Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın ilişkiniz için gergin bir gündesiniz. Partnerinizle fikir ayrılıkları yaşayabileceğiniz bir gün. Çevrenizdeki konuşmalardan etkilenebilir, rahatsız olabilirsiniz. Reaksiyon göstermemelisiniz.

Bugünkonularında akılcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri plana bırakmalısınız. Çalışmalarınızı hızlandırmak zorunda kalmanız sizi strese sokabilir. Bu yüzden karamsar bir tutum içine girebilirsiniz.

Parasal konularda iniş çıkışlar yaşayabileceğiniz bir gün. Maddi konularda duygusal kararlar almamaya dikkat etmeniz gerektiği söylenebilir. Girişimci yönünüzü ortaya koyabileceğiniz alanlar arayışında olabilirsiniz.

Parasal konularda çok daha dikkatli olmanız gerekiyor. Kayıplara uğrayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli gizlilikler içinde sürdürmeye çabaladığınız bir ilişkinizde, sizin dışınızdaki bazı açıklamalar problem yaratabilir. Kendinize fazlaca yöneldiğiniz geçmiş dönemlerde, eksik bıraktığınız konular ve ihmal ettiğiniz ilişkilerle ilgili olarak, bugünlerde yüzleşmelere zorlanabilirsiniz. Aile ilişkilerinizdeki bazı duygusal gereksinimlerin çözümünde siz varsınız.

22 Mart 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 08:32 Ay-Pluto kavuşumu, geçmişe ait bazı meseleleri hatırlatıcı ve üzerimizde baskı oluşturucudur. Saat 10:44 Ay-Jüpiter görünümü, yapılması gerekenlerin ciddi şekilde ele alındığı zamandır. Bizim bu sorumluluktan kaçışımız yoktur. Planlamaya göre hareket ederiz. Bu durum bizi rahatsız edici olsa da, mecburen uyarız. Ciddileşiriz. Ancak bize karşı nazik, uyumlu yaklaşan insanlar olursa moralimiz düzelir, enerjimiz yükselir. Saat 16:19-23 Mart saat 05:28 arasında Ay-boşluk süresince kendinizi baskı altında hissedersiniz. Sanki dış dünya sürekli olarak üzerinize geliyor gibi sanırsınız. Kendinize fazla yüklenmeden, şöyle sakince ne gibi problemler var? Bunları bilinçli bir şekilde gözden geçiriniz. İşlerimizi kolaylıkla halledebilmemiz, zorlukların üstesinden rahatlıkla gelebilmemiz dileğimle,

22 Mart 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatındaki gelişmeler, tüm gününü kapsayacak. Sabırsız yanın ön plana çıkabilir ama aceleci davranmamanda fayda var.

22 Mart 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerde önemli dönüşümleri hayata geçirme zamanı. Önemli haberler ve bunlarla ilgili sonuçlar alabilirsiniz. Üstlerinizle iletişim şeklinize dikkat!

22 Mart 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kariyerde önemli dönüşümleri hayata geçirme zamanı. Önemli haberler ve bunlarla ilgili sonuçlar alabilirsiniz. Üstlerinizle iletişim şeklinize dikkat!

22 Mart 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tam olarak anlayamadığınız şeyler yaşayabilirsiniz. Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz ama hatalara...

22 Mart 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Plan, düzen ve organizasyon gerektiren konularda, zaman yönetimi isteyen işlerde başarılı olabilirsiniz. İş hayatınıza, kariyerinize veya görev ve sorumluluk alanınıza odaklanmak için uygun bir gündesiniz.

22 Mart 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerçekçi ve sistemli hareket etmek işinize yarayabilir. Bugün, başkaları için yapacağınız fedakârlıkları bir kenara bırakarak sadece kendiniz için yolunuzda ilerlemek isteyebilirsiniz.

22 Mart 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunun sevgiden kısıtlanmış hali bugün de devam ederken kısmetli birisiyle sorumluluk gerektiren bir ortaklık başlamak isteyebilirsiniz.Üstelik Ay'ın Oğlak burcundaki etkisizliğini de göz önünde bulundurursak ortaklık veya partnerlik ilişkisinde şu ara yol alabilmek pek olumlu gözükmemektedir. Felsefi düşüncelerinizin, fikirlerinizin, ortaklık ve ilişkilerinizle uyum gösteremediği bir dört günlük sürece girmiş bulunuyorsunuz. İnançsal baskıları karşılamakla ilgili öfke problemleri yaşayabilir, tatsız durumlara yol açabilirsiniz.

22 Mart 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişkiler kurduğunuz kişilere uyum içinde olacağınız bir gündesiniz. Onların yarattığı samimi hava sayesinde oldukça neşeli olabileceğiniz gibi, zihninizi meşgul edip duran bir konu hakkında yardım da isteyebilirsiniz.

22 Mart 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 07' 07" R
Ay
Başak
01° 04' 06"
Merkür
Koç
17° 54' 07"
Venüs
Koç
16° 41' 12"
Mars
Balık
20° 44' 59"
Jüpiter
Boğa
21° 16' 35"
Satürn
Balık
15° 29' 02"
Uranüs
Boğa
21° 41' 50"
Neptün
Balık
28° 32' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 26"
Chiron
Koç
19° 59' 24"
Lilith
Başak
22° 02' 59"
True Node
Koç
15° 35' 41"
Son Güncelleme : 18/04/2024 19:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>