Balık
22° 07' 17"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 52"
Satürn
Balık
15° 39' 32"
Uranüs
Boğa
21° 47' 40"
Neptün
Balık
28° 35' 43"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
20° 05' 37"
Lilith
Başak
22° 14' 46"
True Node
Koç
15° 38' 00"
Son Güncelleme : 20/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>